Все про ляльку мотанку
|
|
Жанна | Дата: Вівторок, 2011-05-10, 6:20 PM | Повідомлення # 261 |
 мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| сяня, дуже гарні мотанки, чепурні)) дякуємо Вам за фото)) воно ж теж дуже важливо - бачити витвори інших майтсринь, дивитися-милуватися, черпати досвід та натхнення)) Додано (2011-05-10, 3:19 PM) --------------------------------------------- Лелітка, гарна лялька! даремно Ви кажете, що хрест не дуже виходить, як на мене, дуже красивий і акуратний)) Додано (2011-05-10, 6:16 PM) --------------------------------------------- я, до речі, теж маю дещо новеньке))  Додано (2011-05-10, 6:20 PM) --------------------------------------------- ляльки невисокі: 15-17 см; повністю з тканини та ниток)) тіло намотане, одяг пошитий
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-05-10, 6:23 PM | Повідомлення # 262 |
 Мудра людина
| Жанна, які красунечки - лялечки!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
|
Жанна | Дата: Вівторок, 2011-05-10, 8:10 PM | Повідомлення # 264 |
 мешканець сайту
| lady-v, Лелітка, дякую))))) Лелітка, а щоб не було нікого в хаті - це своєрідна умова для мотання ляльки? чи це просто Вам так комфортніше? бо в мене ось узагалі такого не буває - моя донька завжди зі мною))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
olimpia | Дата: Вівторок, 2011-05-10, 9:19 PM | Повідомлення # 265 |
 мешканець сайту
| Подивилась я на ваших лялечок і теж спробувала, але почала з нитяної. Ось така моя перша красунечка.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-05-10, 10:47 PM | Повідомлення # 266 |
 Мудра людина
| olimpia, о так - красунечка!!!!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Лелітка | Дата: Середа, 2011-05-11, 0:46 AM | Повідомлення # 267 |
 мешканець сайту
| olimpia, класненька блаеитна ляля Жанно. умова"щоб не було нікого в хаті" -це для натхнення і тиші. Тоді ніхто не відволікає. А то сімейка у мене велика і постійно гармидер, коли всі збираються. І кожному щось від мене треба. По-справжньому мене розуміє і цінує лише внучок (йому 5 років буде через тиждень). Він так чудово висловлює своє захоплення і навіть підказує мені ідейки.
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012 [/url] 2013
|
|
| |
Жанна | Дата: Середа, 2011-05-11, 1:09 AM | Повідомлення # 268 |
 мешканець сайту
| olimpia, вітаю з гарнюнім початком))))) Лелітка, ясно)) як я розумію, що хочеться творити в тиші і спокої)) в мене таке хіба ночами можливо. але й то не завжди є сили сидіти і творити))) а внучок Ваш - молодчинка)) нехай росте здоровенький!)) направду дітки дуже надихають)) я за ляльки взялася передусім через свою малечу - а вже як захопилася, то зупинитися не можу))))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
|
Oленка | Дата: Четвер, 2011-05-12, 11:00 AM | Повідомлення # 270 |
 Мудра людина
| Ось моя перша мотанка! Звичайно вона дуже простенька, вчора в мертвій пробці по дорозі з одного госпіталя в другий скрутила! Ножиць під руками не було, то вона така, не підрівняна.(Люблю я пробки, коли нікуді спішити не треба!) Тут же на мотузочок з хрестиком підчепила і телефоном сфотографувала. І добре зробила, бо як тільки на роботу приїхала в лялечки знайшлась хазяйка! Я була так здивована коли маленька, хвора дівчинка зацікавилась тою мотанкою на стільки, що перестала вередувати! Щось мабуть у тих мотаночках є таке, оберегове! ]
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
Повідомлення відредагував Oленка - Четвер, 2011-05-12, 11:16 AM |
|
| |
010101 | Дата: Четвер, 2011-05-12, 11:10 AM | Повідомлення # 271 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Жанна, мотаночки такі славні!!! І я вчора в магазині дивилася на мотанки. Було бажання ще і понюхати, на бірочках були підписи, що всередині травичка - полин і чебрець Oленка, olimpia, нитяночки такі милі! Вони діткам дійсно дуже подобаються - є що пальцями перебирати
|
|
| |
Жанна | Дата: Четвер, 2011-05-12, 3:07 PM | Повідомлення # 272 |
 мешканець сайту
| Goncha, дякую))))) Oленка, бачте, іноді пробки виявляються навіть потрібними)))) зробили добро дівчинці)))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
|
lady-v | Дата: Неділя, 2011-05-15, 11:57 AM | Повідомлення # 274 |
 Мудра людина
| Лелітка, гарненьки красуньки! Я в захваті!
Моя майстерня
|
|
| |
olimpia | Дата: Неділя, 2011-05-15, 11:59 AM | Повідомлення # 275 |
 мешканець сайту
| Ой, Лелітка, які гарненькі нитяні лялечкі- з двома косичками! Ну дуже мені подобаються! Oленка, вітаю з початком! Тепер давайте будемо братися за справжні мотанки. Я вже почала збирати лоскутки.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Лелітка | Дата: Неділя, 2011-05-15, 12:29 PM | Повідомлення # 276 |
 мешканець сайту
| Дякую. дівчата. А вам не спиться? Сьогодні ж неділя!  Додано (2011-05-15, 12:29 PM) --------------------------------------------- А я їду у Львівську оперу сьогодні, сподіваюсь, перед спектаклем попаду на вернісаж.
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012 [/url] 2013
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2011-05-15, 12:49 PM | Повідомлення # 277 |
 Мудра людина
| Лелітка, моя Дарина взнає, що неділя тільки тоді, коли я їй кажу, що не можна тяти ножницями, тому ми встаємо разом з нею незалежно який то день Quote (Лелітка) я їду у Львівську оперу сьогодні, сподіваюсь, перед спектаклем попаду на вернісаж. Як то тобі добре
Моя майстерня
|
|
| |
Жанна | Дата: Неділя, 2011-05-15, 3:33 PM | Повідомлення # 278 |
 мешканець сайту
| Лелітка, пречудові лялечки!!! такі хороші! і так багато))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2011-05-16, 9:09 AM | Повідомлення # 279 |
 Мудра людина
| Quote (Лелітка) мої новенькі малятка- мотанки .Вони чомусь нагадали мені цукерки за далекого дитинства "Ракові Шийкі", хто може пам"ятає вони були рожевеньки з коричневими смужечками, і в середені чи то халва чи ще щось! Коротше, лялечки солодкі і гарні як ті цукерки!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
|