Все про ляльку мотанку
|
|
яля | Дата: Понеділок, 2009-06-15, 9:27 PM | Повідомлення # 41 |
друг
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Tana, Можна зробити і конкурс, але потрібно якнайменше участників 7-10, щоб було з чого вибрати. abilan, я щаслива, що подобається мотати хрест, він дійсно має магічну силу
|
|
| |
abilan | Дата: Вівторок, 2009-06-16, 9:54 PM | Повідомлення # 42 |
побратим
| А давайте і справді поконкурсуємо!!! Можна порахуватись. яля, та я - це вже 2! Хто ще?! Приєднуйтесь!
Интересует ВСЕ о национальной традиционной вышивке и других техниках вышивки.
|
|
| |
яля | Дата: Четвер, 2009-07-16, 1:13 PM | Повідомлення # 43 |
друг
| Хочу продемонструвати роботи мами моєі подруги для своі доньки зробила для сестри для мами, таких хрестів на Украіні не робили, але це ж авторська робота Ось такі гарнюні вийшли
Повідомлення відредагував яля - Четвер, 2009-07-16, 1:14 PM |
|
| |
abilan | Дата: Четвер, 2009-07-23, 3:06 PM | Повідомлення # 44 |
побратим
| А ось так живуть деякі мої лялечки
Повідомлення відредагував Bullet - Середа, 2009-07-29, 2:04 AM |
|
| |
яля | Дата: Четвер, 2009-07-23, 11:51 PM | Повідомлення # 45 |
друг
| abilan, супер, супер, супер. з червоним хрестом дуже гармонійна. З голубим верхом мені дуже подобається хрест. Молодець, в мене багато цікавляться як робити ляльку, на майстер класи записуються, але роблять одиниці, нажаль, ось лише ти і мама моєі подруги, але це вже досягнення. До речі як ти з'здила на екскурсіі до Західноі Украіни?
Повідомлення відредагував яля - П`ятниця, 2009-07-24, 0:12 AM |
|
| |
abilan | Дата: П`ятниця, 2009-07-24, 9:05 PM | Повідомлення # 46 |
побратим
| Ялюся, на Західну ще не доїхали... Це повязано з графіком відряджень мого чоловіка. Кукла з голубим верхом народилась у пошуках матеріалів про спасівців, про їх сімволику, традиції. Так от, є у них один скарб, у якому говориться, що "є тільки два смертних гріха. Робити зло добрим людям і бути бідним на рідній землі". Як просто! Усі 10 біблейських заповідей в одному скарбі!.. Так от, ця кукля - Скарбиця. У неє кольори землі, неба, води і рожевий колір багтства. Памятаєш, я казала тобі, що щось неймовірне відчуваєш, коли хрест намотуєш. Так от, від кольора до кольора саме цей скарб і намотувався у послідовності: поперше земля, потім вода і сонце, а лише після цього багатство. І все це на нашою землею замотано. А з червоним хрестом - Матуся-Берегиня. Вона в молитвах про свою дитину, з думками про її добробут, здоровя, майбутнє, красу та щастя на рідній землі. У неї коса, як у моєї мами колись була, у неї плахта з маминого старого сарафану і платок із матусіного камоду. У неї керсетка із тканини, що дала мені саме для мотанок чоловікова мати - найкраща в світі свекруха. Крім того, моя 6-річна Даша, сказала, розглядаючи щойно завершену куклу, "Так это ж ти, мама!!". А дитина краще знає. Тому це Матуся-Берегиня.
Повідомлення відредагував Bullet - Середа, 2009-07-29, 2:06 AM |
|
| |
яля | Дата: П`ятниця, 2009-07-24, 10:28 PM | Повідомлення # 47 |
друг
| В захваті, червоно-чорні хрести я взагалі обожнюю, плахта класна, а керсетка взагалі індивідуальна. Гарні ляльки дуже
|
|
| |
abilan | Дата: Понеділок, 2009-07-27, 3:57 PM | Повідомлення # 48 |
побратим
| яля, дякую, дуже приємно їх робити! Моя подруга колись казала "...или мы не леди?.." Так і з керсеткою. Зараз закінчую Жницю і Паняночку. Додано (2009-07-27, 3:57 Pm) --------------------------------------------- Це моя Жниця.
Повідомлення відредагував abilan - Середа, 2009-07-29, 11:13 AM |
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2009-07-28, 9:39 AM | Повідомлення # 49 |
Мудра людина
| Нажаль нічого не відкривається ((( як прикро((((
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
abilan | Дата: Вівторок, 2009-07-28, 11:06 AM | Повідомлення # 50 |
побратим
| nosiknata, а у мене все відкривається... Спробую з іншого сайту (ніяк фото не вставляється... ) http://knyaginyaa.gallery.ru/watch?ph=y0s-bBZDd#feature=topscroll http://knyaginyaa.gallery.ru/watch?ph=y0s-bBZDe http://knyaginyaa.gallery.ru/watch?ph=y0s-bBZDf
Повідомлення відредагував abilan - Вівторок, 2009-07-28, 11:07 AM |
|
| |
яля | Дата: Вівторок, 2009-07-28, 12:49 PM | Повідомлення # 51 |
друг
| abilan, дуже гарна лялька, молодець, а вишивка як у Тимошенко на сукні Своіми поки що не похизуюсь нема часу викладати фотки, роблю як навіжена, придумала нову модель в захваті. Хто буде на Свіржі, побачать вживу.
|
|
| |
abilan | Дата: Вівторок, 2009-07-28, 2:00 PM | Повідомлення # 52 |
побратим
| яля, саме так, ідею вишивку брала з тієї само Тимошенківської, але схему скаладала сама в РМ. Вона ж повинна була якось на рукава влізти , взяла мотиви за основу і перенабрала. Щодо "нема часу", ой не брешіть, дівчинко :D ...Хіба не 24 години у добі, чи багато часу треба на фотографування?.. Я ж не скаржусь на те, що матуся після швидкої у лікарні і багато часу іде на її підтримку, що сім"я з двох дітей і чоловік і квіти на дачі... Давай фото на очі людям, хай радіють усі разом з тобою :)!!! На Свірж наврядчи виберусь. У мене молодша йде в 1-й клас, а старша в останній. Сподіваюсь на фотозвіти.
Повідомлення відредагував abilan - Вівторок, 2009-07-28, 2:02 PM |
|
| |
яля | Дата: Вівторок, 2009-07-28, 9:01 PM | Повідомлення # 53 |
друг
| abilan, в менеж ще ніч попереду я іх тільки доробляю . А фотки роблю не я в мене товариш професійний фотограф і я його безсоромно експлуатую, і одна з ляльок сьогодні як раз була презентована йому на день народження. Це ті шо були на Краіні Мрій, нові фотки викладу після 10-го. А дівчата в тебе зовсім дорослі
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-07-29, 2:09 AM | Повідомлення # 54 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| яля, abilan, я в захваті від вас, дівчата!! Згадується кіношне *і тут Остапа понєсло...*(с) Ви як не в собі, безупинно мотаєте-мотаєте лялечки Гарно ж виходить!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2009-07-29, 10:06 AM | Повідомлення # 55 |
Мудра людина
| abilan, дуже сподобалась сама ідея жниці!!! робота захоплююча!!! Яля - слів нема просто - "вищий пілотаж"!!!! На Свіржі кожну би хоч в руках потримати!!! лялечки виконані віртуозно, - маленькі ( і не дуже)шедеври!!!!! Скільки-то у вас вже "дітей"???
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
abilan | Дата: Середа, 2009-07-29, 11:10 AM | Повідомлення # 56 |
побратим
| nosiknata, дякую! Ялюся, кожен раз дивлюсь на твоїх ляльок і кожен раз для себе називаю їх "гарнюні" Дуже подобається блакитна (друга справа на фото) гарні узори на рукавах і пояс доповнює. Просто в 10-ку! Bullet, саме так. Понесло і несе далі І мені це дуже подобається, бо несе туди куди слід. Якби ви бачили як моя 6-річна Даша пригортиє їх до себе....Я так за неї радію... І ще. Старша запросила вишиванку для себе :D !!! Хоча раніше не поділяла моїх захватів від любої вишивки. І чоловік з хитринкою в очах запитав "Так, где моя рубаха белым по белому?!..." А ще і собі не вишила...... Резюмуючи свої емоції скажу, так. Я щаслива тим, що лише півроку моїх трудів змогли таки кожного члена родини розвернути обличчям до свого народного коріння. УРА!!!!!!!
Повідомлення відредагував abilan - Середа, 2009-07-29, 11:11 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-07-29, 6:39 PM | Повідомлення # 57 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (abilan) Резюмуючи свої емоції скажу, так. Я щаслива тим, що лише півроку моїх трудів змогли таки кожного члена родини розвернути обличчям до свого народного коріння. УРА!!!!!!! супер! Так тримати! )*
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
яля | Дата: Понеділок, 2009-08-10, 9:17 PM | Повідомлення # 58 |
друг
| Деякі з нових ляльок хрест шовковий, вишивка рейтязь і плахтовий на попередниці мережка з деревяними бусинами, мені дуже сподобалась чорно-білу робила спеціально для мого фотографа, йому дуже сподобався перший варіант, але іі відразу купили.
Повідомлення відредагував яля - Понеділок, 2009-08-10, 9:20 PM |
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2009-08-10, 10:36 PM | Повідомлення # 59 |
Мудра людина
| Справжні! Вірний шлях, майстринє!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Chere6nya | Дата: Понеділок, 2009-08-10, 11:59 PM | Повідомлення # 60 |
побратим
| Дійсно справжні! Кожна - індивідуальність!!!!
|
|
| |