Зі святом-2014
|
|
LDII | Дата: Понеділок, 2014-01-13, 9:26 PM | Повідомлення # 21 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Дівчатка,дорогенькі,щиро-щиро дякую за теплі слова вітання.Гублюся в часі)))Дуже приємно)))
|
|
| |
Волиняночка | Дата: Вівторок, 2014-01-14, 2:55 PM | Повідомлення # 22 |
мешканець сайту
| Оленка, найщиріші вітання з Днем народження! Щастя, добра, всіх гараздів і творчого натхнення!
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2014-01-14, 10:57 PM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| Оленко, мої вітання! Нехай тобі щастить у всьому і завжди!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2014-01-14, 11:04 PM | Повідомлення # 24 |
Мудра людина
| Всіх наших іменинниць та Василів і Васильовичів вітаю з святом!!! Будьте нам здорові!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
вишивалочка | Дата: Вівторок, 2014-01-14, 11:52 PM | Повідомлення # 25 |
побратим
| Оленка, з Днем Народження! Щастя родинного, поваги від дітей та пошани від онуків! Століття , любові , та щастя від життя!
|
|
| |
Марина19 | Дата: Середа, 2014-01-15, 0:42 AM | Повідомлення # 26 |
побратим
| Оленко, вітаю з Днем Народження! Нехай день народження тоне У квіткових ароматах. В очах сяє радість Від симпатичною дати! Хай щастя випромінюється сміхом, А радість б'є фонтаном! Бажаємо скоріш здійснитися Мріям і новим планам!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-01-15, 2:45 AM | Повідомлення # 27 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Оленка, вітаю з Днем народження!!! Летіть, вітання, в далекі українські штати індіанської Америки і принесіть нашій Олі наш український привіт і най-най-найкращі вітання!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2014-01-15, 3:13 AM | Повідомлення # 28 |
Мудра людина
| Волиняночка, lady-v, вишивалочка, Марина19, Bullet, Любі мої, так щиро дякую! Сиджу читаю і сльози бринять. Між цією темою, моєю кімнатою і ФБ, стільки поздоровлень серце співає. Люблю вас усіх щиро!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Середа, 2014-01-15, 3:18 AM | Повідомлення # 29 |
побратим
| Ой,яка я ....не була тут...
Дівчата, вітаю з святами і днями народження! Хай все у вас буде добре і всі мрії збуваються! НАТХНЕННЯ Вам,любі!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-01-19, 7:21 PM | Повідомлення # 30 |
маніяк графічних ліній
| Вытаю усых, хто це читає, з Водохрещенням! Сподіваюсь, ви встигли до 12.00 дня набрати водички і забезпечити себе позитиволм
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2014-01-28, 10:43 AM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| Jasjka, з Днем народження, люба! Подальшого творчого різнобічного натхнення і активності! І родинного благополуччя!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-01-28, 3:52 PM | Повідомлення # 32 |
маніяк графічних ліній
| Мар"яно-Jasjka, з Дниною!! Бажаю здоров"я та успіхів, а найбільше бажаю творчих нових досягнень і нових виставок!
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2014-01-29, 10:25 AM | Повідомлення # 33 |
Мудра людина
| Jasjika Вітаю, приэднуюсь до Лізіних побажань, важко відшукати кращих. Я ще здоров'я тобі і малому бажаю.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
|
Tana | Дата: Четвер, 2014-02-06, 3:20 PM | Повідомлення # 35 |
Мудра людина
| Киянка, Сміяна, Оксани - Оксанки - Оксаночки, Ксенії - Ксюші, з іменинами Вас! Кажуть, що попередниками цього імені були східнослов'янське ім'я Гостята та грецьке слово "ксенос", що перекладається як "гість, гостина". Від основи імені Оксана походить і давня назва Чорного моря. Понт Евкінський, тобто море Гостинне.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-02-06, 11:22 PM | Повідомлення # 36 |
маніяк графічних ліній
| Приєднуюсь до іменинних вітань для всіх наших Оксан, яких у нас багато-багато (Киянка, Сміяна, Окс0832, Сабрін, Сяна_іф та багато-багато-юагато інших!)
Оксани, хай вам щастить в усьому і, звісно, бажаю вам міцнющого здоров"я!!! Цитата Tana ( ) Понт Евкінський, тобто море Гостинне. Евксінський. Обдрючка
|
|
| |
LDII | Дата: П`ятниця, 2014-02-07, 0:01 AM | Повідомлення # 37 |
мешканець сайту
| Оксанки, з святом! Щоб Ваще здоров’я, як кремінь було, Щоб щастя сімейне його берегло, Щоб радість завжди була на порозі, А лихо в далекій і вічній дорозі. Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить, Убереже Вас від біди повсюди, Нехай несе Вам радість кожна мить, І благодать Господня з Вами буде.
|
|
| |
Киянка | Дата: Субота, 2014-02-08, 10:27 PM | Повідомлення # 38 |
мешканець сайту
| Дякую, дівчатка. Дуже приємно!
|
|
| |
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2014-02-14, 1:13 PM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Оленко, Намисто, прийми щирі вітання з Дниною!!! Ти - неповторна, талановита, чарівна!! Поважаю тебе, рівняюсь на тебе, і як кожна учениця - прагну перевершити:)))))
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
tanytryell | Дата: Субота, 2014-02-15, 2:55 PM | Повідомлення # 40 |
мешканець сайту
| Намисто, Оленко - з твоїм персональним Новим роком! Нехай усі негаразди забудуться і залишаться десь там, у минулому - а майбутнє дарує лише радість та натхнення!
|
|
| |