Ласкаво прошу в мій щоденник на форумі! Мої уподобання схиляються до етнографії, традиційного вбрання, технік вишиття, історії вишивки. Спробувала привнести елементи народної вишивки в речі повсякденного вжитку. З величезним задоволенням все ще створюю закладинки в улюблену книжку, одяг та аксесуари з народними швами і орнаментами. Люблю споглядати і працювати з музейним колекціями.
Знаю, що мій досвід і напрацювання зокрема на цьому форумі стали в нагоді багатьом людям. Сподіваюсь, завдяки цій темі, коло однодумців розшириться. Приємних вражень!
Tana, краса-краса, ТТТ ! Щось Сашуня невесела тут (чи просто замислилась, куди би ще піти, що роздивитись?) І де це ви в такому антуражі красивенному, га? Сподобалась і Сашуня, і сорочка, і фартушок-рушничок, і... і ... краса Таня, ти молодець просто!! Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Bullet, НаташаО, дякую, дівчата! І замислююсь, як жити так, щоб бути хорошою матір'ю.
Ну, і в тему про творчу роботу
Сколько стоит ваша работа?
Миссис С. ворвалась в сверхмодный бутик своего любимого модельера одежды.
— Пьер! — сказала она модельеру. — Мне срочно, прямо сейчас, нужна модная соломенная шляпка с оригинальным дизайном. Ты справишься с таким заказом? Учти, у меня очень мало времени.
— Посмотрим, — задумчиво произнес модельер.
Он взял кусок ленты оранжевого цвета в крапинку, ловко разрезал ее и начал складывать. Умелыми движениями он начал вплетать ее в тулью шляпки и уже через несколько минут, без помощи шпилек или ножниц, изготовил шляпку смелого и необычного фасона.
Посмотрев на свое отражение в зеркале, миссис С. восхитилась:
— Потрясающе!.. Сколько я вам должна за работу?
— Тысячу долларов, мадам.
Миссис С. нахмурилась:
— Не многовато ли будет за простой кусочек ленты?
Модельер, улыбнувшись, взял шляпку в руки, так же ловко и быстро, как прежде, извлек из нее ленточку и вручил клиентке со словами:
так гарно,дивлюся на вас і теж радію-у мене дві дівчинки(правда із хлопчачими характерами) ,а для різноманітності і хлопчик-є кого вдягати і для кого вишивати.Щасти вам,дівчатка!
Не пройшло й 7 років, вірніше, минуло 7 років, як я живу в Боярці, і тільки тепер доїхала (хоча на 10(!) хвилин) в музей Миколи Пимоненка в с. Малютянка. Про музей Похапцем зробила кілька кадрів одягу. Прошу
Tana, вибачай, похазяйную в твої майстерні, але це потрібне втручання.
Дівчата, наша Тана розмістила свою роботу на голосуванні в конкурсі від журналу "Майстерня вишивки". Давайте її підтримаємо! Хто має акаунт у соц.мережі ВКонтакте.ру, прошу натиснути "лайк" під цією новиною чи під самим фото та розповсюдити його (тицьнути "розповісти на своїй сторінці". Своїх треба підтримувати.
Я б з радістю проголосувала, але голосування проводиться в іншій соц мережі. Я в ній не зареєстрована. Якщо з фейсбуку заходити вони попереджають, що мою інформацію ще й цей веб ресурс буде мати. Для мене це забагато. Вибачай, Танюша. Але і справді одна з найкращих робіт. Бажаю перемоги. "Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.