Вишиваний коловорот-2 (робін)
|
|
lakizka | Дата: Субота, 2009-11-21, 6:14 PM | Повідомлення # 21 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Quote (Ludmila) Дівчата, що всі такі пасивні, невже не має бажаючих взяти участь в новій грі. В мене є бажання, але просто часу не вистачає. Якщо ніхто не наважиться, то буду виручати.
|
|
| |
Chere6nya | Дата: Субота, 2009-11-21, 11:44 PM | Повідомлення # 22 |
побратим
| Я хочу, але точно знаю, що на жаль не буду мати часу на вишивання. Якщо десь ближче до літа новий коловорот організуємо, то напевно лише тоді.
|
|
| |
montan | Дата: Неділя, 2009-11-22, 1:05 PM | Повідомлення # 23 |
побратим
| Quote (Ludmila) Дівчата, що всі такі пасивні, невже не має бажаючих взяти участь в новій грі. У мене та ж історія: дуже хочу, але часу точно не матиму Може вже після Різдва?
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2009-11-22, 2:17 PM | Повідомлення # 24 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Ludmila) Учасники, які вже зголосилися взяти участь: 1. Ludmila 2. Nitka 3. Сестра_Юлія 4. savvang 5. 6. Мені здається, якщо перші 4 учасника дуже хочуть розпочати гру, то можна вже впускати у гру резервних учасників Починайте, дівчата!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ludmila | Дата: Неділя, 2009-11-22, 3:04 PM | Повідомлення # 25 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) перші 4 учасника дуже хочуть розпочати гр Чекаємо підтвердення від учасників, що вже зголосилися взяти участь у грі і будемо стартувати долучивши резервниих
Повідомлення відредагував Ludmila - Неділя, 2009-11-22, 3:05 PM |
|
| |
Nitka | Дата: Неділя, 2009-11-22, 7:20 PM | Повідомлення # 26 |
побратим
| я тут
|
|
| |
Ludmila | Дата: Неділя, 2009-11-22, 7:57 PM | Повідомлення # 27 |
мешканець сайту
| Nitka, дуже добре, що Ви тут. Вибирайте тему свого робіна, якщо маєте схеми виставляйте тут, або у відповідну тему на форумі. Сестра_Юлія і savvang, ви ще з нами? Дівчата, я обрала досить складну тему, хочу зробити для донечки зростомірчик з котиками SOLO від Anchor. Серія ось таких котиків
Повідомлення відредагував Ludmila - Неділя, 2009-11-22, 7:58 PM |
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2009-11-22, 8:49 PM | Повідомлення # 28 |
Мудра людина
| Ludmila, Класний зростомірчик! І схемки моїх улюблених котиків...
Моя майстерня
|
|
| |
Ludmila | Дата: Неділя, 2009-11-22, 8:53 PM | Повідомлення # 29 |
мешканець сайту
| shtynka, долучайтеся до нас будемо вишивати їх разом (пам"ятаю, що Ви хотіли вишивати їх з початку) :D. Можна буде використати ниточки для двох робіт
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2009-11-22, 10:30 PM | Повідомлення # 30 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Ludmila) Дівчата, я обрала досить складну тему, хочу зробити для донечки зростомірчик з котиками SOLO від Anchor. Серія ось таких котиків Булліт падає непритомна )))))))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2009-11-22, 10:42 PM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| Quote (Ludmila) shtynka, долучайтеся до нас будемо вишивати їх разом Я поки що посиджу в резерві і подумаю над темою, заодно подивлюсь на ідеї інших учасників. Загалом, схеми Анкорівських котиків цілком посильні, особливо зважаючи на те, що є в гарній якості (маю їх в xsd-форматі)
Моя майстерня
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2009-11-24, 1:57 AM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| Quote (Tana) за моєю ідеєю з переходом кольору з метою кольоротерапії А що це за ідея? Поясніть, прошу.
|
|
| |
Ludmila | Дата: Вівторок, 2009-11-24, 10:08 AM | Повідомлення # 33 |
мешканець сайту
| Сестра_Юлія, в повідомленні про кольоротерапію йшлося про те, що дівчата мене будуть лікувати вишивкою. Саме поняття кольоротерапія не має ніякого відношення до гри
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2009-11-24, 7:04 PM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| я з вами. Думаю над темою. Це має бути 4 мотиви. один з них вишию я сама. правильно?
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-11-24, 7:12 PM | Повідомлення # 35 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Сестра_Юлія) Це має бути 4 мотиви. один з них вишию я сама. правильно? Мотивів - по кількості учасників гри, їх вже більше ніж 4 Так, перший мотив автор коловороту (кожний - свого) вишиває сам, потім пересилає іншим гравцям. Детальніше читайте в темі про перший коловорот. Думаю, вам треба запросити організатора коловороту, Штиньку, вона вже собачку, котика, божу корівку і ведмедика з"їла на цій грі. Вона дуже зручно облаштувала нам процес на сайті, що спеціально для коловоротів (раунд-робінів) зроблений. Там і таблиця учасників, і адреси, і дати поштові і все-все-все. ... мене візьміть в другу гру теж...
|
|
| |
savvang | Дата: Вівторок, 2009-11-24, 7:44 PM | Повідомлення # 36 |
друг
| Quote (Ludmila) savvang, ви ще з нами? так я з вами!!! і вже замислююсь над своєю темою
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2009-11-24, 7:49 PM | Повідомлення # 37 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Думаю, вам треба запросити організатора коловороту, Штиньку Я активно спостерігаю за темою Будуть питання - звертайтесь! Хоч, думаю, Люда (як автор цієї теми) цілком впорається з роботою координатора
Моя майстерня
|
|
| |
Ludmila | Дата: Вівторок, 2009-11-24, 10:22 PM | Повідомлення # 38 |
мешканець сайту
| Гаразд, в нас є 5 учасників. Дівчата обирайте теми для вишивки і будемо стартувати. Якщо будуть ще бажаючі взяти участь у грі, долучайтеся. Нажаль,. я не можу відредагувати свого першого повідомлення , будь ласка, модератори додайте до списку Bullet
|
|
| |
lakizka | Дата: Середа, 2009-11-25, 0:45 AM | Повідомлення # 39 |
побратим
| Я ще не вирішила чи приєднуюсь, але маю запитання щодо правил робіну. Наскільки я зрозуміла з правил, то перший зразок шиється мною, а наступні картинки інші учасники вибирають самі відповідно темі мого робіна (тобто я уявлення не маю що там вишиється). Чи я повинна запропонувати варіянти картинок, а учасники потім їх вишивають на власний вибір(не рахуючи ту першу яку вишила я). Якщо не так зрозуміла, то поправте мене.
|
|
| |
Ludmila | Дата: Середа, 2009-11-25, 9:57 AM | Повідомлення # 40 |
мешканець сайту
| Quote (lakizka) Чи я повинна запропонувати варіянти картинок, а учасники потім їх вишивають на власний вибір Це вже за вашим бажанням. Ви можете запропонувати схемки, а учасники будуть обирати ту схемкку яка їм припаде до душі, або кожен буде обирати схему сам
|
|
| |