Авторська та етнічна вишивка Tana
|
|
Tana | Дата: Середа, 2010-02-17, 9:30 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ласкаво прошу в мій щоденник на форумі! Мої уподобання схиляються до етнографії, традиційного вбрання, технік вишиття, історії вишивки. Спробувала привнести елементи народної вишивки в речі повсякденного вжитку. З величезним задоволенням все ще створюю закладинки в улюблену книжку, одяг та аксесуари з народними швами і орнаментами. Люблю споглядати і працювати з музейним колекціями.
Зараз запрошую Вас пошити вишиванку собі в довгобуді Виплекана сорочка, пошити вишиванку близькій людині в Сорочковий легкоший та долучитися до відтворення старовинних орнаментів в проекті Вишивка етнографічна:«Украинский народный орнамент:вышивки, ткани, писанки» О.П. Косачева, Киев,1876
Більшість поточних робіт викладала в мережі в ЖЖ http://tana-sribna.livejournal.com/ , який переїхав на http://napolotni.blogspot.com/ Найбільш активно моє творче життя протікає в мережі фейсбук www.facebook.com/tana.sribna
Знаю, що мій досвід і напрацювання зокрема на цьому форумі стали в нагоді багатьом людям. Сподіваюсь, завдяки цій темі, коло однодумців розшириться. Приємних вражень!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
ТМК | Дата: Неділя, 2014-02-23, 12:12 PM | Повідомлення # 1721 |
Мудра людина
| Цитата Tana ( ) мамське солодке фото Красунечки!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2014-02-25, 10:51 AM | Повідомлення # 1722 |
Мудра людина
| ТМК, дякую!
Тут є вишиванки і серце народу, і "Мелодія" Мирослава Скорика, тому збережу і тут
Вишиваю сорочку. Назва вже є "Під захистом Небесної сотні". Щоб наші діти знали-відчували-пам'ятали.
І ще. Наталка Пташинська nosiknata поцілила в серце. Пчілка. Пам'ять. Герої не вмирають! Вшануємо Героїв своєю творчістю і працею. Наталю, дякую! Перепрошую за емоції. Але це все вишивальне. Тому має бути тут.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-02-25, 3:41 PM | Повідомлення # 1723 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Tana ( ) І ще. Наталка Пташинська nosiknata поцілила в серце. Пчілка. Пам'ять. і ти теж, Брут? (с) Мені закрито доступ до твоєї сторінки. Прекрасно.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2014-02-25, 3:46 PM | Повідомлення # 1724 |
Мудра людина
| Цитата Bullet ( ) і ти теж, Брут? (с) Мені закрито доступ до твоєї сторінки. Прекрасно.
Не зрозуміла.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-02-25, 3:57 PM | Повідомлення # 1725 |
маніяк графічних ліній
| Tana, Цитата Tana ( ) Не зрозуміла http://clip2net.com/clip/m0/1393329438-clip-15kb.png скріншот
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Mtv | Дата: Вівторок, 2014-02-25, 4:08 PM | Повідомлення # 1726 |
друг
| Герої не вмирають!!! Вічна пам"ять героям!
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2014-02-25, 4:17 PM | Повідомлення # 1727 |
Мудра людина
| Дівчата, хто ще не баче мої дописи в мордокнижці?
|
|
| |
Оля | Дата: Вівторок, 2014-02-25, 4:18 PM | Повідомлення # 1728 |
побратим
| Герої не вмирають! Слава героям! Слава Україні!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-02-25, 4:20 PM | Повідомлення # 1729 |
маніяк графічних ліній
| Tana, ввечері виправимо!
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2014-02-26, 9:40 AM | Повідомлення # 1730 |
Мудра людина
| Цитата Tana ( ) Дівчата, хто ще не баче мої дописи в мордокнижці? Тільки зараз побачила: зайшла вільно, все видно
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
sjana_if | Дата: Середа, 2014-02-26, 9:47 AM | Повідомлення # 1731 |
мешканець сайту
| Я не бачу! Правда, ми не знайомі - вирішила, що причина в цьому
Повідомлення відредагував sjana_if - Середа, 2014-02-26, 9:48 AM |
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2014-02-26, 10:32 AM | Повідомлення # 1732 |
Мудра людина
| Цитата lady-v ( ) Тільки зараз побачила: зайшла вільно, все видно +1
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
ТМК | Дата: Середа, 2014-02-26, 11:58 AM | Повідомлення # 1733 |
Мудра людина
| Мабуть, сторінка доступна лише друзям Наталі у ФБ. Я теж не бачу.
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2014-02-26, 1:12 PM | Повідомлення # 1734 |
Мудра людина
| Дякую, дівчата!
|
|
| |
|
Tana | Дата: П`ятниця, 2014-02-28, 3:05 PM | Повідомлення # 1736 |
Мудра людина
| Продовження.
3. Довга сорочка для дослідників і реконструкторів. До підточки крамна тканина, низ --домотканна. Типові орнаменти і шви, розкішний поділ. Вилинялі мажети (дуже розповсюджений орнамент), поділ лиштва, мережка, колення; хрестик, набирування, зерновий вивід. Ворот -- набирування. Крій хороший. Як на мене, треба відшивати. Ціна 150 грн. Бронь на тиждень
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2014-02-28, 3:14 PM | Повідомлення # 1737 |
Мудра людина
| Продовження.
4, Додільна сорочка з крамної тканини. Ініціали на рукавах, перехрещені хресті і якір, бджілки-трудівниці вказують на те, що ця сорочка містить символи служіння церкві. Дивіться, яка дивна і красива Ціна 180 грн
5.Керсетка тонка. Якщо для носіння, то сценічного, є витерта тканина (видно на передньому плані і над правою кишенею). Ширина 42, довжина 57 см Ціна 100 грн
Закінчення в наступному повідомленні
|
|
| |
|
Kaluna | Дата: П`ятниця, 2014-02-28, 10:03 PM | Повідомлення # 1739 |
Мудра людина
| Цитата Tana ( ) 6.Сорочка невдало підсинена. Дуже гарна, правильно вирішила
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2014-03-02, 0:13 AM | Повідомлення # 1740 |
Мудра людина
| Tana, мені , мені. Тільки я вагаюсь яку. У мене не дуже пишна фігура, тому треба щось невеличке, десь на 44 розмір. Зараз, зараз, я визначатимусь
Таню,. певно 7. Я хочу привести до ума і носити. Довгих сорочок я не ношу, отже, лишається ця. А як вона по довжині? зможу її запрвити в спідницю чи брюки? бо я була купила якось стару сорочку , а вона коротка, по груди майже))) чи то я висока в порівнянні з молодицями минулих часів))
Повідомлення відредагував Сестра_Юлія - Неділя, 2014-03-02, 0:23 AM |
|
| |