Координатор: Shtynka На конкурс приймаються фото рукотворних дитячих іграшок. Це може бути рукотворна, виконана в будь-якій техніці: м‘яка, глиняна, плетена, в‘язана, валяна із вовни, тощо. Може містити вишивку.
Номінацій всього три: 1. Лялька-мотанка 2. Вишита дитяча іграшка 3. Іграшки для дітей
Роботи приймаються з 01.03.2011 до 30.03.2011. Надсилати на скриньку shtynka@gmail.com .
Умови подання робіт:
1. Обов’язково вкажіть тему листа — " Конкурс дитячих іграшок"
2. У листі має бути: • Ваш нік на форумі, • прізвище та ім’я, • повна поштова адреса з індексом, • короткий опис виробу – назва, матеріали, техніки • власне світлини самого виробу. Кількість робіт від одного учасника необмежена.
3. Вимоги до фото: Усі фото мають бути мінімум 500 пікселів по більшій стороні, максимум — 1000 по більшій стороні. Вага фотографії не повинна перевищувати 250 Кб. Допускається 3 фото одного виробу з різних ракурсів. Бажано — загальний вигляд і деталі. Листи без теми та невірно оформлені розглядатись не будуть. Приєднувати фото окремими файлами ,а не архівом чи радікал-посиланнями.
Голосування розпочнеться 01квітня 2011р. і триватиме до 10 квітня 2011 р. Оголошення переможців – 11-12 квітня 2011.
- диплом переможця, - матеріали для рукоділля – канва. муліне. - Книга: "Прикраси з бісеру з елементами об`ємних квітів" О. Вірко від shtynka • від від
від Kate_Black_Cat від Bullet
підбірка фото із вишивками різних регіонів від Галини Дудар (Лелітка на форумі)
lady-v, всім відписую, чий лист прийшов. Якщо не відписалась - то ще не отримала. Спробуйте будь ласка ще, а я загляну до спаму - іноді мій поштовик викидає такі трюки...
Quote (lady-v)
shtynka, Ви лист з моєю іграшкою отримали? Бо щось нема відповіді, може не дійшов?
добре ))) Для всіх учасників - не лякайтесь, якщо відповідь не приходить прямо одразу. Маю два комп"ютери і пошту перевіряю якраз на тому, який включаю рідше. Але день-два мовчанки є приводом перепитати ))) Дякую всім за правильно оформлені листи ))) Моя майстерня
shtynka, цікаво, чи багато учасників? Я наробила кілька іграшок, але вони настільки легко впізнавані, що я вагаюсь подавати їх на конкурс. Може ще щось наваяю, не знаю. Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
думала, що якраз мотанок буде дуже і дуже багато.. отак, ніколи не знаш, що і як іде..
я теж так думала.. Bullet, виставляйте обовязково свої іграшки, ну й що, як упізнають) навпаки приємно, коли майстра за виробами впізнають а іграшки у вас такі класнюки! ))) shtynka, не отримую відповідь на свій останній лист вже двічі відправила... мій рукодільний ЖЖ
Привіт усім! Давненько та частенько зазираю на форум, але не реєструвалася й не відписувала, бо ж вічно бракує часу на теревені :((( Якщо дозволите, то хотіла б прийняти участь у конкурсі. Не наважилася б, та надали хоробрості слова
Quote (shtynka)
хотілось би більше. Особливо в номінацію ляльок-мотанок...
А я саме мотанки мотаю Чт можна приєднатися до вашого товариства?
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.