Наші роботи. Ділимось фотографіями наших виробів.
|
|
kalyna | Дата: Четвер, 2008-07-24, 2:57 PM | Повідомлення # 41 |
друг
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Пасіонарія, дякую. По мірі надходження нових робіт буду інформувати. Ще трошки моїх робіт можете подивитися тут.
|
|
| |
fishka_87 | Дата: Четвер, 2008-07-31, 2:23 AM | Повідомлення # 42 |
відвідувач
Група: Користувачі
| Мої роботи можна глянути ось тут Там лише 5, нажаль решту ще не виклала - фото невдалі вийшли
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Четвер, 2008-07-31, 10:21 AM | Повідомлення # 43 |
Мудра людина
| fishka_87! Роботи класні, молодець! От родинне дерево - це щось! Подібного ніде не бачила! Золоті ручки!
ore et labore!
|
|
| |
fishka_87 | Дата: П`ятниця, 2008-08-01, 7:55 PM | Повідомлення # 44 |
відвідувач
| Пасіонарія, дякую!!!!!! Дерево - це схема від набору. Правда я його переробила, щоб можна було додавати імена з розширенням нашої родини, і при цьомку не виймати картини з рами
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2008-08-02, 8:34 AM | Повідомлення # 45 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| kalyna, цих маків http://i.io.ua/img_aa/large/0497/28/04972896.jpg не бачить моя мама. Нехай спить спокійно, бо просто плакатиме (дуже любила вишивати, але зараз не бачить хрестиків:(..) Маки сподобались там найбільше fishka_87, це мабуть дуже трудоємка робота? - http://images.fishka.multiply.com/image....1593900 Сподобалась, як і млин (хотіла додати там коментар, а він не виводиться, і ще: якою мовою там вас коментують?) Мені бракує посид.чості, щоб вишивати такі ємкі речі....
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
fishka_87 | Дата: Субота, 2008-08-02, 10:15 AM | Повідомлення # 46 |
відвідувач
| Bullet, незнаю навіть. Там роботи впринципі не багато. Єдине що мене завжди ступорить це бекстіч, а от в млині його там дуже багато:) Мовою там коментують різною - на тому сайті люди з усього світу, якщо знають англійську, то на ній і лишають коментар, а ні - то на рідній мові. А Вам не вдалося лишити коментар, бо там треба бути для того зареєстрованим
|
|
| |
kalyna | Дата: Понеділок, 2008-08-04, 10:37 AM | Повідомлення # 47 |
друг
| Bullet, мені ці маки теж більш за все до душі. Рада, що сподобались. fishka_87, гарні роботи. Кожна має щось своє, що відрізняє від інших.
|
|
| |
Boro | Дата: Субота, 2008-08-09, 6:21 PM | Повідомлення # 48 |
перехожий
| Пасіонарія, сорочка просто супер!!! дуже оригінальна і головне сучасна! жаль що така краса потрапила в чужі руки
|
|
| |
|
kalyna | Дата: Понеділок, 2008-08-25, 4:12 PM | Повідомлення # 50 |
друг
| Пояс, який я дуже люблю. Зроблено на джинсовій тканині.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2008-08-30, 4:39 PM | Повідомлення # 51 |
маніяк графічних ліній
| Tana, на мій погляд, ці речі кращі, ніж конкурсна... Відправляю вам нарешті свою нещасну підвісочку. Єднання стилів - українськеі квіти + східниа манера вішати картинки:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2008-09-01, 5:16 PM | Повідомлення # 52 |
Мудра людина
| kalyna, пояс класний. Все збираюсь щось подіне собі зробити, ось тепер це раз надихнулась. Колір у яблучко, як то кажуть! Bullet, дякую. Але за цими роботами автора легко пізнати, а та єдина в своєму роді. І зроблена за дві години (рекорд для мого вишивання, ги-ги). А чому ця підвісочка нещасна! Знаю, що давно була ідея, рада побачити її втілення, сподііваюсь, буде принаймні серія таких настінних красот. І мережечка, і власне вишивка, і китичка -- легке оформлення, а забрудниться -- пери скільки душа забажає. Подобається!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2008-09-02, 6:50 PM | Повідомлення # 53 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) А чому ця підвісочка нещасна! Знаю, що давно була ідея, рада побачити її втілення, сподііваюсь, буде принаймні серія таких настінних красот. Дякую, Таня. То вишивалось , чесно кажучи, давно, ще минулого року. А ідея була нашити таких багато і продавати через свій (мій) сайт. Та чомусь засумнівалась, що користуватиметься попитом (принаймі, чи буде попит як у сумок?), тому лишилась *на сумках* А ідея понавишивати таких підвісок різних лишилась:)
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2008-09-02, 11:01 PM | Повідомлення # 54 |
Мудра людина
| Сумки більш функціональні і потрібні завжди.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
fishka_87 | Дата: Вівторок, 2008-09-16, 8:37 PM | Повідомлення # 55 |
відвідувач
| Ось такого рушничка я вишила в серпні
Повідомлення відредагував fishka_87 - Вівторок, 2008-09-16, 8:37 PM |
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2008-09-17, 3:17 PM | Повідомлення # 56 |
Мудра людина
| Похвалюся роботою кіровоградської майтрині Наталі Г. Ось на що надихнула "Країна мрій".
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2008-09-19, 12:40 PM | Повідомлення # 57 |
маніяк графічних ліній
| Quote (fishka_87) Ось такого рушничка я вишила в серпні а до нас його на конкурс?;) Quote (Tana) Похвалюся роботою кіровоградської майтрині Наталі Г. це руками?
|
|
| |
fishka_87 | Дата: П`ятниця, 2008-09-19, 4:03 PM | Повідомлення # 58 |
відвідувач
| Quote (Bullet) а до нас його на конкурс?;) А можна? Я читала там написано на конкурс рушників, що приймаються роботи тільки до 10 вересня. Подумала запізно, і тому фото тут виставила:)
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2008-09-20, 12:56 PM | Повідомлення # 59 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Quote (qnTana/qn)uzqПохвалюся роботою кіровоградської майтрині Наталі Г./uzq/uzquote це руками? Акрил, розпис вручну, звісно. З Вінничини дерево й колесо життя. Ще не прала, але бачила ношену на майстрині, каже 30 градусів в режимі ручного прання переносить добре. І я знаю, хто в нас може підхопити естафету такого розпису по текстилю
|
|
| |
Nachtigall | Дата: Понеділок, 2008-11-10, 11:25 AM | Повідомлення # 60 |
відвідувач
| рушник, нарешті закінчила . Тільки не знаю шо зробити з низом
|
|
| |