Вишиваний коловорот-2 (робін)
|
|
Ludmila | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 7:54 PM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Запрошую усіх бажаючих прийняти участь у новій вишивальній грі. Про бажання взяти участь, пропозиції до нової назви гри прошу дописувати в цій темі.
Отже, теми учасників (прохання до адміністратора чи модератора додати до першого повідомлення цю інформацію) 1. Ludmila - ростомір котики 2. Nitka - вінок квітів 3. Сестра_Юлія - маки 4. savvang - ??? 5. Bullet - 6. pozitiv - ростомір Вінні Пух
Розмір кожного сюжету 60Х60 хрестиків
Правила гри можна прочитати тут: Правила
І ще велике прохання до модераторів перенести усі повідомлення які відносяться до цієї теми з попередньої гри сюди.
|
|
| |
Nitka | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 7:55 PM | Повідомлення # 2 |
побратим
| Дівчата, я так розумію, що цього разу я не встигла... приймете мене у наступну гру? Дуже хочу!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 7:55 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Nitka, маєте шанс навіть започаткувати свою власну! Бо ще є очікуючі на новий коловорот. Просто треба запитати у людей, найактивніших... п.с. дівчата, глянула на коловоротський наш процес - справжнісінький коловорот! Вже видно, як листи з вишивками мандрують по колу (на сайті раунд.робін) Клас Я в захваті!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 7:55 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| Дівчата, я тут "в отстающіх" від інформації. Як цей робін завершиться, започаткуємо новий? Дуже хочеться погратись. Поки тільки спостерігаю за забавкою.
|
|
| |
Ludmila | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 7:55 PM | Повідомлення # 5 |
мешканець сайту
| В мене вже є ідея на іншу гру, я обов"язково візьму участь
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 7:55 PM | Повідомлення # 6 |
маніяк графічних ліній
| Ludmila, + Сестра_Юлія, = вас вже, як мінімум, двоє Ще парочку вишивальщиць - і є гра Все, що треба для виявлення нових бажаючих - це організація нової теми "коловорот-2" чи щось таке... Впевнена на 100%, відгукнуться гравці з першого коловороту теж )))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ludmila | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 7:56 PM | Повідомлення # 7 |
мешканець сайту
| Тут ще і нітка зголошувалася
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 7:56 PM | Повідомлення # 8 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Ludmila) Тут ще і нітка зголошувалася ну от! Створюйте тему, пишіть в приват Нитці, а тм і інші підтягнуться
|
|
| |
Nitka | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 7:56 PM | Повідомлення # 9 |
побратим
| Я тут... гукали?
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 7:56 PM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Nitka) Я тут... гукали? дівчата новий коловорот хочуть започаткувати. Шукали нових учасників
|
|
| |
Ludmila | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 7:56 PM | Повідомлення # 11 |
мешканець сайту
| Боюсь, що не потягну ще один коловорот зараз, стільки всього навалилося і сталося неприємного, що не знаю за що хапатися
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 7:56 PM | Повідомлення # 12 |
маніяк графічних ліній
| Ludmila, Всі неприємності минуться. А от від хороших подій надовго залишаться приємні спогади
|
|
| |
Nitka | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 7:57 PM | Повідомлення # 13 |
побратим
| Ludmila, ми зачекаємо! Коли Ви матимете час і будемо разом лікуватися кольоротерапією
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 7:57 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Невже наступний коловорот буде за моєю ідеєю з переходом кольору з метою кольоротерапії? Ура-ура! Чекаю по поверненні побачити реалізоване
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
savvang | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 7:57 PM | Повідомлення # 15 |
друг
| а можна до вас приєднатись?? може цю гру назвати не коловорот, а наприклад калейдоскоп?
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 7:57 PM | Повідомлення # 16 |
маніяк графічних ліній
| Quote (savvang) а можна до вас приєднатись?? може цю гру назвати не коловорот, а наприклад калейдоскоп? читайте , хто саме з дівчат хотів розпочати наступний робін раунд, там і назвете як завгодно гру це ж право кожного гравця , слово *коловорот* - це просто заміна англійського слова round (смислове наванаження - *по колу*, тому і коловорот)
|
|
| |
Nitka | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 7:57 PM | Повідомлення # 17 |
побратим
| savvang, будемо раді:)
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 10:15 PM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| Quote (Ludmila) І ще велике прохання до модераторів перенести усі повідомлення які відносяться до цієї теми з попередньої гри сюди Ну от, - перенесла Як почне вимальовуватись гра - може, і я приєднаюсь... Наразі маю велику незавершену роботу - тому приділяти багато часу не зможу двом коловоротам одночасно... Але, якщо будуть нескладні сюжети - я в потенційних учасниках )))
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 10:56 PM | Повідомлення # 19 |
маніяк графічних ліній
| Quote (shtynka) Як почне вимальовуватись гра - може, і я приєднаюсь... я теж приблизно такої думки. Якщо не набереться число учасниць, я залюбки запишусь до вас в другий коловорот А поки дам можливість новим форумчанам пограти
|
|
| |
Ludmila | Дата: Субота, 2009-11-21, 5:48 PM | Повідомлення # 20 |
мешканець сайту
| Ще + 2 резервних учасника Додано (2009-11-21, 5:48 Pm) --------------------------------------------- Дівчата, що всі такі пасивні, невже не має бажаючих взяти участь в новій грі. Тих хто вже давав згоду взяти участь, чекаю на Ваше підтверження на згоду. Можлтво краще почекати і почати вже після нового року?
|
|
| |