Жіноча вишиваночка: крій, пошиття
|
|
Уляна | Дата: Середа, 2010-09-29, 3:50 PM | Повідомлення # 141 |
перехожий
Група: Заблоковані
Статус: Offline
| Можна
Остановилось время у порога И лишь стежки ведут минутам счет. Оставлены заботы и тревоги, Игла творит волшебный натюрморт.
|
|
| |
Уляна | Дата: Середа, 2010-09-29, 3:52 PM | Повідомлення # 142 |
перехожий
| Ще.
Остановилось время у порога И лишь стежки ведут минутам счет. Оставлены заботы и тревоги, Игла творит волшебный натюрморт.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-09-29, 6:22 PM | Повідомлення # 143 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| як мене це нехлюйство, вибачте, задовбало. окрім того, що я збираю особисто мною окремо від форума зароблені кошти на зйом нав"язливої реклами з сайту, так я ще маю вислухувати про те, що я неправа в приватах?? Наступний, хто чхатиме на правила форума і на правила виставляння фото, буде просто нагло видалений. І ай пі закрию до бісової мами, щоб неповадно було гадити в душу. Уляна, щасливого плавання.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
elena64 | Дата: Четвер, 2010-09-30, 9:42 AM | Повідомлення # 144 |
відвідувач
Група: Перевірений користувач
| Уляна, Яка гарна сорочка, така нарядна та красива. Хай ваші оченятка не втомляються, ручки роблять більш краси!!!!!!!!
|
|
| |
Надя | Дата: Четвер, 2010-09-30, 1:20 PM | Повідомлення # 145 |
друг
| Уляна,вітаю!!!!!!!! Сорочка просто диво.Елегантно і зі смаком!!!!!!!!
|
|
| |
skrynia | Дата: Четвер, 2010-12-09, 1:58 PM | Повідомлення # 146 |
друг
| Хочу показати свою нову вишиваночку - вишивала власними руцями, придумувала з нуля, підбирала орнаменти як серце казало, інтуїтивно. Вперше працювала з марльовкою - дуже сподобалося. Хочу зробити наступну річ з марльовки всю таку в мережках-мережках - аж мрію цим (аби руки дійшли), але це так, ліричний відступ. Про цю вишиванку, правда, мене вкололи, шо орнаменти, які мені наказало серце, вишиваються на серветках. Навіть не знаю, шо про це думати. А ви як - вишиваєте на сорочках орнаменти, які можуть бути на серветках чи чхаєте на це і вишиваєте те, шо подобається? Ну і да - конструктивна критика дуже вітається
Повідомлення відредагував skrynia - Четвер, 2010-12-09, 1:58 PM |
|
| |
Юлия | Дата: Четвер, 2010-12-09, 2:02 PM | Повідомлення # 147 |
побратим
| skrynia, сорочка дуже гарна і ніжна! Якраз на мій смак: нічого лишнього, - люблю мінімалізм у всьому! А щодо орнаментів для серветок і того що їх не можна вишивати на сорочках, то я - чхаю на це! Та й де це такий закон є, що такого бути не може?! Тут, на форумі, зустрічала жіночу блузку в коричневих тонах, вишиту з елементів узору для рушника, і нічого - дуже гарна!
Навіть чорні полоси мого життя зроблені з шоколаду!
Повідомлення відредагував Юлия - Четвер, 2010-12-09, 2:32 PM |
|
| |
skrynia | Дата: Четвер, 2010-12-09, 2:04 PM | Повідомлення # 148 |
друг
| Quote (Юлия) skrynia, сорочка дуже гарна і ніжна! Якраз на мій смак: нічого лишнього, - люблю мінімалізм у всьому! А щодо орнаментів для серветок і того що їх не можна вишивати на сорочках, то я - чхаю на це! Та й де це такий закон є, що такого бути не може?! Тут на форкмі зустрічала жіносу блузку в коричневих тонах вишиту з елементів узору для рушника, і нічого - дкже гарна! Дякую! Я шось переживала трохи чи не замало вишивки на грудях. Бо як вишивалося нібито нормально було, а як пошилося вже - сумніви взяли
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2010-12-09, 2:18 PM | Повідомлення # 149 |
Мудра людина
| skrynia, cорочка - супер! І скажу Вам по секрету, що рукав на моїй сорочці " Рожева мрія ", що перемогла цього року тут на конкурсі сучасних сорочок ( в техніці хардангер ) теж візерунок взятий зі схеми серветки! І нічого, більшості сподобалось
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
Повідомлення відредагував lady-v - Четвер, 2010-12-09, 2:18 PM |
|
| |
skrynia | Дата: Четвер, 2010-12-09, 3:49 PM | Повідомлення # 150 |
друг
| Quote (lady-v) на моїй сорочці " Рожева мрія ", що перемогла цього року тут на конкурсі сучасних сорочок ооо яка красуня (вітаю з перемогою доречі а скажіть мені плз - на якій тканині вона зроблена і чи накладали канву? (бо виглядає як шось дуже тоненьке)
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2010-12-09, 4:01 PM | Повідомлення # 151 |
Мудра людина
| Quote (skrynia) а скажіть мені плз - на якій тканині вона зроблена і чи накладали канву канву під вирізування (хардангер) накладати неможливо Тканина якась імпортна з прямим переплетенням, я так міркую скоріше за все віскозна, не можу сказати точніше, мені подарувала шматок подруга - азербайджанка з чудовим іменем Рухсара. Вона як побачила як в мене загорілись очі на цей відріз з прямим переплетенням, аж засміялась, казала: що цей шматок тканини мені цінніший за золото І була права - я дуже люблю цю сорочку, і дивлячись на неї завжди згадую Рухсару, хоч вона вже давно вернулась в Азербайджан. Тканина дійсно тоненька - напівпрозора
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
Повідомлення відредагував lady-v - Четвер, 2010-12-09, 4:04 PM |
|
| |
skrynia | Дата: Четвер, 2010-12-09, 4:05 PM | Повідомлення # 152 |
друг
| Quote (lady-v) Тканина дійсно тоненька - напівпрозора і шо - прям отак бачили всі ниточки на ній, шо можна було без канви шити? (пішла вбиватися об стіну від власної недосконалості...)
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2010-12-09, 4:13 PM | Повідомлення # 153 |
Мудра людина
| skrynia, насправді я ніколи не шию по канві стараюсь підібрати тканину, щоб було видно ниточки, а на цій - видно Quote (skrynia) пішла вбиватися об стіну від власної недосконалості... може не варто вчитись ніколи не пізно - повірте, я знаю Тим більше судячи з Вашої сорочки - досконалості Вам позичати зовсім не треба ось таке переплетення: Я думаю на такому любий втрапить шити
Моя майстерня
Повідомлення відредагував lady-v - Четвер, 2010-12-09, 4:16 PM |
|
| |
skrynia | Дата: Четвер, 2010-12-09, 4:41 PM | Повідомлення # 154 |
друг
| Quote (lady-v) Тим більше судячи з Вашої сорочки - досконалості Вам позичати зовсім не треба ось таке переплетення: ой дякую - не буду вбиватися правда зблизька переплетіння досить нормально виглядає
|
|
| |
Українка | Дата: Четвер, 2010-12-09, 4:44 PM | Повідомлення # 155 |
Активіст форума
| skrynia, дуже гарна сорочка,за взір не переймайтеся!Я вишивала сорочки найперші,брала схеми з серветок та скатертин,навіть чоловік одну таку має(тільки йому не кажіть) А ви підкладали канву?
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
skrynia | Дата: Четвер, 2010-12-09, 4:49 PM | Повідомлення # 156 |
друг
| Quote (Українка) А ви підкладали канву Дякую! Канву не накладала - на марльовці досить нормальне переплетіння, добре все видно
|
|
| |
маця | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 3:34 PM | Повідомлення # 157 |
перехожий
Група: Користувачі
| http://pics.livejournal.com/kulbabki/pic/0004rhs7/ з сайту http://kulbabki.livejournal.com/?gclid=....bki9193 дівчата може хтось підскаже схему узору,або щось подібне
|
|
| |
010101 | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 4:46 PM | Повідомлення # 158 |
майстер з вишивки
| skrynia, тільки-но помітила, яке оригінальне рішення ви придумали для шнурочка на рукавчику - класно
|
|
| |
ТМК | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 5:18 PM | Повідомлення # 159 |
Мудра людина
| маця, схема рукавів тут
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |