Наші роботи. Ділимось фотографіями наших виробів.
|
|
Bullet | Дата: Четвер, 2007-08-30, 1:56 AM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Пропоную сюди показувати речі, якими ми можемо похизуватись Ось, першою буде подушка від Нахтігаль. Спеціально створила цю тему, бо ніхто, мабуть, не наважувався (чи я не могла найти те, що хтось уже створив, тоді вкажіть)*
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Nachtigall | Дата: Четвер, 2007-08-30, 1:56 AM | Повідомлення # 2 |
відвідувач
Група: Перевірений користувач
| подушка, схему брала з книги "155 стародавніх українських вишивок" - то була схема сорочки.
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2007-09-01, 5:48 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Поринання в старовину. Гарно! Я б таку залюбки собі мостила до спинки стільця!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Mavka | Дата: Середа, 2007-10-17, 11:30 PM | Повідомлення # 4 |
відвідувач
| Выставочные работы
І рушник вишиваний на щастя, на долю дала...
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2007-10-17, 11:36 PM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
| Mavka, молодець, наволочка гарненька і ще мені сподобались в бежевих тонах серветки:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2007-10-19, 12:56 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Так, все гарно. А бежевий як пастельний колір буде доречний у будь-якому інтерь`єрі.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Mavka | Дата: Субота, 2007-10-20, 9:45 PM | Повідомлення # 7 |
відвідувач
| Bullet, хочу висловити подяку за допомогу мої донці Гаяне. Навіть всі мої знайомі програмисти-схемники не знали як то допомогти нам, Дуже рада,що сподобались мої роботи. Бежеві серветки вишиті протяжкою _ не хрестиком.Протяжкою вишивати дуже швидко,можно одну серветку вишити за день.Доречі,я вишиваю не дуже швидко,люблю шоб кожний хрестик був на вищому рівні. Але хочу навчитися швидше робити цю справу, може в когось є корисні поради. З повагою Наталка.
І рушник вишиваний на щастя, на долю дала...
|
|
| |
VeneRo4ka | Дата: Неділя, 2008-03-09, 3:10 PM | Повідомлення # 8 |
перехожий
Група: Користувачі
|
Я сделан из такого вещества...
|
|
| |
Boro | Дата: Субота, 2008-03-29, 12:10 PM | Повідомлення # 9 |
перехожий
| Нещодавно оформила в рамку хатинку, схему якої подарували мені на минулий день народження
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2008-04-11, 9:40 AM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| Boro, гарно по кольору підібрали паспарту до картинки І взагалі, мені дуже подобаються такі краєвиди. Вони зазвичай серіями видаються - сезонами, т.п. Збираєтесь вишивати інші сезони?;) VeneRo4ka, да, велика робота. От тільки, на мою думку, трошки заяскраві кольори. Але це не зауваження, ні! Просто моя думка ))). Мені завжди було цікаво: вишиті серетки використовують у побуті чи тільки складають (приклад - моя мама - вишиває і складає навіщось))). VeneRo4ka, ви використовуєте цю серветку з в"юнами?;)
|
|
| |
Nachtigall | Дата: Неділя, 2008-04-13, 6:24 PM | Повідомлення # 11 |
відвідувач
| вишивала в жовтні минулого року на подарунок
|
|
| |
VeneRo4ka | Дата: Понеділок, 2008-04-14, 0:10 AM | Повідомлення # 12 |
перехожий
| Bullet, ця серветка в мене прикрашає поличку з подарунками:)
|
|
| |
homasja | Дата: Понеділок, 2008-04-14, 7:11 PM | Повідомлення # 13 |
друг
| Nachtigall, песик дуже милий, цікавий і, зразу видно, розумний Супер! Boro, чудесна картинка, така заспокійлива. Відчуваєш себе гарячим літнім днем десь на дачі, ніби справді відпочиваєш. Дуже гарно.
Повідомлення відредагував homasja - Понеділок, 2008-04-14, 7:12 PM |
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2008-04-14, 7:27 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Boro, хатинку вишити -- мати свою затишну оселю... справді, не вишивається дім тому, в кого нема своєї фортеці B) Nachtigall, картинки формату +-А4 доречні будь-де, тим більше, такий милий песик з хистом до співів, вочевидь Молодці, майстрині! Quote (Bullet) Мені завжди було цікаво: вишиті серетки використовують у побуті чи тільки складають (приклад - моя мама - вишиває і складає навіщось))). Якщо відразу подарувати -- питання зняте... Якщо лишається вдома, то використовую серветки і як покриття на клавіатуру, і на холодильник, в шафі прикрита спальна білизна рушникчком з вишивкою тощо.
|
|
| |
Nachtigall | Дата: Понеділок, 2008-04-14, 8:35 PM | Повідомлення # 15 |
відвідувач
| хист до співів в пса зязвився після того як залишилося вільне місце на полотні (була вже рамка) + обдарований - музикант і пес за китайським гороскопом До речі, якщо комусь сподобався можу викласти схему... Трохи пізніше будуть 3 маленькі картинки (залишилося тільки вставити в рамки) і рушник (ше трохи залишилося роботи)
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2008-04-18, 7:17 PM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Закладинка.
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2008-04-19, 3:16 PM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| Ще
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2008-04-22, 1:12 PM | Повідомлення # 18 |
маніяк графічних ліній
| Nachtigall, песик дуже милий VeneRo4ka, поличку з подарунками прикрашає? А поличка з подарнуками - теж з вишиваними?:) Тана, я вже казала, що ви - монстр закладинок : ))) Приємно, що не звичний нам хрестки використовуєте, і кольори м"які теж. Мені ж час вчитись розпоряджатись своїми хвилино-годинами, бо чоловік про обіцяну йому вишиту сорочку вже й не нагадує. Геть розчарувався в тому, бідося )))
|
|
| |
VeneRo4ka | Дата: Вівторок, 2008-04-22, 7:46 PM | Повідомлення # 19 |
перехожий
| Ні, вишиванки мені ще не дарували. Частіше я їх дарую. Кращому другу планую сорочку вишити і на День Народження йому подарувати:) На минулий день закоханих колишньому хлопцю валентинку вишила. Всьому потоку розхвалив:) Може якось у нього буду та зфотографую, а якщо зфотографую - викладу обовязково! А на поличці в мене такі собі рібні подарунки, сувенірчики, маленькі статуетки тощо...
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2008-05-19, 4:47 PM | Повідомлення # 20 |
Мудра людина
| Моя творчість... оце так сама телефоном сфотографулась Закладинка мамі.
|
|
| |