Вишиваний коловорот-2 (робін)
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-04-13, 9:00 PM | Повідомлення # 241 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (Сестра_Юлія) Bullet, Лізочко, то давай, жбурни в мене якимось робіном, бо нудьгую) Жбурну у четвер Практично всі робіни вигшила, чекаю ЗП, бо на нулі. Сумки купують слабо, тому гроші - на хліб : ))) (насправді, не дуже весело). Робіни цілі і на 95% готові
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
pozitiv | Дата: Четвер, 2010-04-15, 12:19 PM | Повідомлення # 242 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Нітка - танцюй!!! Скоро твій робін прилетить до тебе. Я вже за нього беруся. От тільки боюсь, що віночок не буде закінчений. Там бракує по крайній мірі 4-5 квіточок.
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
Nitka | Дата: П`ятниця, 2010-04-16, 3:17 PM | Повідомлення # 243 |
побратим
| Це він такий величезний? Оце так! Чекаю з нетерпінням!
|
|
| |
Ludmila | Дата: П`ятниця, 2010-04-23, 8:52 PM | Повідомлення # 244 |
мешканець сайту
| Quote (Nitka) Це він такий величезний? Та не такий великий, думаю що всі орієнтувалися на розміри тканини
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-04-24, 3:14 PM | Повідомлення # 245 |
маніяк графічних ліній
| Сьогодні-завтра, в понеділок планую дошити людмилиних котів (ВікаХо знає, як довго я шукала ці схемки в мережі)))) Якщо чесно, найзручніше було вишивати Юлін коловорот: схема, нитки, голка Головне - схема була! Думаю, з дня на день Юля покаже нам готову роботу
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2010-05-07, 11:22 AM | Повідомлення # 246 |
Мудра людина
| Дівчатка, ура! Мій коловорот повернувся до мене. Доробила мережки (роздвоэний прутик та "павучок") - і серветка з мачками готова. Прилаштувала її до комп"ютерного столика. Дуже дякую всім, хто доклав голку до створення цієї макової галявинки. Дякую за ваше тепло і щирість. які надішли до мене разом з цим шматочком тканини. Там у декого ( не знаю. на жаль, у кого саме) така віртуозна вишивка, що мені ще вчитись і вчитись :-). Захоплююсь! А ось що вийшло
|
|
| |
pozitiv | Дата: П`ятниця, 2010-05-07, 12:59 PM | Повідомлення # 247 |
побратим
| Вітаю, Юлечко! Надіюся і інші учасниці скоро похваляться готовими виробами. Так цікаво...
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2010-05-07, 3:03 PM | Повідомлення # 248 |
Мудра людина
| pozitiv, дякую! Дивлюсь на наше спільне твориво - радію.
|
|
| |
Ludmila | Дата: П`ятниця, 2010-05-07, 10:34 PM | Повідомлення # 249 |
мешканець сайту
| Юлічко, вітаю із отриманим коловоротом Серветочка вийшла дуже гарна Вже двоє людей з нашої компанії вишили для усіх учасників, сподіваюся що і інші також швидко справляться з своїми коловоротами
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-05-08, 0:12 AM | Повідомлення # 250 |
маніяк графічних ліній
| Сестра_Юлія, вітаю-вітаю!!!! Вигялдає неперевершено! На майбутнє: нам всім бажано вкладати схеми коловоротів і нитки, щоб не було розбіжностей. Ludmila, я отримала свій коловорот, та на ньому усього 4 квадрати (замість 6 задуманих), там були вже 2 вишитих, але посилка загубилась десь напівдорозі... Тепер не хочеться довишивувати ще туди, не виходить так, як я задумувала (повторний коловорот не розмітили і дівчата повилазили в усі сторони , тепер не уявляю, що з цим робити : )) Але зроблю картинку, як і збиралась. Питання лише технічне: як! Між квадратами поле = 1 клітинка :/ замість запланованого 1 - 2 см. Поля до краю тканини - менше 1 см.... Не жаліюсь. Ні. Просто констатую Настрій же ж гарний! Ludmila, я ніяк не второпаю, який другий коловорот закінчено??...
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2010-05-08, 3:30 AM | Повідомлення # 251 |
Мудра людина
| Bullet, справді? Ото ми такі "майстрині"? )))) Та покажи, що вийшло ж! Може порятуємо разом, щось придумаємо?Quote (Bullet) тепер не уявляю, що з цим робити
|
|
| |
Ludmila | Дата: Субота, 2010-05-08, 2:47 PM | Повідомлення # 252 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) коловорот не розмітили і дівчата повилазили в усі сторони Тепер собі представляю як твій коловорот мав би виглядати, це напевно я все зіпсувала. Було вишито два квадрати по діагоналі, а я вліпила жовтий квадрат поруч Радити щось пороти не буду тому що сама не люблю цього робити, розрізати на квадрати і використати для печворку не вийде, адже відстань між квадратами незначна. Можливо дійсно виставв фото тут і хтось щось порадить. Quote (Bullet) я ніяк не второпаю, який другий коловорот закінчено??. Ще закінчено коловорот Віки Savvang, але вона ще не признається в цьому, а можливо вони ще в дорозі затрималися (що мене б не здивувало ) Сестра_Юлія, хотіла у вас запитати чи ви отримали з маками ростомір з Віні Пухом, якщо так відпишіть щоб я виправила дані в таблиці і запостила її сюди
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2010-05-08, 6:51 PM | Повідомлення # 253 |
Мудра людина
| Ludmila, так, ростомір з Вінні у мене. Я над ним працюю. Постараюсь на тому тижні переслати вам
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2010-05-11, 1:33 AM | Повідомлення # 254 |
Мудра людина
| pozitiv, твій ростомірчик близький до зпавершення. ось що є на даний момент. завтрпа перешлю його Людмилі.
|
|
| |
Nitka | Дата: Вівторок, 2010-05-11, 1:58 PM | Повідомлення # 255 |
побратим
| Дівчата, дякую!!!!!!!!!! Вінок потрясний!!!!!! Ви всі так акуратно і зі смаком вишили!!!!!!!! А ще я вирішила змінити форму на запропоновану вами;) - дошию другу половину і вийде серце! Ви супер! А ростомір виходить гарненький такий - дитинка порадіє!
|
|
| |
pozitiv | Дата: Вівторок, 2010-05-11, 7:32 PM | Повідомлення # 256 |
побратим
| Я просто в захваті від ростоміра. Велика всім Дяка!!! Думаю по закінченню робіна непогано було б на першій сторінці розмістити фото наших спільних звершень. А чому ще й досі не видно ведмедиків Віки? Вікусь, ти не хочеш ділитися емоціями?
Повідомлення відредагував pozitiv - Вівторок, 2010-05-11, 7:49 PM |
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2010-05-11, 9:39 PM | Повідомлення # 257 |
Мудра людина
| Nitka, якщо є можливість, виклади фото, пліз! Хочеться порадіти з тобою!
|
|
| |
Ludmila | Дата: Четвер, 2010-05-13, 11:19 AM | Повідомлення # 258 |
мешканець сайту
| Nitka, обов"язково покажи нам свій коловоротик! Ще хотіла тебе запитати чи ти ще спілкуєшся з Вікою, щось її довго не було тут чути. Цікаво чи отримала вона своїх Тедиків, чи справляється з Лізиним коловоротом
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2010-05-16, 4:01 AM | Повідомлення # 259 |
Мудра людина
| Ludmila, а мені ще один коловорот треба вишити. то Ваш, так? а де він?
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-05-17, 1:14 AM | Повідомлення # 260 |
маніяк графічних ліній
| Сестра_Юлія, у мене він... котики... я завалена чим завгодно, до коловоротів ніяк не дійду. Відчуваю, зо доведеться вибачатись, щоб не затримувати коловорот ще на пів року, і висилати як є. Невишитим, зато розміченим ) Дуже перепрошую, у мене мільйард справ, я навіть на рідному форумі ріжко з"являюсь.
|
|
| |