Zeta: Мода Ukraine
|
|
shtynka | Дата: Субота, 2011-11-05, 11:59 PM | Повідомлення # 41 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Quote (Tana) 100% практично, лаконічно і насичено вишивкою! +1 - краще не скажеш! Класна річ!
Моя майстерня
|
|
| |
|
Цветана | Дата: Неділя, 2011-11-06, 11:25 PM | Повідомлення # 43 |
побратим
| Quote (Zeta) Quote (Цветана) (растерзать свои салфетки из совьецкого прошлого, штоля?)))) я завжди вважала, що красиву річ повинні всі бачити - якщо не висить у музеї - то треба її пристосувати до "носія" - таке собі естетичне виховання Згодна! Я тільки дуже довго сумніваюся у намірах і часто, шкодуючи, відкладаю "раритет" назад у скриню. Не навчуся ніяк сміливіше працювати з тим, що маю. Таня, вишита блузка - справжній дизайнерський одяг. Вітаю! З сумками, чесно, я теж не сильно дружу (причому, ні носити, ні шити не полюбляю ... але доводиться )) Тань, бажаю отримувати від творчості і задоволення, і прибуток!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Ролічок | Дата: Неділя, 2011-11-06, 11:29 PM | Повідомлення # 44 |
Мудра людина
| Zeta, не засмучуйтесь, на рахунок сумок... прийде з досввідом. може почати з буквального копіювання? а потім щось і своє вигадаєте. адже копіюючи не завжди вийде схоже один в один. а я мрію про текстильні сумки зі шкіряними ручками. з грубої шкіри.
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
|
Цветана | Дата: Неділя, 2011-11-06, 11:32 PM | Повідомлення # 46 |
побратим
| Quote (Zeta) на жаль, Олю, наших людей за рік так влада пограбувала,що з прибутком зараз не дуже... +1 -(((
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
|
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-11-07, 2:30 PM | Повідомлення # 48 |
Мудра людина
| Quote (Zeta) ось іще варианти клаптикової моди - спідниці зі смужечок Симпатичні - моя мама завжди такі любила А я не ношу такі, хоч і подобаються, мені здається такі мене повнять
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
sovka | Дата: Понеділок, 2011-11-07, 3:24 PM | Повідомлення # 49 |
побратим
| Нічого-собі, які класні спіднички! Особливо сподобалася зелена. Це ви такі намудрували? Підкажіть-но, як їх кроїти? Наскільки кожен наступний "ряд" має бути більший за попередній? Дуже чекатиму на вашу відповідь, бо такі речі в моєму стилі.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-11-07, 4:06 PM | Повідомлення # 50 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Zeta, Цветана, дівчата, що це таке. До чого тут зайва скромність? Якщо ви не дружите з сумками в плані пошиття, то я тоді взагалі повинна застрелитись? :(( Щось я не зрозуміла вашої скромності, чесно кажучи. Таня, сумка відмінна, не бачу нічого, за що треба було би так скромняжитись.
Спіднички дуже сподобались, я і собі таку хочу, навіть маю шитво чорним по чорному для себе
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Лелітка | Дата: Понеділок, 2011-11-07, 9:18 PM | Повідомлення # 51 |
мешканець сайту
| Спіднички дужу-дуже гарнюні. веселенькі.
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
Zeta | Дата: Понеділок, 2011-11-07, 9:41 PM | Повідомлення # 52 |
Мудра людина
| sovka, Quote (sovka) Підкажіть-но, як їх кроїти? Наскільки кожен наступний "ряд" має бути більший за попередній? - дуже просто! підбираєте смужечки тканини,з якої хочете зібрати спідницю і пришиваєте їх присборюючи одна до одної.Я робила кожен рядок ширше за попередній на 20 см.А кокетка кроїтися повинна трапецією - зверху об"єм таліі,висота трапеціі 13-15см,а понизу трапеція має довжину= об"єму таліі + 6 чи 7 см бажаю,щоб у вас все вийшло Додано (2011-11-07, 9:38 PM) --------------------------------------------- Лізо - дякую за компліменти я не скромняжусь! я просто кажу.що ніколи в мене не виходило розрахувати сумку так,щоб вона вийшла ,як я хотіла б. Бо вони(сумки) чомусь завжди виходять в мене якось по так,як їм захочеться тому я дратуюся і сумки майже не шию Додано (2011-11-07, 9:41 PM) --------------------------------------------- lady-v, Віта! таких спідничок я нашила на замовлення шт із 10 - і навіть пишнотілі жіночки заказували - не бійся! вони навпаки все скривають! перевірено
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
sovka | Дата: Вівторок, 2011-11-08, 11:00 AM | Повідомлення # 53 |
побратим
| Quote (Zeta) бажаю,щоб у вас все вийшло
Дякую, результат обов'язково покажу.
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-11-08, 11:27 AM | Повідомлення # 54 |
Мудра людина
| Які спідниці! Зовсім недавно відкрила для себе такі максі -- рамантичні! Ще й уклін клаптикам! Таню, вітаю! І фото , і модель, все, як годиться!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Цветана | Дата: Вівторок, 2011-11-08, 3:08 PM | Повідомлення # 55 |
побратим
| Quote (lady-v) А я не ношу такі, хоч і подобаються, мені здається такі мене повнять Неее, Вик, не полнят, на себе проверяла. Я такую юбку таскала лет 5 назад (ну да, похужеее была)), смотрелась и сидела классно! Если с кокеткой да немного на бедра опустить (когда топ короткий, "с пупочком")) - супер! только не я шила, не-а, - в магазине индийском покупала. Она была сшита из широких послос белого хлопка и "разбавлена" льняными кружевами молочного и бежевого цвета. Длина до пят, верх присборен на "веревку". Мням, юбочка, до сих пор за ней скучаю! (похудеть под нее к лету, штоля? )))) Zeta, Тань, а тебе за твои "с десяток" таких чудесных юбочек, плюсну репутацию! Умка! - зелёненькая - ваще отпад! Quote (Bullet) Zeta, Цветана, дівчата, що це таке. До чого тут зайва скромність? Якщо ви не дружите з сумками в плані пошиття, то я тоді взагалі повинна застрелитись? :(( Щось я не зрозуміла вашої скромності, чесно кажучи Лиза, не ругайсси! Я честно, не кокетничала и скромность не включала. Признаюсь, сумки не люблю и сами по себе (как аксессуар), и шить их. Ну, с огромным трудом они у меня "родятся", я не знаю что мне нужно от них (размер, форма, плотность, застежки, карманов -?)... В общем, могу только копировать сильно понравившиеся и шить по пошаговому МК (как у Алевтина, Руня с ДублИрина. Может, когда-нидь у меня отношения к сумкам и изменятся (когда я поверю в себя)). Таня, извини за трёп в твоей темке.
Повідомлення відредагував Цветана - Вівторок, 2011-11-08, 3:10 PM |
|
| |
Жанна | Дата: Вівторок, 2011-11-08, 4:55 PM | Повідомлення # 56 |
мешканець сайту
| Zeta, які спіднички!!!!!!!!!! дууууже класні!! просто мега!
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
olimpia | Дата: Вівторок, 2011-11-08, 5:39 PM | Повідомлення # 57 |
мешканець сайту
| Quote (Zeta) ось іще варианти клаптикової моди - спідниці зі смужечок І мене дуже сподобалися. Цим літом в Одесі, подібне було в моді
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
Повідомлення відредагував olimpia - Вівторок, 2011-11-08, 5:39 PM |
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2011-11-09, 5:45 PM | Повідомлення # 58 |
Мудра людина
| класна спідничка! і правда - на літо дуже здорово! хоча і в зиму можна щось таке тепленьке носити... зелена - взагалі шик!
Моя майстерня
|
|
| |
Nito4ka | Дата: Середа, 2011-11-09, 5:52 PM | Повідомлення # 59 |
побратим
| Zeta, спідниці з стрічок виглядають шедеврально!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2011-11-09, 10:45 PM | Повідомлення # 60 |
Мудра людина
| Zeta, просто надзвичайні спіднички! Милуєшся не намилуєшся!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |