Зі святом-2014
|
|
Bullet | Дата: Середа, 2014-01-01, 12:49 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
|
З новим 2014 роком усіх нас!
Хай рік новий принесе нам з вами успіху у справах, творчих нових починань, примножить здоров"я та матеріальні багатства, а також додасть нам гармонії в стосунках з нашим оточенням!
А нашій Україні побажаємо стабільності, впевненості, справжньої гордості за себе. Зробимо цей 2014 рік кращим роком за історію незалежності України!
Ну і згадаємо про наші вишивальні досягнення: хай в новому році вишивальна голка активізується в наших руках, а культурна ремеслена думка літає по всій країні, зберімося і не раз на нові Зльоти вишивальниць!
З Новим Роком, дорогі форумчанки!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Afinna | Дата: Середа, 2014-01-01, 12:49 PM | Повідомлення # 2 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Вітаю з Новим роком, що вже на порозі! Щиро бажаю щоб в новому році для кожного знайшлися найтепліші слова; в найтемнішу ніч яскраво світив місяць, а дорога завжди вела до рідної домівки! Бажаю щоб всі наші рідні і друзі були здорові і щасливі! Щоб в наших родинах панувало кохання, мир і спокій! І обов*язково вистачало часу на спілкування за вишиванням
Повідомлення відредагував Afinna - Вівторок, 2013-12-31, 5:48 PM |
|
| |
Тетяна | Дата: Середа, 2014-01-01, 12:49 PM | Повідомлення # 3 |
Активіст форума
| Всіх-усіх вітаю з Новим роком! Хай несе він злагоду і мир, міцне здоров"я всім нам і нашим рідним, і нашим друзям, хай робота буде на радість, а вдома - завжди затишно і заможно! Будьмо щасливі!
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2014-01-01, 12:49 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| З Новим роком! Хай буде добрим, лагідним, чуйним, спокійним, довгим. Щоб нам жилось, любилось, творилось, раділось, а горя щоб у цьому році зовсім не було. Миру всім і злагоди.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Alessia | Дата: Середа, 2014-01-01, 1:36 PM | Повідомлення # 5 |
побратим
| Мої вітання всім вам з Новим роком! Миру вам та здоровя! Нових задумів та сповнення всіх ваших мрій (навіть чуть чуть "чумашечших".
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2014-01-01, 8:34 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Долучаюсь до привітань і побажань особистого, культурно-освітнього, соціально-політичного благополуччя, радості і щастя від спілкування за вишиванням! Успіхів всім нашим проектам у 2014-тому! Здоров'я, миру, злагоди -- у кожну родину!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Zeta | Дата: Середа, 2014-01-01, 11:04 PM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| приєднуюсь до привітань!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Світ-лана | Дата: Четвер, 2014-01-02, 10:49 AM | Повідомлення # 8 |
друг
| З Новим роком Васвітаю, Щастя й радостібажаю!Щоб усі булиздорові,Щоб доїлисякорови,Щоб в хліві булителята, Свині гуси, сало,м'ясо та копченії ковбаси.Щоб господар бувдбайливий не пиячив з дуру,Щоби діти нехворіли добре неслись кури,Щоб онукищебетали милі та хороші,Щоб у жінки вгаманці водилися гроші,Щоб ніколи інівкого не боліла спина, Ну а нам за цюколядку дайте щось в торбину!Будьте завжди приздоров’ї, Веселі, завзяті,Щоб вареники всметані завжди були в хаті !!!
|
|
| |
галюня | Дата: Субота, 2014-01-04, 5:29 PM | Повідомлення # 9 |
перехожий
| Вітаю з Різдвом! З Новим роком вітаю! Бажаю Вам щастя, здоров’я бажаю! Хай серце радіє, душа хай співає, А настрій святковий весь рік не зникає!
Куті смачної, Коляди голосної, Всіх благ на кожному кроці У Новому році
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2014-01-05, 11:34 PM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| Вітаю всх з Святим вечором і Різдвом Христовим. Бажаю всім хто колядує, гарного колядування, всім багато колядників, щоб щедрість і щастя, і традиції не переводились на нашій славній Украні
|
|
| |
тата4590 | Дата: Понеділок, 2014-01-06, 12:08 PM | Повідомлення # 11 |
відвідувач
| Хай ангел торкнеться Вас ніжно крилом, зігріє вам сердце Різдвяним теплом. Хай радість, кохання наповнять ваш дім, оселяться щастя та спокій у нім! Христос ся рождає! Славімо його!
|
|
| |
Киянка | Дата: Середа, 2014-01-08, 9:52 PM | Повідомлення # 12 |
мешканець сайту
|
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2014-01-11, 4:26 PM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Вітаємо LDII з Днем народження! Ірино, радості, творчості, всіляких граздів і вишивки по-більше!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-01-11, 9:03 PM | Повідомлення # 14 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Іри Лучків LDII та Іринку Вітамінку , двох наших Іринок, вітаємо з днем народження!
Дівчата, хай здійснюються ваші мрії, хай легко народжуються нові мрії без озирання на можливість їх здійснення. Хай все вдається легко і без напруги вам! Будьте здорові!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Субота, 2014-01-11, 10:00 PM | Повідомлення # 15 |
побратим
| Дякую, дуже приємно!
http://vk.com/id201987262
|
|
| |
Afinna | Дата: Субота, 2014-01-11, 10:18 PM | Повідомлення # 16 |
побратим
| Іриночки, LDIIта irinka-vitaminka, з Днем народження! Святкового настрою й оптимізму! Щедрот земних Вам на довгі літа! Здоров’я, добробуту, сімейного затишку Вам і Вашим рідним! Хай Ваші красиві душі завжди будуть відкриті для любові, щастя й добра! Наснаги Вам, невичерпної енергії та творчих здобутків!
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2014-01-11, 10:19 PM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| LDII, irinka-vitaminka, прийміть і мої щирі вітання!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2014-01-11, 11:01 PM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| LDIIта irinka-vitaminka, з Днем народження! Бажаю вам обом успіх і натхнення.
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2014-01-11, 11:08 PM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| ganzyaАня, вітаю тебе люба з Днем народження. З запізненням. Я думала що в тебе 11 січня. Бажаю тобі, всіляких злагодів і гараздів. Щоб все дубре було і не хворіла. Щоб онуки радували і діти не засмучували. Коротше, бажаю тобі жити так, як тобі того хочеться і щоб при цьом усім зручно було і на все хватало часу. Цілую
|
|
| |
вишивалочка | Дата: Неділя, 2014-01-12, 0:04 AM | Повідомлення # 20 |
побратим
| LDIIта irinka-vitaminka, З Днем народження! Творчого натхнення , здоров.я , злагоди в родині!
|
|
| |