Дівчата, сьогодні всі сердечки відлетіли до своїх нових господинь. Зустрічайте їх. Сподіваюсь, наша пошта нас не підведе. Бо до мене цього року не всі вітальні листівки долетіли. Але сподіватимемось на краще.
lady-v, до пошти, на жаль поки що не дійшла. Але дійду обов'язково. Додано (2011-02-01, 3:29 PM)
---------------------------------------------
А зараз буде дивний пост, як для закінчення голосування, але щось наш рідний український радикал зовсім здох (а я, як патріот, думала, наше - найкраще ), а раніше шуршав, як молодий. А з радикалом зникли і всі роботи.
Тож я просто повторю фотографії робіт. Для Історії.
1. Кривулька. Хочу представити свою першу кривульку, виконану в техніці - штапівка, оформлена бісером і бусинами.
2. Вишитий браслет . Техніка - мережка, козлик, край - зубцювання, застібка - дві кнопочки.
3. Мотанковий подарунок. Три ляльки-мотанки: Зерновушка на багаство; лялька з довгою косою, в якій зберігається жіноча сила, - на щастя; і височенька лялька з клуночком - берегиня дому (її треба вішати над вхідними дверима, щоб вона бачила всіх, хто в дім заходить).
4. Набір Вовчику. Набір вишитих елементів для пошиву хлопчачої сорочки. Зроблено для маленького козачка, який любить зелений колір. Тож бажаю йому зеленої дороги в життя! Матеріали - канва кольору льна, нитки - льон (колір олива, виробник Троїцька фабрика, Росія), муліне ДМС колір ecru; техніки вишиття: набирування, ретязь, вистіг і зубцювання. Шнурочок виплетений косичкою з льняних ниток.
5. Робота «Дзвіночок». Рушникове полотно. Вишивка: гладь, настил, бек. Бісер. Фурнітура. Я вишила такий дзвіночок на подарок, а оскільки співпав колір з конкурсом, то і вирішила надіслати фото. Роблячи такий сувенір я думала про ту людину, якій буду дарувати і тому фурнітуру вибрала зі значенням. Перо - здоров'я. Квітка - кохання. Монета - гроші. Свого роду амулет.
6. Диптих "Нове життя прищепок".
1. "Жабенята". В зеленій кімнаті оселились зелені жабенята, зроблені зі звичайних прищепок. Допомагають стерегти резиночки і прикраси нашої малечі.
2. "Зелений хоровод". Мені дарують багато листівок, вирішила, що слід їх усім показати. Я прикріпила їх на стрічку, а тоді на стіну. Але просто прищепки виглядали якось негарно. Тому от з"явились ялинки, там є ще і олені, ялинкові прикраси, зірочки. Показую те, що зелене. Таку просту ідею можна застосувати з іншими тваринками, рослинами чи як фантазія підкаже.
7. Новорічна відкритка "Різдв’яна". Для участі у палітрі надсилаю свою новорічну відкритку "Різдв'яна". Вийшла зеленою. )) При виготовленні використала: художній картон, нитки дмц металік, сріблясту стрічку і бісеринку))). Вишивала: хрестиком.
Додано (2011-02-01, 3:37 PM)
---------------------------------------------
8. Блокнот для віршів. Новорічний саморобний подарунок для сестрички, яка захоплюється поезією. Блокнот зроблений із паперу пастельного зеленого кольору, обкладинка - картон+прикраси (виконано в техніці скрапбукінгу - займаюся цим недавно, тому рівень, звісно, початковий :)) Кожна сторінка містить вислів відомої людини про поезію/мистецтво/ митців. Зроблено від щирого серця і з любов'ю
9. Серветка з птахами. Давно хотіла вишити серветку і давно визначилася з технікою, колекція схем обв’язок гачком для серветок і рушників також чекала свого часу. Гра “Палітра” стала поштовхом до втілення всього цього в єдиному витворі та визначила колір серветки:) . Розміри без мережива 42х27 см. Вишивка занизуванням, плетіння гачком.
10. Ялинка в етностилі і нитяні кульки. Вишита ялинка (хрестик, напівхрестик), муліне червоного кольору, люрекс, бісер. Основний візерунок - червоні "зірниці", притаманні українській вишивці різних регіонів. Розмір разом з рамкою - 20 на 30 см. Паспарту - виготовлене власноруч з дизайнерського картону. Новорічні кульки зроблені з ниток (зелений ірис з люрексом та червоний ірис), стрічки для підвішування.
11. Листівка в зеленому. Канва, шерстяна нитка зеленого кольору, картон і гофрокартон.
12. Кімнатний оазис. Мої кімнатні рослини: Бегонія тігер і рекс, Драцена окантована, Фікус Бенжаміна, Калатея Макоя, Камедорея Зейфріца, Неанта красива, Фінік канарський, Спафілінум.
13. Рушник. Представлена робота - це рушник, моя перша "проба пера", найперша у моєму житті вишивка (не враховуючи уроків праці у школі). Тому, не судіть суворо... Так, як родом я з Чернігівщини, то взялася вишивати рушник, характерний саме для цього регіону. Схема для вишивання - журнал "Настуня".
14. Різдвяні кривульки. Біскорнюшки вишивала вперше, дуже сподобалось робити ці маленькі кривульки. Вишилось на одному подиху. Робила в подарунок для дуже гарної людини. Маю надію, що вони їй сподобаються і будуть нагадувати про ялинку і різдвяні свята.
15. Ялинковi прихватки. Дуже люблю зимові свята i ялинку. А так як ялиночку ми ставимо тільки в кімнаті , то для кухнi я вирішила зробити собі "корисні" ялиночки.
16. Пір'ячко. Нитки, дротик. Побачила фото в інеті і ... і ось плід моєї любові: