Наші роботи. Ділимось фотографіями наших виробів.
|
|
Tana | Дата: Понеділок, 2008-11-10, 12:07 PM | Повідомлення # 61 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| На конкурс відразу)))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Mavka | Дата: Субота, 2008-11-15, 1:31 AM | Повідомлення # 62 |
відвідувач
| Пасіонарія, гарнюсєнька сорочечка. Супер!!!! І гердан якраз в тему! А де ви сучасні викрійки натрапили? Ви з міста Городенка, а чи чули ви про Візінського Романа ? Цей чоловік захоплений вишивкою, про нього писали статті у газеті. Він вишиває рушники, мережить сорочки, картини. Бажаю вам творчих успіхів !
І рушник вишиваний на щастя, на долю дала...
|
|
| |
Nachtigall | Дата: П`ятниця, 2008-11-21, 11:07 AM | Повідомлення # 63 |
відвідувач
| то моя перша лялька мотанка, зробила за 5 вечорів для сестри (після завтра виходить заміж і їде в Магадан)
Повідомлення відредагував Nachtigall - П`ятниця, 2008-11-21, 11:07 AM |
|
| |
Ксенія | Дата: Субота, 2008-11-22, 4:30 PM | Повідомлення # 64 |
побратим
| Nachtigall, чудово! До речі, здається, є спеціальна тема про ляльку-мотанку, поділіться там досвідом))
Полтава, Огнівка
Повідомлення відредагував Ксенія - Субота, 2008-11-22, 4:31 PM |
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2008-11-26, 7:17 PM | Повідомлення # 65 |
Мудра людина
| І я хочу спробувати поділитись: Серветка, вишита у подарунок десь рік тому. Великий герб, одна з перших робіт, зараз разом із братом знаходиться в Чехії... Просто метелик, живе на кухні )))
Моя майстерня
Повідомлення відредагував shtynka - Середа, 2008-11-26, 7:35 PM |
|
| |
kalyna | Дата: П`ятниця, 2008-11-28, 4:30 PM | Повідомлення # 66 |
друг
| Nachtigall, лялька просто чудова вийшла. shtynka, Сподобався герб. Головне, щоб його не переробили. Я досі не розумію, чому великий герб України залишився лише у проекті. Я теж хочу вишити герб, але свого рідного міста Запоріжжя. Може знайду час.
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2008-11-28, 5:08 PM | Повідомлення # 67 |
Мудра людина
| kalyna, ух ти, ти ще і землячка! ))) Я згодна, що неподобство той факт, що великий герб досі залишається проектом... Коли задумала вишивати - знайшла купу інтерпретацій... Але дана версія мене цілком влаштовує - тим більше, там є і частина запорізького герба, і галицько-волинський лев, та ще і загально-національна символіка. Схему робила сама в РМ, але нажаль, вона залишилась мабуть, тільки на папері... Можливо, з часом наберу її ще раз, бо хотілось би схему вдосконалити і вишити собі ще один.
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2008-11-28, 6:54 PM | Повідомлення # 68 |
Мудра людина
| ...і поділитися з форумчанами, ймовірно, багато хто захоче вишити його))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Іринка | Дата: Понеділок, 2009-01-05, 8:21 PM | Повідомлення # 69 |
перехожий
Група: Заблоковані
| Привіт!Я вперше на вашому форумі,але відразу показую свої роботи Вишиваю півтора року...До цього і голки в руках не тримала... Чорна дуже гарна,але погана якість фото... Це все були сорочки мого чоловіка. А цю-я вишила в подарунок нашому священнику Додано (2009-01-05, 8:21 Pm) --------------------------------------------- Я ще почала вишивати костюм для дитини-вона ходить на белліденс,ось Дякую організаторам за сайт.Деякі ідеї я вже взяла собі на озброєння
|
|
| |
Schastyachko | Дата: Понеділок, 2009-01-05, 9:30 PM | Повідомлення # 70 |
відвідувач
Група: Користувачі
| Іринка, дуже гарны сорочки! Ви молодець. сама мрію вишити хоч одну, тільки боюсь ще, досвіду бракує. А ви самі їх кроїли та шили?
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-01-06, 3:22 AM | Повідомлення # 71 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| shtynka, герб вразив Іринка, тут навіть слів нема, так вражає. А питаннячко можна? Ви самі кроїли сорочки? Бачу, там комірці такі прості по крою. Не поділитесь досвідом?:) Тут або у нас ще є тема спеціальна про крій. Дякуватимемо хором, впевнена
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ксенія | Дата: Вівторок, 2009-01-06, 10:39 PM | Повідомлення # 72 |
побратим
| Іринка, ви нас так зразу вирішили вразити Так гарно..... Скажіть, ви і ваш чоловік просто в буденному житті носите такі красиві вишиванки?
Полтава, Огнівка
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2009-01-07, 11:39 AM | Повідомлення # 73 |
Мудра людина
| Іринка, вражена вашою продуктивністю! Приємно бачити і колег по вишивці костюмів для беллідансу. Додано (2009-01-07, 11:39 Am) --------------------------------------------- Звісно у всіх нас різні підходи до техніки вишивки тищо, але дуже приємно, що на конкурсі сорочок буде більше номінантів!
|
|
| |
Іринка | Дата: П`ятниця, 2009-01-09, 4:36 PM | Повідомлення # 74 |
перехожий
Група: Заблоковані
| О,я вам дуже дякую за компліменти Schastyachko, Bullet, шити,на жаль,я не вмію Можливо,я ще навчусь.Шиє моя подруга.З калиною вона спочатку покроїла,я вишила,вона зшила.З незабудками-я відрізала шматки тканини на рукави,та на перед,вишила,а потім мені за допомогою мережива стулили все докупи А чоловічі вишиванки-я вишиваю планки,манжети,комірець,роблю кутасики-Наталя шиє сорочку,і все нашиває.... Ксенія, ми ходимо у вишиванках у гості,до церкви(часто ходимо),в неділю.Чоловік одягав на корпоратив.Він би й щодня носив на роботу,та дресс-код не дозволяє. Взагалі,в неділю в церкві майже всі у вишиванках Tana, дякую.Я вишиваю швидко,бо дуже прості узори.Я ще не дуже впевнена,щоб братися за важкі.Ось я вишила простенькі своєму свекру,узор знайомий,тож я вишивала його тиждень всьго. Але тепер я хочу почати серйозну роботу-сестра хоче вишиванку з домотканої тканини,білим по білому.Хочу добре перечитати форум,може знайдуться ідеї Tana, дякую Донька танцює,а готові костюми дорогі,мусим самі творити.Була на концерті звітному,маю стільки ідей,та не маю часу їх втілити
|
|
| |
Світланка | Дата: Понеділок, 2009-01-12, 11:13 AM | Повідомлення # 75 |
побратим
| Іринка, я вражена! Ви просто молодець!!!!! стільки вишиванок створили! Натхнення Вам!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2009-01-22, 1:50 PM | Повідомлення # 76 |
Мудра людина
| Нові закладинки для альбому формату А4. Додано (2009-01-22, 1:50 Pm) --------------------------------------------- Ще трішки вишивки Київщини на закладинках.
|
|
| |
Schastyachko | Дата: Четвер, 2009-01-22, 2:49 PM | Повідомлення # 77 |
відвідувач
Група: Користувачі
| Смішне питання: на чому Ви вишиваєте закладинки? була в магазині тканин, сказали у них тільки канва для вишивання, два види: дрібна і більша.
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2009-02-05, 8:39 PM | Повідомлення # 78 |
Мудра людина
| На канві різноманітній, зі змішаних волокон краще, і на льоні, бо дуже люблю цей матеріал. Додано (2009-02-05, 8:39 Pm) --------------------------------------------- Сади свій сад, плекай свої надії. Леся Українка
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2009-02-05, 11:03 PM | Повідомлення # 79 |
Мудра людина
| Шановна Tana, здається, майстер-класу зі створення закладинок ще не було ))) Ваші роботи надихають взятися за голку! Чесно, у мене виникає досить велика кількість питань... Як можна вишити виколюванням такий орнамент, щоби гарно було з обох боків?
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2009-02-06, 8:36 PM | Повідомлення # 80 |
Мудра людина
| Мені дуже приємно, що Ви перейнялись моїм захопленням Беру до уваги МК з виколюванням і з демонстрацією вивороту. Насправді, виколювання дає чи не найзручніший виворіт, адже є де ховати нитку.
|
|
| |