ГРА ПАЛІТРА "ЗЕЛЕНА. ГРУДЕНЬ - СІЧЕНЬ"
|
|
Юлия | Дата: Вівторок, 2011-01-25, 7:56 PM | Повідомлення # 41 |
побратим
Група: Заблоковані
Статус: Offline
| 1.Кривулька. - мій голос за цю роботу.
Навіть чорні полоси мого життя зроблені з шоколаду!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-01-25, 10:42 PM | Повідомлення # 42 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| 4. Набір Вовчику. Я за цю чудову сорочечку!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Четвер, 2011-01-27, 10:27 AM | Повідомлення # 43 |
побратим
| Сьогодні останній день голосування. Хто ще не визначився, визначайтесь, голосуйте. Голоси, що прийдуть після опівночі не будуть враховані. Завтра оголошення переможця.
Я не вишиваю, я просто дуже люблю вишивку. ;) Але я в'яжу. )))
|
|
| |
Galochka | Дата: Четвер, 2011-01-27, 6:06 PM | Повідомлення # 44 |
перехожий
| Робота «Дзвіночок» Якщо мені дозволять віддати голос, то хотілось би відзначити цю роботу за хороший задум.
Повідомлення відредагував Galochka - Четвер, 2011-01-27, 6:07 PM |
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: П`ятниця, 2011-01-28, 11:25 AM | Повідомлення # 45 |
побратим
| Quote ( Galochka, ) Якщо мені дозволять віддати голос,.. А чому ж не дозволять? До кінця дня можна спокійно голосувати. Ще було б добре номер роботи вказати. Але дзвіночок в нас один, то ж, думаю, це номер 5. ;) Додано (2011-01-28, 9:25 Am) --------------------------------------------- ГОЛОСУВАННЯ ЗАКРИТО. Додано (2011-01-28, 11:25 Am) --------------------------------------------- Па-ба-ба-ба!!! Прийшов час оголошення результатів. Прошу вітати беззаперечного переможця Вікторію lady-v і її дуже гарну, ніжну, тонку роботу під номером 1 - "Кривулька". Отже, головний приз відправиться до файного міста Тернопіль. І це його дуже тішить. А заохочувальні призи розлетяться різними куточками України. І полетять вони до : 2. lady-v. Вишитий браслет . 3. a_ja_ne_ty. Мотанковий подарунок. 4. Tana. Набір Вовчику. 5. Сонька. Робота «Дзвіночок» 6. Soncevuda. Диптих "Нове життя прищепок". 7. Pars. Новорічна відкритка "Різдв’яна". 8. Жанна. Блокнот для віршів. 9. welshrabbit. Серветка з птахами. 10. Сестра_Юлія. Ялинка в етностилі і нитяні кульки. 11. nosiknata. Листівка в зеленому. 12. nosiknata. Кімнатний оазис. 13. Анна-Nyusha. Рушник. 14. OxankaF. Різдвяні кривульки. 15. OxankaF. Ялинковi прихватки. 16. Сонька. Пір'ячко. Дякую всім, хто взяв участь у грі, незважаючи на велику кількість свят та інших святкових конкурсів. Дівчата, ви надзвичайні молодці. lady-v, вітаю. Тепер ви маєте право поставити собі в профіль веселковий підпис (зараз вишлю його вам в приват) та оголосити колір палітри на лютий.
Повідомлення відредагував nadiya_tsynaiko - П`ятниця, 2011-01-28, 3:57 PM |
|
| |
010101 | Дата: П`ятниця, 2011-01-28, 11:52 AM | Повідомлення # 46 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Lady-V, вітаю з беззаперечною перемогою!!! Дівчата, усі роботи - просто шикарні!!! Всі молодці!!!
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2011-01-28, 12:22 PM | Повідомлення # 47 |
Мудра людина
| Quote (nadiya_tsynaiko) Отже, головний приз відправиться до файного міста Тернопіль. І це його дуже тішить Ще як тішить nadiya_tsynaiko, Goncha, дякую за вітання, це так приємно
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2011-01-28, 12:34 PM | Повідомлення # 48 |
Мудра людина
| lady-v, вітаю з перемогою!!! Анна-Nyusha - вітаю з такою акуратною ПЕРШОЮ роботою!! Тепер я маю що вишити мамі у подарунок - їй дуже сподобався орнамент Сестра_Юлія, Tana - я здогадувалась , що це ви, ми вже ніби зріднились віртуально Сонька, Soncevuda, Pars, OxankaF - дуже гарні, натхненні роботи! Надія, вітаю з ідеальною організацією та успішним завершенням конкурсної "Палітри" ! Ви впорались на відмінно!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Жанна | Дата: П`ятниця, 2011-01-28, 12:39 PM | Повідомлення # 49 |
мешканець сайту
| lady-v, щирі вітання!!!! Ваша кривулька буде для мене прекрасним зразком - сама мрію спробувати створити щось подібне ))))) натхнення Вам до подальшої рукотворчості!
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2011-01-28, 12:53 PM | Повідомлення # 50 |
Мудра людина
| nosiknata, Жанна, дякую! nosiknata, у Вас дома чудові квіти! Я голосувала за них і не підозрювала , що то Ваші. Я дуже люблю квіти, і моя Вам повага за них, в них треба вкладати багато любові, і тоді вони віддячують красою!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Українка | Дата: П`ятниця, 2011-01-28, 12:55 PM | Повідомлення # 51 |
Активіст форума
| lady-v, вітаю,Віко!
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2011-01-28, 1:22 PM | Повідомлення # 52 |
Мудра людина
| Українка, дякую! Оголошую новий колір - БІЛИЙ! Тільки не смійтесь з мене - він мені дуже подобається, підходить до зими, і цього кольору може вийти багато цікавих речей Прошу адміністріцію створити відповідну тему для правил цієї гри
Моя майстерня
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: П`ятниця, 2011-01-28, 1:47 PM | Повідомлення # 53 |
побратим
| lady-v, дуже гарний колір. Нічого смішного. Quote ( nadiya_tsynaiko, ) Отже, головний приз відправиться до файного міста Тернопіль. І це його дуже тішить. Quote ( lady-v, ) Ще як тішить Малось на увазі, що тішить приз, тобто мене. Бо я регулярно буваю в Тернопілі лише проїздом та ще й вночі. Тож навіть вокзал жодного разу толком не бачила. ( А так хоч приз замість мене в Тернопілі оселиться. Але якщо це радує ще й сам Тернопіль, маємо взагалі подвійне задоволення.
|
|
| |
OxankaF | Дата: П`ятниця, 2011-01-28, 2:06 PM | Повідомлення # 54 |
побратим
| lady-v, вітаю з перемогою! Quote (lady-v) Оголошую новий колір - БІЛИЙ! нова палітра має бути дуже цікава!
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-01-28, 4:48 PM | Повідомлення # 55 |
Мудра людина
| lady-v, вітаю! nadiya_tsynaiko, дякую за прекрасну організацію і проведення конкурсу, і пречудові призи для всіх! Всім учасникам --дякую за таке зелене розмаїття, всім форумчанам -- натхнення на нові роботи вже в білому кольорі!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2011-01-28, 8:38 PM | Повідомлення # 56 |
Мудра людина
| lady-v, Вітаю! А колір дуже класний- білий !!!!. І настрій у мене сьогодні святково-біло-зимовий! nadiya_tsynaiko, А вас вітаю із вдалим проведенням конкурсу...Вітаю і нових дописувачів конкурсу котрі не побоялися іне посоромилися викласти свої роботи! Так тримати і так продовжувати ! З рукотворними речами робимо наше життя ще красивішим і яскравішим!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - П`ятниця, 2011-01-28, 8:38 PM |
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-01-28, 8:53 PM | Повідомлення # 57 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| lady-v, вітаю з перемогою!!!! Надя, дякую за організацію і провдення гри, а також за такі приємні і цінні дарунки! А сердечки - то ще й заохочення надалі подавати більше робіт (більше дав робіт на конкурс - більше сердечок, якщо я вірно розумію?) Дякую всім учасницям!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: П`ятниця, 2011-01-28, 9:54 PM | Повідомлення # 58 |
побратим
| Quote ( Bullet, ) більше дав робіт на конкурс - більше сердечок, якщо я вірно розумію? Не вгадала.
|
|
| |
Сонька | Дата: П`ятниця, 2011-01-28, 10:54 PM | Повідомлення # 59 |
побратим
| lady-v, вітаю Також хочу подякувати організатору: Надюша дякую за приз, який прийде до мене. Дуже гарні сердечка!!! Дівчатка, ви всі молодці!!!
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2011-01-29, 11:13 AM | Повідомлення # 60 |
Мудра людина
| OxankaF, Tana, Dmutrik09, Bullet, Сонька, Дякую вам! Запрошую всіх СЮДИ , готуємось до нової гри "Біла палітра лютого"
Моя майстерня
Повідомлення відредагував lady-v - Субота, 2011-01-29, 11:21 AM |
|
| |