На конкурс приймаються фото рукотворних дитячих іграшок. Це може бути рукотворна, виконана в будь-якій техніці: м‘яка, глиняна, плетена, в‘язана, валяна із вовни, тощо. Може містити вишивку.
Номінацій всього три: 1. Лялька-мотанка 2. Вишита дитяча іграшка 3. Іграшки для дітей
Роботи приймаються з 01.03.2011 до 30.03.2011. Надсилати на скриньку shtynka@gmail.com .
Умови подання робіт:
1. Обов’язково вкажіть тему листа — " Конкурс дитячих іграшок"
2. У листі має бути: • Ваш нік на форумі, • прізвище та ім’я, • повна поштова адреса з індексом, • короткий опис виробу – назва, матеріали, техніки • власне світлини самого виробу. Кількість робіт від одного учасника необмежена.
3. Вимоги до фото: Усі фото мають бути мінімум 500 пікселів по більшій стороні, максимум — 1000 по більшій стороні. Вага фотографії не повинна перевищувати 250 Кб. Допускається 3 фото одного виробу з різних ракурсів. Бажано — загальний вигляд і деталі. Листи без теми та невірно оформлені розглядатись не будуть. Приєднувати фото окремими файлами ,а не архівом чи радікал-посиланнями.
Голосування розпочнеться 01квітня 2011р. і триватиме до 10 квітня 2011 р. Оголошення переможців – 11-12 квітня 2011.
- диплом переможця, - матеріали для рукоділля – канва. муліне. - Книга: "Прикраси з бісеру з елементами об`ємних квітів" О. Вірко від shtynka • від від
від Kate_Black_Cat від Bullet
підбірка фото із вишивками різних регіонів від Галини Дудар (Лелітка на форумі)
Доброго вечора. Хочу запитати ось що. Я лише сьогодні зареєструвалась і надіслала фотографії своїх ляльок. Чи маю я шанс взяти участь у конкурсі? Взагалі. я вперше втрапляю у таке. Може. й не варто? Але все ж мені цікаво.
По-перше, вітаю на форумі! Лелітка, якщо все ви зробили згідно правил конкурса (зауважу ще раз, ваші роботи, які ви подаєте на голосування, не повинні бути показані в Мережі!), то координатор дасть вам відповідь е-мейлом, чи прийнята ваша робота, чи ні
І чого боятись? Чому *не варто*? Тим більше, якщо вперше - то це ж ще цікавіше!
Всім потенційним конкурсантам: УВАЖНО ЧИТАЙТЕ ПРАВИЛА в першому повідомленні, щоб не доводилось відправляти листи вам назад... Дякую всім за розуміння.
Нагадую - прийом робіт триває до 30-го березня включно.
Бажано щоб робота була виконана в поточному 2011 році. І ще добре, якщо вона раніше не публікувалась. Але обов"язковими ці пункти не є.
Дівчата, роз"ясніть, будь ласка. Бо якщо ці пункти таки обов"язкові, то мої роботи потрібно зняти з конкурсу. "Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
Доброго дня. Тільки що надіслала свої роботи по новому. Зменшила розміри. Сподіваюсь. тепер буде відповідно до вимог. У мене запитання. як переглянути надіслані на конкурс роботи інших учасників. Дуже цікаво подивитись Дякую..
Додано (2011-03-29, 8:36 PM) --------------------------------------------- У мене, напевно. з конкурсом не вийде. Деякі з фотографій я виставила у своєму альбомі в однокласниках. Але не на конкурсах. Шкода. Просто про Ваш конкурс я дізналась пізніше. Так що на Ваш розсуд. Тим більше. що Принцеса2 була зроблена буквально два дні тому, і Ниточка теж. НУ, Вам видніше. Я все одно рада. що мене прий няли у Вашу спільноту. і якщо мої роботи навіть не візьмуть участь у конкурсі, я буду рада, що хтось їх побачить. :p ;) ;)
Додано (2011-03-29, 8:52 PM) --------------------------------------------- У мене як у новачка ціла купа запитань. Ось визріло ще одне:як поповнити практично призовий фонд. Я теж не проти долучитись. Я сама вишиваю не дуже, тобто вмію, але не маю терпіння. Але збираю старовинні узори вишивок свого краю. Маю фото, якими можу поділитись. Є досить цікаві узори. Тільки як це зробити?
У мене запитання. як переглянути надіслані на конкурс роботи інших учасників. Дуже цікаво подивитись Дякую..
Щойно завершиться збір фоторобіт - одразу відкриється голосування Чекаєморазом!
Quote (Лелітка)
і якщо мої роботи навіть не візьмуть участь у конкурсі, я буду рада, що хтось їх побачить.
Просимо не виставляти ваші роботи на інших ресурсах з метою зьережння анонімності при голосуванні. Маємо такий варіант виходу з ситуаціє: ви на час голосування (як правило, це тиждень-два) закриваєте доступ до ваших фото цих виробів на сайті, де виїх показали (це стосується тої роботи, про яку ви пишете, що створили 2 дні назад!) І все в нормі. А потім по закінченні голосування - ідкриєте. і все.
Quote (Лелітка)
У мене як у новачка ціла купа запитань. Ось визріло ще одне:як поповнити практично призовий фонд. Я теж не проти долучитись. Я сама вишиваю не дуже, тобто вмію, але не маю терпіння. Але збираю старовинні узори вишивок свого краю. Маю фото, якими можу поділитись. Є досить цікаві узори. Тільки як це зробити?
ну як не полюбити вас зразу, як ви тільки на поріг - і вже ділитесь призами?:) 1. Записати СД з підбірками схем чи фото (чим ви бажали поділитись?), і надсилаєте координатору конкурса на поштову реальну адресу. 2. Заливаєте архівом на якийсь файлообмінник і вже переможцю (чи як приз глядацьких симпатій - кому самі захочете) даєте в приват посилання на скачування цього архіва. Після скачування тією людиною архіва, - архів видаляєте.
Ну десьтак.
а, ще є 3-й варіант, якщо фото у вас паперові, то робите скани чи ксерокси і - див. пункт 1: координатору конкурса на домашню адресу висилаєте.
Лелітка, у нас є спец. заготовки, що наклеюються на призи, і на вашому призі буде наклейка з вашим нікнеймом. Дякую за хороші помисли!
Доброго дня. Дякую за корисні поради на рахунок моїх робіт. Я закрила доступ до своїх робіт . як Ви радили. до всіх. бо я усі роботи виставила одночасно якраз тоді як Вам написала. Так що сподіваюсь. їх можна виставити на конкурсі. А щодо фото. які я обіцяла. я, швидше всього, скину нв диск і відішлю. Тільки я не знаю "реальної поштової адреси". Якщо можна . повідомте мені будь ласка. на електронну адресу. А я за той час підготую фотки для диска. Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
Додано (2011-04-01, 6:52 PM) --------------------------------------------- Привіт всім! Хочу знати, чи відкрите голосування. Де і як можна побачити роботи?
Дякую. Я вже проголосувала. Виставляються не всі прислані роботи? Чи. може, тому , що розміри трохи завеликі? не вдалось усі фотки зменшити. (я маю на увазі фотки мотанок). Але нічого. Все о"кей. Думаю вже над Великоднім конкурсом. Сьогодні дивилась на сумки ручної роботи. Цікаві є модельки. Я таким теж бавлюсь. Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
Дякую. Я вже проголосувала. Виставляються не всі прислані роботи? Чи. може, тому , що розміри трохи завеликі? не вдалось усі фотки зменшити. (я маю на увазі фотки мотанок). Але нічого. Все о"кей.
Я надіслала 9 ляльок, а виставлені три. Принаймні вчора. Зараз гляну ще раз. Ну, може щось з розмірами.
Додано (2011-04-02, 4:06 PM) --------------------------------------------- Так, тільки три. НУ, значить так вирішила координатор. Щоправда. ті решта цікавіші. Бо ті, що виставлені - перші роботи і, скажімо, ще не зовсім такі, як би хотілося.
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.