Zeta: Мода Ukraine
|
|
010101 | Дата: Субота, 2011-10-29, 6:25 PM | Повідомлення # 1 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
Статус: Offline
| Вітаю у темі!
Повідомлення відредагував Goncha - Субота, 2011-10-29, 6:37 PM |
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2011-10-30, 1:11 AM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| І я вітаю! Приємного спілкування!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Zeta | Дата: Неділя, 2011-10-30, 11:17 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Goncha, дівчата! дуже дякую за привітання я щаслива,що мені надали таку можливість мати свою сторінку сподіваюсь що відвідувачам мого віртуального ательє буде цікаво,а я зможу поділитися з форумчанками своїм досвідом
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
Повідомлення відредагував Zeta - Неділя, 2011-10-30, 11:19 PM |
|
| |
НаталиG | Дата: Неділя, 2011-10-30, 11:28 PM | Повідомлення # 4 |
побратим
| Танюшко, вітаю тебе у твоєму ательє!!! Дуже рада за тебе, і бажаю щоб наша українська мода поповнювалася самими різноманітними шедеврами з твоєї легкої руки!!!
|
|
| |
|
Oленка | Дата: Понеділок, 2011-10-31, 0:05 AM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Яке чудове сімейство! І вишиваночки дуже яскраві і гарні.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Zeta | Дата: Понеділок, 2011-10-31, 0:59 AM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| друга вишиванка дісталась маленькому Павлусю -та малий вже з неї виріс - тому мої чоловік і нуцик невдовзі отримають свої нові вишиванки отакі мої здобутки у розділі традиційних вишиванок. але моя майстерня називається "Мода Ukraine" ,тому що я вже понад 30 років займаюсь пошиттям одягу - і мені спало на думку,що нашу традиційну вишивку можна зберігати,вишиваючи її на сучасному одязі! тим більше що у нас на Донеччині немає традиціі носити вишиванки ,а якщо "Гора не йде до Магомета- то Магомету треба йти до гори..." і ось що в мене вийшло- [url=http://radikal.ru/F/s56.radikal.ru/i151/1110/98/96f63723b974.jpg.html] -костюм у стилі "Шанель" але по-українські! І краватку син носить із задоволенням до Нового року планую ще один костюм зробити,а взагалі вже народилося багато ідей - то ж потихеньку буду їх викладати - може хтось швидше за мене їх відшиє
Додано (2011-10-31, 0:33 Am) --------------------------------------------- Наталочко,дякую!!! Оленка -і вам також,бо приємно бачити .що я вас зацікавила! хочу ще одною слабкостю похвалитись - ще один розділ - "антикризова мода" дуже люблю зшивати клаптики.чи то з речі,в яку вже не влазиш,чи то із залишків якихось тканин - от що виходить; -пальто з елементами "Пєчворк"
Додано (2011-10-31, 0:51 Am) --------------------------------------------- ще трохи лоскуточків - якби я зараз переробляла ці речі - то спідничку можна б було роздвинути за допомогою вишитих смужок Додано (2011-10-31, 0:59 Am) --------------------------------------------- далі буде...
Повідомлення відредагував Zeta - Понеділок, 2011-10-31, 0:58 AM |
|
| |
sjana_if | Дата: Понеділок, 2011-10-31, 1:04 AM | Повідомлення # 8 |
мешканець сайту
| Zeta, Ваші речі дуже оригінальні. Особливо сподобався светрик. Чоловіча сорочка також дуже гарна, а ще як для дочки вишити в подібному стилі!
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2011-10-31, 9:48 AM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Quote (Zeta) спідничку можна б було роздвинути за допомогою вишитих смужок сподіваюсь, ми ще побачимо тут спідничку з вишитими смужками )))
Вітаю у новенькій майстерні! Сорочка чоловіча дуже гарна! Але найбільша подяка за втілення вишивки у сучасному одязі! В Запоріжжі теж вишиванка - це дуже ексклюзивна річ... Тому буду переймати досвід, як посунути гору до магомета )))
Моя майстерня
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2011-10-31, 10:55 AM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| Quote (Zeta) отакі мої здобутки у розділі традиційних вишиванок Красиві вишиванки! А нуцик, а нуцик - таке миле дитяточко!:) ......ммм, певно я "визріла" на братіка чи сестричку моєму Максимчику - так реагую на діточок Роботи у шитві - взагалі недосяжна вершина ( для мене) !! Красиве поєднання текстури тканини і вишивки - я ще на виставці роздивилась костюмчик.
Вітаю, Zeta, з гарним початком! Буду заходити, роздивлятись, але постараюсь не слідити:))
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Ролічок | Дата: Понеділок, 2011-10-31, 11:03 AM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Zeta, вітаю з відкриттям! роботи класні! особливо з печворком!
|
|
| |
010101 | Дата: Понеділок, 2011-10-31, 12:03 PM | Повідомлення # 12 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Zeta, вітаю! На роботи ще на зльоті дивилась - вживу дуже гарно виглядають! Бажаю побільше вишиваних і модних речей!
|
|
| |
Волиняночка | Дата: Понеділок, 2011-10-31, 12:14 PM | Повідомлення # 13 |
мешканець сайту
| Zeta, і я вас вітаю з відкриттям! Надіюсь, майстерня сприятиме просуванню вашої творчості в маси! Успіхів і ще більше натхнення! А нуцик - хороший хлопчик, хай росте здоровеньким всім на радість!
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-10-31, 12:42 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Zeta, вітаю у майстерні! Дуже сподобався костюм із клаптиками! Бажаю вишиваних і шитих натхненних поповнень в колекції робіт і гарного рукодільного настрою!! А ще бажаю солодкого життя!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
olimpia | Дата: Понеділок, 2011-10-31, 7:44 PM | Повідомлення # 15 |
мешканець сайту
| І я вітаю з майстернею! Які цікаві ідеї з клаптиками. Ну а вишитий костюм я ще зі зльоту пам"ятаю
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-11-01, 8:41 PM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Таня вітаю і вас з творчою домівкою! Зичу вам і вашій оселі всіляких гараздів! Ну і робіт , робіт нових і багато!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-11-01, 9:15 PM | Повідомлення # 17 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Zeta, добривечір вам у вашій майстерні! Я бачу, тут уже багато нас, поведених на печворку ))) Вишиваночка у манюні просто надзвичайно сердечна ) Я відгадувала, хто є хто на світлині і зійшлась на тому, що у дівчини ваша посмішка і наче розріз очей схожий, значить то ваша доня?... Ви трикотажниця? Мені здалось, чи я побачила розпошивальний шов? розпошивочний.. не знаю, як і правильно... Як класно, що використовуєте вишивку в сучасному одязі. І мені здається, що то не від регіону залежить, і особисто я маю багато друзів з Донеччини і Дніпропетровщини (да. не одне і те саме))) - пристрасних любителів вишиванок! Показуйте ще, за 30 років має бути більше фотографій, цікаво ж
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Zeta | Дата: Середа, 2011-11-02, 0:32 AM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| shtynka, sjana_if, Goncha, Волиняночка, Tana, Dmutrik09, Bullet, -велмі дякую за добрі слова! і за те,що завітали до мого ательє! ядуже рада,що у мене так багато гостей .Лізо,я шию все - крім взуття... і все із задоволенням показуватиму,нехай мої придумки ще комусь знадобляться - буду щаслива від того - це костюмчик моєї сестри.Спочатку жакет був однобортним,а спідниця з запахом,але згодом прийшлося його расшити за допомогою вставної другої застібки ну а спідничку просто зашили. Вишивка на машині - це така собі зухвалість геометрична
|
|
| |
НаталиG | Дата: Середа, 2011-11-02, 0:43 AM | Повідомлення # 19 |
побратим
| Цікавий такий собі костюмчик вийшов, з легкої руки нашої чудо-кравчині! Дуже сподобались, Таню, світлини твоїх діточок з онучком! Сподіваюсь що скоро ти нам так само покажеш фото й сина з невісточкою з таким самим козачком (чи козачкою) на ручках))))))) То й льоля з півником ще приодиться!!!
|
|
| |
|