Зі святом-2014
|
|
намисто | Дата: Субота, 2014-02-15, 5:51 PM | Повідомлення # 41 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| nosiknata, tanytryell, дівчаточка, дякую всім за вітання, так неймовірно приємно! Радію успіхам кожної з вас на форумі, бо потім і сама у вас вчуся. Тому просто чекаю того, коли мене хтось у чомусь переплюне. Адже немає меж досконалості. І це так кльово!
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував намисто - Субота, 2014-02-15, 5:53 PM |
|
| |
nosiknata | Дата: Неділя, 2014-02-16, 1:22 PM | Повідомлення # 42 |
Мудра людина
| sovka, Лесенько, люба моя сестричко!! Щиро вітаю тебе з Днем народження!!Любимо тебе сильно!
Анно,sheva, прийміть щирі вітання з Дниною!!! Хай не покидає вас творче натхнення:)
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
Повідомлення відредагував nosiknata - Неділя, 2014-02-16, 1:22 PM |
|
| |
Afinna | Дата: Неділя, 2014-02-16, 1:32 PM | Повідомлення # 43 |
побратим
| sovka, sheva! Дівчата, вітаємо вас з Днем Народження! Святкового настрою й оптимізму! Щедрот земних Вам на довгі літа! Здоров’я, добробуту, сімейного затишку Вам і Вашим рідним! Хай Ваші красиві душі завжди будуть відкриті для любові, щастя й добра! Наснаги Вам, невичерпної енергії та творчих здобутків! Вітаємо!!
|
|
| |
|
намисто | Дата: Неділя, 2014-02-16, 11:49 PM | Повідомлення # 45 |
мешканець сайту
| sovka, sheva! Вітаю вас! Хай все в житті складається ладно, щоб була можливість займатися творчістю стільки, скільки душа забажає!
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-02-17, 0:00 AM | Повідомлення # 46 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| sovka, sheva, мої подруги по водолійству, вітаю вас з Дниною! Хай множиться усе добро у вас і навколо вас, хай Світ віддзеркалює для вас усю вашу доброту і радість! Зичу здоров"я, дівчатонька!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
LDII | Дата: Понеділок, 2014-02-17, 0:08 AM | Повідомлення # 47 |
мешканець сайту
| Дорогі іменинниці,Лесю,Анно!Вітаю з Днем народження! Бажаю тішитися досягнутим, насолоджуватися теперішнім і кайфувати від запланованого!
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2014-02-17, 0:14 AM | Повідомлення # 48 |
Мудра людина
| sovka, sheva, дівчатка! Хай щастить і ладиться!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2014-02-17, 2:40 AM | Повідомлення # 49 |
Мудра людина
| sovka, sheva, Bullet, вітаю з днем народження! Дівчата, нехай ваші ночі будуть пристрастними, ваші ранки лагідними, ваші дні яскравими, а вечори повними натхнення.
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2014-02-17, 10:50 AM | Повідомлення # 50 |
Мудра людина
| ДОРОГИЙ АДМІН!! Лізо, з святом тебе - з Днем народження!! Нехай навіть невдалі кулінарні експерименти не згасять творчого запалу, а день буде повним приємних несподіванок:)
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2014-02-17, 10:53 AM | Повідомлення # 51 |
Мудра людина
| Лесю, Аню, Ліза, вітаю з Днями народження! Любові, віри, жаги до життя!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Zeta | Дата: Понеділок, 2014-02-17, 8:58 PM | Повідомлення # 52 |
Мудра людина
| Лізо! З Днем народження!!!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
вишивалочка | Дата: Понеділок, 2014-02-17, 10:52 PM | Повідомлення # 53 |
побратим
| Аня, Лізо! З Народженням! Творчого натхнення! Здоров.я, щастя, задоволення від життя!
|
|
| |
Марина19 | Дата: Понеділок, 2014-02-17, 11:30 PM | Повідомлення # 54 |
побратим
| Любі наші Леся,Аня та Ліза вітаювас З Днем Народження !
|
|
| |
LDII | Дата: Вівторок, 2014-02-18, 5:08 PM | Повідомлення # 55 |
мешканець сайту
| Лізо! З Днем народження!Хай пливе щасливо твій життєвий човен, І минає легко береги круті, І любові буде хай завжди він повен, То найголовніше у людськім житті. Нехай в душі завжди горять Іскринки радості й бажання, Нехай не знає серце зрад, А тільки радість і кохання! З днем народження!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-02-19, 1:25 AM | Повідомлення # 56 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| LDII, Марина19, вишивалочка, Zeta, Tana, nosiknata, lady-v, та інші, хто вітав мене в моїй темі, в приваті та телефоном, дякую вам дуже за увагу до мене і мого свята народження! Зізнаюсь, я не всіх дні народин пам"ятаю, тому коли згадують мій день народження, це в рази приємніше, ніж в дитинстві
Дякую вам, навзаєм всім бажаю міцного здоров"я та усіляких гараздів
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
sheva | Дата: Четвер, 2014-02-20, 11:00 PM | Повідомлення # 57 |
побратим
| nosiknata, Afinna, Zeta, намисто, Bullet, LDII, Oленка, lady-v, Tana, вишивалочка, Марина19 та усі інщі, хто вітали зі святом - ДЯКУЮ! Через технічні проблеми не могла одразу висловити вам подяку за те, що пам'ятаєте, цінуєте, підтримуєте... Надзвичайно зворушена!
моя майстерня
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Субота, 2014-03-08, 3:13 AM | Повідомлення # 58 |
побратим
| Вітаю всіх дівчат з святом весни , краси!
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2014-03-08, 12:32 PM | Повідомлення # 59 |
Мудра людина
| З 8 березня мої любі подружки, майстрині, газдині і просто хороші, милі люди!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2014-03-09, 8:39 AM | Повідомлення # 60 |
Мудра людина
| І все то те, вся країна Повита красою, Зеленіє, вмивається Дрібною росою. Споконвіку вмивається, Сонце зустрічає… І нема тому почину, І краю немає! І ще, вишивальне: Ой стрічечка до стрічечки
Ой стрічечка до стрічечки Мережаю три ніченьки, Мережаю, вишиваю, У неділю погуляю.
Ой плахотка-червчаточка, Дивуйтеся, дівчаточка, Дивуйтеся, парубки, Запорозькі козаки.
Ой дивуйтесь, лицяйтеся, А з іншими вінчайтеся. Подавані рушники... Отаке-то козаки!
кінець червня — грудень 1847 р., Орська фортеця
З Днем народження, Тарасе!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |