Жіноча вишиваночка: крій, пошиття
|
|
Оля | Дата: Понеділок, 2011-01-03, 12:33 PM | Повідомлення # 181 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Tati, дуже ніжна сорочечка!
|
|
| |
Tati | Дата: Понеділок, 2011-01-03, 5:55 PM | Повідомлення # 182 |
друг
| Не знаю, чи до цєї теми, десь є схема такої сорочки? Мені дуже хочеться її вишити Додано адміністратором: Таті, навчіться користуватись тегами, зверху над формою допису ви бачите чорні кнопочки за англійськими білими літерами, картинку вставляти через тег img.
Життя закінчується, коли перестаєш мріяти. Надія зникає, коли перестаєш вірити. Любов вмирає, коли перестаєш піклуватися. Тому мрій, надійся та люби, і твоє життя буде прекрасним!
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2011-01-03, 7:07 PM |
|
| |
Na_talka | Дата: Понеділок, 2011-01-03, 6:46 PM | Повідомлення # 183 |
побратим
| Tati, Така гарнюня сорочечка! Красиве поєднання кольорів. Довго вишивали?
|
|
| |
Українка | Дата: Понеділок, 2011-01-03, 7:35 PM | Повідомлення # 184 |
Активіст форума
| Пропоную вашій увазі легеньку у виконанні сорочку-може комусь знадобиться .Ще й дуже швидко вишивається,як на мене )) Якщо вам треба швиденько зробити подарунок,то це той самий випадок )) Ще й антикризова,бо вишивається не по сорочечному полотні для хрестика,а по сорочечній тканині,з якої шиють чоловічі сорочки "під костюми",у нас по 25 грн метр.Так ось,малюнок я сфотографувала у однієї пані,вишивка була машинна,роздрукувала на принтері,перевела на кальку,а з кальки через копіювальний папір на тканину.Ось зразок малюнка : ось на тканині розташовуєте так,як вам потрібно,для більшої сорочки більше калинових кетягів,та й більшого розміру.Зліва та справа в дзеркальному відображенні,а знизу кетяг малюєте по центру. далі вишиваєте.Стебла-ланцюжковим швом,листочки гладдю,але не всі,а лише контури,ще й краї я роблю швом "обметувальним",чи як він правильно називається,тоді краї виходять аккуратними.А ягідки-просто гладдю.Копіювальний папір відпирається на "УРА".При вишивці я згладжувала недоліки мого малювання-ну я зовсім не художник,тож потім прала відразу сліди копірки)) ось таку дитячу я вишила за вечір-це скан а ось доні моєї,доросла,таку я трохи довше вишивала кутасики після прання ми забули "розчесати" :D
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
Повідомлення відредагував Українка - Понеділок, 2011-01-03, 7:41 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-01-03, 8:04 PM | Повідомлення # 185 |
Мудра людина
| Українка, мої вам оплески - чудові сорочечки! І дякую за ідею, завжди може згодитись!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tati | Дата: Вівторок, 2011-01-04, 2:25 PM | Повідомлення # 186 |
друг
| Хочу ще показати як виглядає готова зшита сорочка і як виглядає візерунок зблизька: Вишавала цю сорочку десь 5 місяців, але в тиждень виходило по кілька годин. Схему трохи переробила з готової (поміняла повністю кольори і деякі елементи). Вишивала нитками ДМС (чорний(4мотки), червоний 666(4мотки), бордовий 777(3мотки), жовтий 742 (2мотки), зелений 702(1моток)) на заготовці сорочки з магазину.
Життя закінчується, коли перестаєш мріяти. Надія зникає, коли перестаєш вірити. Любов вмирає, коли перестаєш піклуватися. Тому мрій, надійся та люби, і твоє життя буде прекрасним!
Повідомлення відредагував Tati - Вівторок, 2011-01-04, 2:34 PM |
|
| |
olimpia | Дата: Неділя, 2011-01-09, 11:00 PM | Повідомлення # 187 |
мешканець сайту
| Ой, Українка, дійсно, все дуже просто, а яка ніжна блузка вийшла! Tati, а ваша вишиванка дуже мила!
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Іруся | Дата: Середа, 2011-02-02, 2:21 PM | Повідомлення # 188 |
друг
| Колись натрапила на сайт з оригінальними вишиванками.Атепер ну ніяк не можу його знайти.Може хтось допоможе?Ось збережене фото звідти
|
|
| |
кукуся | Дата: Субота, 2011-02-05, 11:01 AM | Повідомлення # 189 |
відвідувач
| Дівчатонька вишивальниці, прошу Вашої поради. Запала мені в душу ця сорочка Але хочу вишити бісером і переживаю, що не буде видно візерунок, все злиється. Можливо пустоту орнаменту залити іншим кольором.
|
|
| |
Jasjka | Дата: Субота, 2011-02-05, 4:09 PM | Повідомлення # 190 |
Мудра людина
| Tati, вишиванка гарна вийшла Молодець! Українка, дякую за ідею швиденької вишиванки:D
Творча майстерня
|
|
| |
olimpia | Дата: Субота, 2011-02-05, 5:40 PM | Повідомлення # 191 |
мешканець сайту
| Quote (кукуся) переживаю, що не буде видно візерунок, все злиється. Можливо пустоту орнаменту залити іншим кольором. ??????? Не зрозуміла, що саме вас бентежить. Чому ви думаєте, що все злиється? Якщо подивитися на бісерні вишиванки, то добре видно відтінки кольорів. Чи ви хочете все в блакитних тонах, як на малюнку? Тоді, як на мою думку, треба обирати контрастніші один від одного відтінки блакитного.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
кукуся | Дата: Субота, 2011-02-05, 6:37 PM | Повідомлення # 192 |
відвідувач
| проблема в тому, що по схемі йде тільки один колір
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2011-02-06, 2:16 PM | Повідомлення # 193 |
Мудра людина
| кукуся, Ну і що , що один колір. Таку вишиванку бачила вишиту блідо фіолетовим кольором по білому полотні! Дуже гарно дивилася і не треба нічого забивати...
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Катеринка | Дата: Вівторок, 2011-02-08, 5:35 PM | Повідомлення # 194 |
перехожий
Група: Користувачі
| Українка, а на якій тканині ви донечці вишивали сорочки? Доречі - ДУЖЕ ГАРНІ РОБОТИ!!!
|
|
| |
Lana08 | Дата: Четвер, 2011-02-10, 11:20 AM | Повідомлення # 195 |
перехожий
| Tati, я теж вишила цю сорочку. Але я вишивала один до одного зі схемою. Ось що вийшло: http://radikal.ru/F/s47.radikal.ru/i117/1102/76/eae1a8d90ecb.jpg.html http://radikal.ru/F/i041.radikal.ru/1102/f5/0c5c9ce7cee1.jpg.html
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-02-10, 11:28 AM | Повідомлення # 196 |
Мудра людина
| Lana08, дуже гарна сорочка на гарній мастрині, та й донечці Вашій теж личить
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Українка | Дата: Четвер, 2011-02-10, 11:54 AM | Повідомлення # 197 |
Активіст форума
| Quote (Катеринка) Українка, а на якій тканині ви донечці вишивали сорочки? Доречі - ДУЖЕ ГАРНІ РОБОТИ!!! Дякую А які саме сорочки?Ті що гладдю-вишиті по сорочечній тканині х/б,можна по батисті вишивати,але він мнеться.А ті що хрестиком-по сорочечному полотну,його звуть домотканим,хоча воно дуже навіть фабричне ))) Lana08, сорочка дуже гарна,як і власники ))
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
Tati | Дата: Четвер, 2011-02-10, 11:49 PM | Повідомлення # 198 |
друг
| Quote (Іруся) Колись натрапила на сайт з оригінальними вишиванками.Атепер ну ніяк не можу його знайти.Може хтось допоможе?Ось збережене фото звідти Подивіться тут, ніби подібні вишиванки http://skyba.com.ua/embroidery/
Повідомлення відредагував Tati - Четвер, 2011-02-10, 11:58 PM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2011-02-11, 9:27 AM | Повідомлення # 199 |
Мудра людина
| Lana08, сорочка просто супер! Надзвичайна! Нових вам робіт!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
irkan | Дата: П`ятниця, 2011-02-11, 2:49 PM | Повідомлення # 200 |
відвідувач
| Lana08, красива сорочка!
Повідомлення відредагував irkan - П`ятниця, 2011-02-11, 2:50 PM |
|
| |