Все про ляльку мотанку
|
|
Oленка | Дата: Середа, 2013-12-25, 3:40 AM | Повідомлення # 421 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Гарнюсенькі! Нагадують весну і літо, і це як раз серед зими!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2013-12-25, 10:33 AM | Повідомлення # 422 |
Мудра людина
| Цитата Ганнуся ( ) Дівчата, завдякі цій темі мене теж потягло на створення мотанок Гарні спроби, яскраві такі паняночки!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Катюня | Дата: Вівторок, 2014-01-07, 3:21 AM | Повідомлення # 423 |
мешканець сайту
| Я ось таку панночку кумасі змотала. ВОна поруч сиділа, так гарно моталася!
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Nanalka | Дата: Середа, 2014-03-26, 3:56 PM | Повідомлення # 424 |
перехожий
Група: Користувачі
| Дівчата!!!Подивіться,яка лялька!!!!http://www.pinterest.com/pin/299559812685925113/ Не доводилося раніше таких бачити..Така енергетика в неї!!!!!Хтось щось знає ще про таких ляльок?
|
|
| |
zetka | Дата: Неділя, 2014-04-13, 1:02 PM | Повідомлення # 425 |
побратим
| На шкільне завдання до Великодніх свят, змотався ось такий патріотичний зайчик - торбинка для писанки. Творили разом: мама - зайця, синок - крашанку
|
|
| |
Птичка | Дата: Неділя, 2014-04-13, 2:13 PM | Повідомлення # 426 |
побратим
| zetka, Ой...як гарно...І мама і синок-разом творча команда! А підкажіть,будь ласка,що означає символ на фартушку зайчика?
|
|
| |
Марися | Дата: Неділя, 2014-04-13, 5:13 PM | Повідомлення # 427 |
друг
| zetka, який чудовий зайчик, святковий та патріотичний, два в одному. А чи не могли б ви дати невеличкий майстер-клас такої мотанки.
|
|
| |
zetka | Дата: Неділя, 2014-04-13, 5:20 PM | Повідомлення # 428 |
побратим
| Птичка, дякую! Символ - то основний мотив сорочки, яку я зараз вишиваю. Прототип - подільська сорочка з Вінничини, на подільських сорочках часто зустрічаються схожі мотиви - ромби з різним заповненням: хрестики, розетки, пташині лапки, стилізовані антропоморфні фігури. Пояснення їх найчастіше - це магія родючості. Ще зустрічала схожі елементи з назвою "баранячі роги" - що також символізують родючість. Я звісно не дослідник)) але мені там бачиться берегиня, що захищає (з опущеними руками).
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-04-14, 1:45 AM | Повідомлення # 429 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Nanalka ( ) Дівчата!!!Подивіться,яка лялька!!!!http://www.pinterest.com/pin/299559812685925113/ Не доводилося раніше таких бачити..Така енергетика в неї!!!!!Хтось щось знає ще про таких ляльок? Мене лякають такі "обличчя" мотанок... Не знаю, чому, але як є...
Цитата zetka ( ) На шкільне завдання до Великодніх свят, змотався ось такий патріотичний зайчик - торбинка для писанки. Прекрасно! От би всі в школах на Великдень змотали такого зайчика!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |