Zeta: Мода Ukraine
|
|
Bullet | Дата: Середа, 2011-11-02, 2:01 AM | Повідомлення # 21 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (Zeta) це костюмчик моєї сестри.Спочатку жакет був однобортним,а спідниця з запахом,але згодом прийшлося його расшити за допомогою вставної другої застібки ну а спідничку просто зашили. Вишивка на машині - це така собі зухвалість геометрична аплодую!!! Якби не сказали, ні за що не здогадалась би, що вставки були вимушеними, а не дизайнерською задумкою.
Quote (Zeta) а це літня новинка... залишився метр льону + вив"язані років з 80 тому мережива =вийшов костюм,який чомусь всі назвали "в народному стилі",хоча ідею з рукавами я (признаюся відверто) підгледіла у Джанфранко Ферре,я дуже люблю цього модельєра ,а бокову частину спідниці вже сшивала з клаптиків - оце і є моя " антикризова мода" Гарно-гарно! А так всі називають, бо у нас стереотип: льон + щось мережкоподідне = етнострій
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ролічок | Дата: Середа, 2011-11-02, 11:52 AM | Повідомлення # 22 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Zeta, ох який гарний костюм з мереживом!!!!!!!!!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Цветана | Дата: Середа, 2011-11-02, 12:09 PM | Повідомлення # 23 |
побратим
| Quote (Zeta) це літня новинка... залишився метр льону + вив"язані років з 80 тому мережива =вийшов костюм Как здорово! Все работы - суперовые, но этот....! (растерзать свои салфетки из совьецкого прошлого, штоля?))))
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Zeta | Дата: Середа, 2011-11-02, 12:46 PM | Повідомлення # 24 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Якби не сказали, ні за що не здогадалась би, що вставки були вимушеними, а не дизайнерською задумкою я ж тому і розсказую - бо у нинішню жорстоку кризу може комусь ця ідея та й знадобиться! Quote (Цветана) (растерзать свои салфетки из совьецкого прошлого, штоля?)))) я завжди вважала, що красиву річ повинні всі бачити - якщо не висить у музеї - то треба її пристосувати до "носія" - таке собі естетичне виховання (я ж в минулому вчителька музики) Додано (2011-11-02, 12:45 PM) --------------------------------------------- Ролічок, від професійного дизайнера компліменти приємно чути Додано (2011-11-02, 12:46 PM) --------------------------------------------- дуже всім дякую
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2011-11-02, 1:09 PM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Zeta, вітаю з костюмчиком, особливо сподобався верх, оце модниця! Бажаю гарно зносити і ще кращий костюм пошити!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-11-03, 1:40 PM | Повідомлення # 26 |
Мудра людина
| Quote (Zeta) оце і є моя " антикризова мода Просто чудова ідея! Треба собі щось схоже придумати (не люблю робити щось точно таке як в когось, але саму ідею можна модифікувати на свій лад)
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
|
Жанна | Дата: Четвер, 2011-11-03, 5:25 PM | Повідомлення # 28 |
мешканець сайту
| Zeta, клас! такі речі у Вас гарні :)) блузка мене вразила!! стильна, красива, оригінальна - ну просто вах!
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Ролічок | Дата: Четвер, 2011-11-03, 5:40 PM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| Zeta, цікава блузка. ідея з гудзиками - клас!
|
|
| |
olimpia | Дата: Четвер, 2011-11-03, 6:10 PM | Повідомлення # 30 |
мешканець сайту
| Quote (Ролічок) ідея з гудзиками - клас! І мені сподоблась, цікаво вийшло.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
ТМК | Дата: Четвер, 2011-11-03, 6:10 PM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| Zeta, я в захваті від Ваших ідей!!! Все таке оригінальне, ні на що не схоже, але дуже цікаве!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
|
Лелітка | Дата: Четвер, 2011-11-03, 9:25 PM | Повідомлення # 33 |
мешканець сайту
| Quote (Zeta) а це літня новинка... залишився метр льону + вив"язані років з 80 тому мережива =вийшов костюм,який чомусь всі назвали "в народному стилі",хоча ідею з рукавами я (признаюся відверто) підгледіла у Джанфранко Ферре,я дуже люблю цього модельєра ,а бокову частину спідниці вже сшивала з клаптиків - оце і є моя " антикризова мода Таню. цей костюм - це неперевершено! Супер!!! :) :)
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
Повідомлення відредагував Лелітка - Четвер, 2011-11-03, 9:26 PM |
|
| |
010101 | Дата: П`ятниця, 2011-11-04, 12:22 PM | Повідомлення # 34 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Quote (Zeta) на себе завжди часу не вистачає. Тому останню вишивану блузку вже робила на себе
Яка класна блузка! Так, треба терміново реалізовувати свій проект блузки з коротким рукавом! А то до наступного літа запАл пропаде
|
|
| |
romannah | Дата: П`ятниця, 2011-11-04, 2:38 PM | Повідомлення # 35 |
мешканець сайту
| Quote (Zeta) бокову частину спідниці Просто суперово. чи можна буде у вас перейняти таку ідею?
я всіх люблю
|
|
| |
ТМК | Дата: П`ятниця, 2011-11-04, 2:43 PM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Quote (Zeta) а я вдячна Вам за схемку сорочки - перед майже вишила - чоловік не нарадується... Завжди рада допомогти, з нетерпінням буду чекати результат!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-11-04, 2:52 PM | Повідомлення # 37 |
маніяк графічних ліній
| Zeta,
ДЯКУЮ за шкіряну пошту щастя!! Все отримала, вже маю ідеї для застосування шкіроклаптів Рамочка - окрема приємність, дякую-дякую!!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Zeta | Дата: П`ятниця, 2011-11-04, 11:59 PM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| romannah, Quote (romannah) чи можна буде у вас перейняти таку ідею? - переймайте на здоров"я Goncha,Quote (Goncha) треба терміново реалізовувати свій проект блузки з коротким рукавом! - чудова ідея Лізо,трохи краще освітлення буде - то я сфотографую сумочку,що я робила - взагалі то я сумками не займаюсь,просто коли побачила ціни на шкіряні сумки - то від жаху сама собі зшила ,ну і звичайно без клаптиків не обійшлося Додано (2011-11-04, 11:59 PM) --------------------------------------------- Лелітка, Галочко -дякую за комплімент мені ще треба повчитися фотографувати це все - а то через раз виходить
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-11-05, 2:49 AM | Повідомлення # 39 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Zeta) я сфотографую сумочку,що я робила чекатиму з нетерпінням
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2011-11-05, 9:36 PM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| Quote (Zeta) . Тому останню вишивану блузку вже робила на себе Супер, я зразу на себе приміряла... 100% практично, лаконічно і насичено вишивкою! Гарно зносити і з превеликим задоволенням!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |