Наші роботи. Ділимось фотографіями наших виробів.
|
|
Олька | Дата: Середа, 2009-02-11, 1:57 PM | Повідомлення # 81 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Tana, вот такая закладочка у меня получилась благодаря твоей идее и советам! И конечно же спасибо за орнамент!
|
|
| |
ірчик | Дата: П`ятниця, 2009-02-13, 1:23 PM | Повідомлення # 82 |
перехожий
Група: Заблоковані
| Додано (2009-02-13, 1:23 Pm) --------------------------------------------- Мені так слодобався сайт! Обовязково покажу свої роботи...Я теж маю чим похвалитись.
Повідомлення відредагував ірчик - П`ятниця, 2009-02-13, 1:51 PM |
|
| |
Mavka | Дата: Понеділок, 2009-02-16, 11:53 PM | Повідомлення # 83 |
відвідувач
| Іринка. Тапа, я вражена. Чудові сорочки , чудові незвичайні закладинки . Терміново чекаємо МК. Молодці , всим форумчанам оплески ! Додано (2009-02-16, 11:53 Pm) --------------------------------------------- З маленького клаптика канви вирішила створити чохлик для окулярів.
І рушник вишиваний на щастя, на долю дала...
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2009-02-17, 3:03 PM | Повідомлення # 84 |
Мудра людина
| Приємна річ, як не крути! Вітаю з аксесуаром!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Mavka | Дата: Середа, 2009-02-18, 0:07 AM | Повідомлення # 85 |
відвідувач
| Таna, прошу вашої поради, як краще обробити боки в закладинках ? Додано (2009-02-18, 0:07 Am) ---------------------------------------------
|
|
| |
romasya | Дата: Середа, 2009-02-18, 10:17 AM | Повідомлення # 86 |
перехожий
Група: Користувачі
| Привіт усім! Часто до вас заходжу, але пишу вперше. Теж хотіла б похвалитись своїми вишивками, та не знаю, як додати фото Ви всі такі молодці, що не сидите без діла у вільний час, а своїми золотими ручками створюєте КРАСУ !
romasya
|
|
| |
Світланка | Дата: Середа, 2009-02-18, 10:54 AM | Повідомлення # 87 |
побратим
| romasya, вітаємо на вишиванці! Зайдіть на http://radikal.ru викладіть там фото (там все чітко прописано), а сюди зкопіюйте код завантаженої фотографії все просто!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
romasya | Дата: Середа, 2009-02-18, 12:44 PM | Повідомлення # 88 |
перехожий
Група: Користувачі
| Дякую, Світланка! Це фото сорочки мого сина, 2008р. (у нас на останній дзвоник всі йдуть у вишиванках) Тепер вишиваю доні, вона в цьому році закінчує школу, і теж хоче вишиванку від мами. При нагоді поставлю фото Додано (2009-02-18, 12:44 Pm) --------------------------------------------- Упс, щось не те...
romasya
Повідомлення відредагував Bullet - Середа, 2009-02-18, 10:41 PM |
|
| |
Світланка | Дата: Середа, 2009-02-18, 6:37 PM | Повідомлення # 89 |
побратим
| romasya, чудова сорочка! Такий веселий візерунок! Дай Бог таке веселе і багате чиття власнику сорочки!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
Повідомлення відредагував Світланка - Середа, 2009-02-18, 6:39 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-02-18, 10:44 PM | Повідомлення # 90 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Mavka, суперові подушечки!! romasya, дуже велика праця там, на сорочці.. і така гарна!! Олька, несподіване і приємне оку кольорове поєднання Тепер всю бібліотеку домашню вберете в закладинки!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Оля | Дата: Четвер, 2009-02-19, 12:46 PM | Повідомлення # 91 |
побратим
| обкладинка для документів, ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ Tana, за ідеї по застосуванні вишивки у побуті і мастер-клас
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2009-02-19, 4:31 PM | Повідомлення # 92 |
Мудра людина
| Приємно, що втілюються не тільки мої ідеї, а й мої візерунки
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2009-02-19, 5:11 PM | Повідомлення # 93 |
Мудра людина
| Quote (Mavka) Таna, прошу вашої поради, як краще обробити боки в закладинках ? Оффтоп, але 1)писала і ін.темах, що оформити краї можете як завгодно, я використовую принаймні 5-6 видів; 2) роблю МК про закладинках в Києві (скоро вивішу оголошення в "Афіші").
|
|
| |
Mavka | Дата: Субота, 2009-02-21, 0:19 AM | Повідомлення # 94 |
відвідувач
| Тапа, дякую. На 8 Березня вирішила приятельці книжку на трьох мовах подарувати. Там є вірші Шевченка та Л. Українки, І Франка українською мовою . А щоб подарувати щось від себе і залишити пам"ять -вирішила вишити закладинку. Думаю їй буде несподівано і приємно. Чекаємо нових їдей.
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2009-02-21, 3:04 PM | Повідомлення # 95 |
Мудра людина
| Прошу, дівчата, рада, що надихаю вас творчо! В мене вже визріває ідея конкурсу з цього приводу. А поки що чохол для мобільного телефону. _"Зручна прикраса"_. Вишито низзю, заволіканням, декоративними швами на лляній стрічці муліне і люрексом, косичка виплетена нитками для вишивання. Застібка -- липучка. Можна прати, м'яти, гнути -- і нічого йому не станеться
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2009-02-22, 0:57 AM | Повідомлення # 96 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Tana) А поки що чохол для мобільного телефону. гучні оплески А що за конкурс визріває в модераторській голові?;)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2009-02-22, 4:33 PM | Повідомлення # 97 |
Мудра людина
| Докладу в середу
|
|
| |
ulyafare | Дата: Вівторок, 2009-02-24, 6:10 PM | Повідомлення # 98 |
побратим
| Моя "вишиванка"
Повідомлення відредагував ulyafare - Вівторок, 2009-02-24, 9:33 PM |
|
| |
Світланка | Дата: Вівторок, 2009-02-24, 6:48 PM | Повідомлення # 99 |
побратим
| нажальне бачу Вашої вишиванки... може відредагуєте цікаво!
|
|
| |
ulyafare | Дата: Вівторок, 2009-02-24, 7:06 PM | Повідомлення # 100 |
побратим
| Не розумію чому, в мене наче все видно, пряма адреса: http://i068.radikal.ru/0902/dc/7739ce902715.jpg Це "вишиванка" в лапках, тобто не вишита робота, а намисто, що, як я думаю, пасуватиме до неї. Крім того, саме таким його мене надихнув зробити сайт "Вишиванки"
Повідомлення відредагував ulyafare - Вівторок, 2009-02-24, 9:34 PM |
|
| |