Зелена палітра грудень-січень
|
|
lady-v | Дата: Неділя, 2010-12-19, 11:13 AM | Повідомлення # 21 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Українка, цікаво! nadiya_tsynaiko, отримали?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Сонька | Дата: Неділя, 2010-12-19, 6:39 PM | Повідомлення # 22 |
побратим
| Quote (Українка) вони на @ казали "мавпа" а в Польщі так і говорять
Повідомлення відредагував Сонька - Неділя, 2010-12-19, 6:40 PM |
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Неділя, 2010-12-19, 6:55 PM | Повідомлення # 23 |
побратим
| lady-v, не важливо, як воно називається: равлик, собачка чи мавпа, але ж в адресі все одно пишеться @. Я отримала вашу роботу, все добре. Можна було б фотографії менші зробити, але то вже я винна, не вказала в правилах, що 1200х1600, то забагато. До модераторів: Додайте, будь ласка в правила, щодо розміру фотографій: Усі фото мають бути максимум — 1000 по більшій стороні.
Я не вишиваю, я просто дуже люблю вишивку. ;) Але я в'яжу. )))
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2010-12-19, 7:25 PM | Повідомлення # 24 |
Мудра людина
| nadiya_tsynaiko, ну тепер я вже точно всі назви @ буду знати А відносно фото - вибачайте за незручність, я б мала сама здогадатись, що завеликі
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-12-19, 11:52 PM | Повідомлення # 25 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| nadiya_tsynaiko, я додала це правило в тему.. Я бачу,завжди (в будь-якому конкурсі) хтось та й забуде про якісь обмежнння. Так що не переживайте, lady-v, напевно ви не остання форумчанка, що прсилала фото трошки не по правилах
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Понеділок, 2010-12-20, 10:26 AM | Повідомлення # 26 |
побратим
| Quote (lady-v ) А відносно фото - вибачайте за незручність Не переймайтесь. Я координатор молодий, ще добрий , зменшу й сама фото, щоб його було зручно на екрані переглядати. Bullet, Лізо, дякую.
|
|
| |
a_ja_ne_ty | Дата: Понеділок, 2010-12-20, 5:42 PM | Повідомлення # 27 |
відвідувач
| Наче в правилах не знайшла про обмежування для тих, хто лише почитує, а певної кількості повідомлень не набрав. То спробую і я долучитися. Сподіваюся, що в листі вказала все. що треба і взагалі всіх правил дотрималася
Лялі - маму, лялю - в слінг!
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-12-20, 6:02 PM | Повідомлення # 28 |
Мудра людина
| Ласкаво просимо!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Понеділок, 2010-12-27, 2:21 PM | Повідомлення # 29 |
побратим
| Quote ( a_ja_ne_ty, ) Наче в правилах не знайшла про обмежування для тих, хто лише почитує, а певної кількості повідомлень не набрав Так, дуже демократична гра. Без натяку на дідівщину. Додано (2010-12-27, 2:21 PM) --------------------------------------------- Хочу нагадати всім про Зелену Палітру. Святкувати святкуємо, але не розслабляємось. Бо не встигнете оком моргнути, як свята пролетять , а разом з ними закінчиться й термін прийому робіт . Поки ще час є. Роботи приймаються до 15 січня включно.
|
|
| |
soncevuda | Дата: Субота, 2011-01-08, 2:23 PM | Повідомлення # 30 |
мешканець сайту
| ідея вже є =) хотілось би встигнути. )Додано (2011-01-08, 2:23 PM) --------------------------------------------- nadiya_tsynaiko, я відправила листа. Напишіть відповідь, чи отримали Ви його. Дякую.
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2011-01-08, 2:30 PM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| soncevuda, nadiya_tsynaiko відповість Вам не раніше 12-13 січня, вона у від'їзді.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
soncevuda | Дата: Субота, 2011-01-08, 2:33 PM | Повідомлення # 32 |
мешканець сайту
| дякую за інформацію!
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Вівторок, 2011-01-11, 4:55 PM | Повідомлення # 33 |
побратим
| Tana, дякую за виконання моїх обов'язків. Я думала, що весь світ знає, що я поїхала на свята на Львівщину. Дівчата, я вже практично тут. Отож, хто впродовж останнього тижня надіслав свої роботи на конкурс, зовсім скоро чекайте від мене на відповідь. І знову нагадую, що до кінця терміну збору робіт залишилось зовсім трішки часу : 15 січня (а це вже ця субота) - останній день. І я невблаганна, термінів продовжувати не буду. Часу було вдосталь.
|
|
| |
fiery | Дата: Вівторок, 2011-01-11, 7:20 PM | Повідомлення # 34 |
побратим
| Ой )) Треба поспішати))) А то все відкладала завершення роботи))))
Живу в ритмі щастя!!!
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Четвер, 2011-01-13, 6:01 PM | Повідомлення # 35 |
побратим
| Quote Ой )) Треба поспішати))) А то все відкладала завершення роботи)))) Треба-треба, fiery. Неодмінно треба. Досить лінуватись. Додано (2011-01-13, 6:01 PM) --------------------------------------------- ЗАЛИШИЛОСЬ МЕНШЕ ТРЬОХ ДНІВ.
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2011-01-15, 11:43 AM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Надіслала повідомлення, тепер турбуюсь чи отримали бо щось нічого не прийшло на пошту?
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Субота, 2011-01-15, 12:57 PM | Повідомлення # 37 |
побратим
| Quote Надіслала повідомлення, тепер турбуюсь чи отримали бо щось нічого не прийшло на пошту? nosiknata, а що мало прийти на пошту? Поки я не побачу лист, не перевірю, не відповім, нічого й не прийде. Але ж я не чергую щосекундно в інтеренеті , в мене й поза ним якесь життя є (ну, як мінімум, вночі я сплю, а не пошту перевіряю). Майте терпіння, почекайте трішки. ____________________________________________________________________________ І В ОСТАННІЙ РАЗ НАГАДУЮ ВСІМ, ЩО СЬОГОДНІ ОСТАННІЙ ДЕНЬ ПРИЙОМУ РОБІТ.
|
|
| |
veronika | Дата: Субота, 2011-01-15, 1:49 PM | Повідомлення # 38 |
мешканець сайту
| Врооді встигла, ух, лиш незнаю чи добре фото, і равлик, то собачка
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Субота, 2011-01-15, 2:29 PM | Повідомлення # 39 |
побратим
| Цитую сама себе: Quote Роботи, подані не за правилами мають право лише на одне попередження і відповідно одне виправлення. Давайте будемо уважними одна до одної. І повторюсь: Роботи, подані не за правилами мають право лише на одне попередження і відповідно одне виправлення. Давайте будемо уважними одна до одної. Дівчата, як казала дуже давно в школі (але я досі пам'ятаю) одна з моїх викладачок: "спешите медленно". Правила хоч в перший день прийому робіт, хоч в останній незмінні.
|
|
| |
veronika | Дата: Субота, 2011-01-15, 2:48 PM | Повідомлення # 40 |
мешканець сайту
| Правила є правила, тільки не всі можутуть все знати. От я наприклад не добре володію компютером, лиш знаю трошки, і для мене поки "америка" ті фото і іх розміри на жаль
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |