Все про ляльку мотанку
|
|
Bullet | Дата: Неділя, 2009-05-17, 10:31 AM | Повідомлення # 21 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| яля, вже має все працювати (я теж мала проблеми з сайтом день тому назад. Ми використовуємо безкоштовний сервіс Укоз, тому нарікати поки не можемо, і то дяка, що прихистили три роки назад, коли ніхто не хотів давати місця))) Дякую вам за такі гарні ляльки!!! Вони неймовірно гарні abilan, дякую за корисний лінк, тепер і я , може, навчусь bulbashka_aero, ляльково-мотаний первісток прегарний!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
яля | Дата: П`ятниця, 2009-05-22, 0:48 AM | Повідомлення # 22 |
друг
Група: Перевірений користувач
| Пробачте прев'юшку декілька днів не хоче додавати кинула, посилання на моі дві вже не останні ляльки:) Цих робила на замовлення, маленьку в Америку до ляльковоі колекцію, а велику жіночка собі на День Народження замовила.
Повідомлення відредагував Bullet - П`ятниця, 2009-05-22, 2:40 PM |
|
| |
Chere6nya | Дата: П`ятниця, 2009-05-22, 8:48 AM | Повідомлення # 23 |
побратим
| Хороші, навіть намиста мають! А я також вчора не змогла фотку вставити.
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2009-05-22, 9:09 AM | Повідомлення # 24 |
Мудра людина
| Дуже гарні панянки! Одяг і вишивка особливо виразні.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
bulbashka_aero | Дата: П`ятниця, 2009-05-22, 12:00 PM | Повідомлення # 25 |
побратим
| Гарнюні!
|
|
| |
яля | Дата: П`ятниця, 2009-05-22, 4:58 PM | Повідомлення # 26 |
друг
| На великій ляльці вишивка - "набирування" дуже сподобалось вишивати
|
|
| |
abilan | Дата: Понеділок, 2009-05-25, 8:28 PM | Повідомлення # 27 |
побратим
| яля, які ж вони гарненькі!!!
Интересует ВСЕ о национальной традиционной вышивке и других техниках вышивки.
|
|
| |
монах | Дата: Вівторок, 2009-05-26, 1:55 PM | Повідомлення # 28 |
відвідувач
| Яля скільки коштуватиме, якщо замовити таку ляльку?
Спочатку було слово
|
|
| |
яля | Дата: Вівторок, 2009-05-26, 4:26 PM | Повідомлення # 29 |
друг
| Ось моі останні ляльки, у двох нові хрести, такі як робили в Суботові. Пишаюся ними дуже http://i036.radikal.ru/0905/84/6114012e4d3d.jpg http://s49.radikal.ru/i125/0905/ed/ebf54cbe1423.jpg http://s41.radikal.ru/i094/0905/98/26d0c9de71cb.jpg http://s60.radikal.ru/i170/0905/2a/0ed56bf91660.jpg Сподіваюсь, що правильно виклала фото монах, я вам у приваті відпишусь abilan, Вас як я зрозуміла я побачу на свому майстер-классі 30-го, приємно буде побачитися.
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2009-06-06, 11:36 AM | Повідомлення # 30 |
Мудра людина
| Моя перша лялечка-мотанка, сторена для обмінного конкурсу на форумі "Ежевика" "Ангел, який працює в майстерні художника" Х/б тканина, напіввовняна нитка, намистинки (7 шт.= сім'я, адже власниця -- мати трьох дітей, художник по вітражу та ін.), лак і фарба; для цупкості тканини і щоб трималися крила, оброблено крохмалом-спреєм. Не судіть суворо
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
bulbashka_aero | Дата: Вівторок, 2009-06-09, 3:31 PM | Повідомлення # 31 |
побратим
| Ой яка мила штучка! Дуже симпатична))
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-06-09, 9:39 PM | Повідомлення # 32 |
маніяк графічних ліній
| Tana, bulbashka_aero, мені теж сподобалась... Хоч і дивно після вишитих закладинок бачити такі прості речі... зато від них пахне чимось ручним. Дуже ручним
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
яля | Дата: Середа, 2009-06-10, 2:55 PM | Повідомлення # 33 |
друг
| Tana, вітаю з лялечкою- гарненька. abilan, чекаю Вашоі оспіваноі красуні Додано (2009-06-10, 2:53 Pm) --------------------------------------------- Виставляю фото ляльок, яких робила з дітьми, текстильні важкувато дались робили 3 години, а з трави одне задоволення Ляльок зробли цілу купу, якби була трава можна було б і на Краіні Мрій зробити. Додано (2009-06-10, 2:55 Pm) --------------------------------------------- Не хоче моі прев'юшки зберігати лише посилання Від адміністратора: Я зможу безпроблемно виправляти ваші лінки на кратинки на самі првеью з картинками лише в тому разі,якщо ви писатимете лінк з .jpg.html в кінці! Ці картинки я перезалила заново на радикал.ру ;)
Повідомлення відредагував Bullet - Субота, 2009-06-13, 1:24 PM |
|
| |
abilan | Дата: Субота, 2009-06-13, 0:04 AM | Повідомлення # 34 |
побратим
| яля, оспавувала я твої красуні. Хотіла і свою другу показать, але чогось не вставляється фото Тоді так скажу. Вона тут ПЕРША і тут ДРУГА Доречі, книгу замовила і отримала. 135 грн+17 грн. Зараз таку красуню роблю!..
|
|
| |
яля | Дата: Субота, 2009-06-13, 0:22 AM | Повідомлення # 35 |
друг
| Чудова лялька, головний убор пречудовий, хрест бачу неначе шовковий, гарний. Кинь мені сайт на якому замовляла, будь ласка
Повідомлення відредагував яля - Субота, 2009-06-13, 0:41 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2009-06-13, 1:26 PM | Повідомлення # 36 |
маніяк графічних ліній
| яля, abilan, всі ляльки пречудові! Аж руки чухаються :))) яля, трава потрібна лише суха? Чи можна з сирої? То сиру траву можна наскубати просто неба на Співочому полі! abilan, ви приєднаєтесь до нашої спільноти на Країні Мрій? Дуже хочеться познайомитись з жінкою, що і вродлива і руковміла одночасно
|
|
| |
яля | Дата: Субота, 2009-06-13, 5:56 PM | Повідомлення # 37 |
друг
| Bullet, ні трава як раз потрібна свіжа, але я думаю наскубти не вийде бо потрібно багато , і нас не всі зрозуміють Зараз спробую викласти своіх ляльок, сподіваюсь що правильно зрозуміла Це ляльки-княгині з останьоі виставки.
Повідомлення відредагував Bullet - Неділя, 2009-06-14, 9:00 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2009-06-14, 9:01 AM | Повідомлення # 38 |
маніяк графічних ліній
| ganzya, дякую яля, потрібно з наданих радикалом можливих ссилок обрати 3.Превью - увеличение по клику
|
|
| |
abilan | Дата: Понеділок, 2009-06-15, 3:20 PM | Повідомлення # 39 |
побратим
| Bullet, дякую за добрі слова, скоріш за все буду. ДУУУУУУУже хочу. Якщо все складеться так, як плануємо, саме з Країни Мрій почнеться наша сімейна автоподорож Западною Україною. Додано (2009-06-15, 3:20 Pm) --------------------------------------------- яля, дякую, хрест і спавді шовковий. Доречі, дуже приємно мотати хрест, шось таке всередині під серцем діється, коли це робиш...
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2009-06-15, 9:08 PM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| Quote (яля) Це ляльки-княгині з останьоі виставки. Гарнюнію Зараз так модно робити ляльки, тож час діяти активніше, можливо, натхненні Вашими роботами, зробимо ляльковий конкурс на "Вишиванці"?
|
|
| |