Зелена палітра грудень-січень
|
|
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-12-10, 3:54 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Цю палітру вестиме Надя Цинайко як безумовний переможецб попередньої гри Жовтої палітри Шляхом недовгих обговорень було вирішено об"єднати два місяці напружених дарунків в одну кольорову гру. Деталі - у наступних кометарях. Приєднуємось, готуємось. Приз - мега жовтий від Наді Цинайко! *********************************************************** Умови: Для участі в грі приймаються будь-які роботи, зроблені руками, але обов'язково зеленого кольору. І не просто зеленого, а зеленого, як святкова ялинка. Тобто відтінки можуть бути різними (штучні сріблясті, золотаві ялинки ми в розрахунок не беремо, все має бути природнім). Терміни прийому робіт в цій палітрі:РОБОТИ ПРИЙМАЮТЬСЯ ДО 15 СІЧНЯ 2011 РОКУ. Правила подання робіт: 1) Надсилаємо роботи на мою електронну адресу - kvn_77(равлик)meta.ua. 2)Тема листа "зелена палітра". 3)В листі має бути вказаним ваш нік на форумі, ваше ім'я та прізвище з поштовою адресою (не забуваємо про індекс), назва роботи і її опис, 1-3 фотографії ПРИКРІПЛЕННИМ ЗОБРАЖЕННЯМ (не архів, не ВВ-коди). 4)Фотографії бажано якісні (це ж вам на користь) вагою до 250 Кб. Усі фото мають бути максимум — 1000 пкс по більшій стороні. Роботи, подані не за правилами мають право лише на одне попередження і відповідно одне виправлення. Давайте будемо уважними одна до одної. Кількість робіт від однієї учасниці не обмежена. Голосування відбуватиметься до 27 січня. Оголошення результатів 28 січня. Маленький заохочувальний приз отримає кожна учасниця (поки не знаю, що це буде). Головний приз такий. Раптом щось забула, то підкажіть, допишу.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Неділя, 2010-12-19, 11:51 PM |
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2010-12-10, 3:55 PM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Ура! Мій улюблений зелений!
Моя майстерня
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: П`ятниця, 2010-12-10, 3:55 PM | Повідомлення # 3 |
побратим
| Українка, Світланка, дякую. Quote (Bullet) мені байдуже, робіть як хочете ) Чудово! От і домовились. Хазяїн - барин, точніше, бариня, тобто - я. Отже, наступна палітра буде двомісячна. Грудень, січень пройдуть під знаком зеленого кольору. Враховуючи Новий рік та Різдво (точніше, вираховуючи їх ) робти планую приймати десь до 15-го січня; голосування 17-27 січня. Оголошення результатів 28 січня. 29-30 радіємо за переможницю. А з 1-го лютого починаємо наступну Палітру. Малесенькі подаруночки особисто від мене будуть кожній учасниці. А великий жовтий приз отримає переможниця.
Я не вишиваю, я просто дуже люблю вишивку. ;) Але я в'яжу. )))
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2010-12-10, 3:56 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| nadiya_tsynaiko, ого призи! За таке варто позмагатись!
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-12-10, 4:08 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Я вже щаслива, а призи.... ну, бариня-бариня нас балуватиме, вочевидь. До роботи!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
Повідомлення відредагував Tana - П`ятниця, 2010-12-10, 4:25 PM |
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: П`ятниця, 2010-12-10, 4:50 PM | Повідомлення # 6 |
побратим
| Ну не встигла збігати на кухню вечерю з 3-х страв зготувати, а ви тут вже стільки набалакали. Зараз швиденько буду правила оформлювати. Умови: Для участі в грі приймаються будь-які роботи, зроблені руками, але обов'язково зеленого кольору. І не просто зеленого, а зеленого, як святкова ялинка. Тобто відтінки можуть бути різними (штучні сріблясті, золотаві ялинки ми в розрахунок не беремо, все має бути природнім). Терміни прийому робіт в цій палітрі:РОБОТИ ПРИЙМАЮТЬСЯ ДО 15 СІЧНЯ 2011 РОКУ. Правила подання робіт: 1) Надсилаємо роботи на мою електронну адресу - kvn_77(равлик)meta.ua. 2)Тема листа "зелена палітра". 3)В листі має бути вказаним ваш нік на форумі, ваше ім'я та прізвище з поштовою адресою (не забуваємо про індекс), назва роботи і її опис, 1-3 фотографії ПРИКРІПЛЕННИМ ЗОБРАЖЕННЯМ (не архів, не ВВ-коди). 4)Фотографії бажано якісні (це ж вам на користь) вагою до 250 Кб. Роботи, подані не за правилами мають право лише на одне попередження і відповідно одне виправлення. Давайте будемо уважними одна до одної. Кількість робіт від однієї учасниці не обмежена. Голосування відбуватиметься до 27 січня. Оголошення результатів 28 січня. Маленький заохочувальний приз отримає кожна учасниця (поки не знаю, що це буде). Головний приз такий. Тільки без яблук та мандарин. Раптом щось забула, то підкажіть, допишу.
Повідомлення відредагував nadiya_tsynaiko - П`ятниця, 2010-12-10, 5:25 PM |
|
| |
Юлия | Дата: П`ятниця, 2010-12-10, 5:50 PM | Повідомлення # 7 |
побратим
Група: Заблоковані
| Quote (nadiya_tsynaiko) А великий жовтий приз отримає переможниця. Який класнючий приз!!!! Є стимул швиденько придумувати щось зелене!!
Навіть чорні полоси мого життя зроблені з шоколаду!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2010-12-11, 0:58 AM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| І колір класний , і призи- подаруночки -супер.Тільки встигай !
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Субота, 2010-12-11, 1:20 PM | Повідомлення # 9 |
побратим
| Сподіваюсь, свята не лише не завадять, а й навіть навіють якусь зелену роботу.
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Субота, 2010-12-11, 2:24 PM | Повідомлення # 10 |
побратим
| Надю, оце так приз! Все, точно візьму участь!
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Субота, 2010-12-11, 2:40 PM | Повідомлення # 11 |
побратим
| welshrabbit, ловлю на слові. Як не дотримаєш, то заберу наш родинний маєток в одноосібне володіння.
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Субота, 2010-12-11, 4:20 PM | Повідомлення # 12 |
побратим
| Quote (nadiya_tsynaiko) Як не дотримаєш, то заберу наш родинний маєток в одноосібне володіння. biggrin Но-но!
|
|
| |
Жанна | Дата: Неділя, 2010-12-12, 6:07 PM | Повідомлення # 13 |
мешканець сайту
| ура, нарешті улюблений зелений колір!!! ну все, цього разу неодмінно маю щось зробити))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 2:24 PM | Повідомлення # 14 |
побратим
| Quote (Жанна) ну все, цього разу неодмінно маю щось зробити)) Всі так гарно обіцяють долучитись до гри. Відчуваю, боротьба буде запеклою. Quote 4) Фотографії бажано якісні (це ж вам на користь) Для виконання цього пункту правил та й взагалі корисна інформація на майбутнє... Кілька посилань на статті про фотографування своїх робіт та обробку фотографій перед викладанням їх на будь-які сайти. І одночасно відповідь тим, хто просив уроки фотографування після торбинкового конкурсу. Отже, це мої фотоуніверситети. Можливо, модератори захочуть цю інформацію перенести в якусь окрему тему. Я не проти. Трохи теорії: Фото для женщин. Часть первая. Фото для женщин. Часть вторая. Как продать изделие ручной работы в Интернете? Можливо, сам продаж вас і не цікавить, але презентація своїх робіт важлива й у випадку простих хвастощів. Тож, в цьому матеріалі цікавими будуть розділи "Фото" та "Примеры неудачных фотопрезентаций". Сьемка украшений. Дуже корисна стаття. Вивчити, як Отче Наш. Замість прикрас можуть бути будь-які більш-менш невеликі роботи (сумки, рушники, іграшки...). Тільки в цьому випадку треба використовувати не підвіконня, а стіл під вікном, що я зазвичай і роблю. І про обробку фотографій: Примитивная обработка фото в Фотошопе. Цей спосіб використовую я. Хто боїться фотошопу, можна спробувати обробляти фото в Пікасі: Доведение до ума фотографий с помощью Picasa. Принцип обробки такий самий, що і у Фотошопі. Для зовсім ледачих і лякливих існують он-лайн-сервіси, де можна просто завантажити свою фотографію і отримати на виході відредагований варіант. Наприклад, такий сервіс.
Повідомлення відредагував nadiya_tsynaiko - Понеділок, 2010-12-13, 2:24 PM |
|
| |
Jasjka | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 4:31 PM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| nadiya_tsynaiko, гарні поради
Творча майстерня
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 7:30 PM | Повідомлення # 16 |
побратим
| Jasjka, користуйтесь. )
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2010-12-18, 9:27 PM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| nadiya_tsynaiko, намагалась відправити Вам лист, а мені пише, що: неправильно заповнена адреса
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Субота, 2010-12-18, 9:55 PM | Повідомлення # 18 |
побратим
| lady-v, я сподіваюсь ви замість равлика набирали @? Бо адреса правильна.
Повідомлення відредагував nadiya_tsynaiko - Субота, 2010-12-18, 9:56 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2010-12-18, 10:08 PM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| Quote (nadiya_tsynaiko) я сподіваюсь ви замість равлика набирали @? Бо адреса правильна Ні Я завжди думала , що то: @ собака Додано (2010-12-18, 10:08 PM) --------------------------------------------- здається відправила
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Українка | Дата: Субота, 2010-12-18, 10:09 PM | Повідомлення # 20 |
Активіст форума
| ОФФ: lady-v, минулий новий рік зустрічали в Польщі,так обмінювалися мейлами з однією сім"єю,вони на @ казали "мавпа"
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |