На конкурс приймаються фото рукотворних дитячих іграшок. Це може бути рукотворна, виконана в будь-якій техніці: м‘яка, глиняна, плетена, в‘язана, валяна із вовни, тощо. Може містити вишивку.
Номінацій всього три: 1. Лялька-мотанка 2. Вишита дитяча іграшка 3. Іграшки для дітей
Роботи приймаються з 01.03.2011 до 30.03.2011. Надсилати на скриньку shtynka@gmail.com .
Умови подання робіт:
1. Обов’язково вкажіть тему листа — " Конкурс дитячих іграшок"
2. У листі має бути: • Ваш нік на форумі, • прізвище та ім’я, • повна поштова адреса з індексом, • короткий опис виробу – назва, матеріали, техніки • власне світлини самого виробу. Кількість робіт від одного учасника необмежена.
3. Вимоги до фото: Усі фото мають бути мінімум 500 пікселів по більшій стороні, максимум — 1000 по більшій стороні. Вага фотографії не повинна перевищувати 250 Кб. Допускається 3 фото одного виробу з різних ракурсів. Бажано — загальний вигляд і деталі. Листи без теми та невірно оформлені розглядатись не будуть. Приєднувати фото окремими файлами ,а не архівом чи радікал-посиланнями.
Голосування розпочнеться 01квітня 2011р. і триватиме до 10 квітня 2011 р. Оголошення переможців – 11-12 квітня 2011.
- диплом переможця, - матеріали для рукоділля – канва. муліне. - Книга: "Прикраси з бісеру з елементами об`ємних квітів" О. Вірко від shtynka • від від
від Kate_Black_Cat від Bullet
підбірка фото із вишивками різних регіонів від Галини Дудар (Лелітка на форумі)
shtynka, я отримала свій приз за почесне е друге місце за мою мотанку -круп"яничку! Так швико, навіть страшно (у четвер отримала! А ти ніби казала.ю що в середу вілправляла..Ё!)
Фото з понеділка покажу обов"язково. є чим пишатись:) Дякую за конкурс, Таня shtynka,
shtynka-Таня, я вчера получила приз!!! К сожалению, не могу сфотать и выложить (фотик будет аж на через неделю). Треба почекати -(( Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
shtynka, сьогодні отримала пакуночок зі своїм призом! Дякую величезне!!! Все таке гарне! В мене просто якийсь дитячий захват:) Окреме дякую форумчанкам, які долучилися до всієї цієї краси! Це так приємно! Знаєте, воно якось особливо зігріває, коли бачиш скільки людей вклали в це трошки свого тепла. Ось ці скарби: Дякую!!!
Повідомлення відредагував Svitlyk - Середа, 2011-04-20, 10:40 AM
Bullet, Цветана, Svitlyk, Жанна, дякую за звіти про отримані нагороди! Приємно, що всі задоволені. Для мене конкурс також вдався! Ще раз всім величезна подяка за участь і чудові роботи! Моя майстерня
і я отримала свій подаруночок! ще на початку тижня. все хотіла сфоткати і показати, та щось із ф отом не складається тому буде без підтвердження величезне ДЯКУЮ! Лялі - маму, лялю - в слінг!
a_ja_ne_ty, головне, що отримали. Сподіваюсь, з позитивом.
Єдине прохання назавжди: якщо приз від спонсора - він має бути сфотографованим, бажано з вами в одному фото - це просто як наказ. Розшибіться, але сфоткайтесь Бо ж за такі призи ми (адміністрація) маємо звітувати.
shtynka, дівчатка! Сьогодні, нарешті, я можу показати свої призи! Ось вони: "Джинсовые фантазии" - это нечто! Лиза, ты знала! Знала, что она попадет мне, заядлой джинсоманке (вернее, издевательнице над джинсами)))? Ангелочек из овечьей шерсти - такой теплый! Спасибо, девочки! Диски обязуюсь все пересмотреть летними деньками на даче. Спасибі всім! Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.