"Afinna: різнобарвне шиття-буття"
|
|
Afinna | Дата: Середа, 2014-01-15, 11:35 PM | Повідомлення # 181 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Сестра_Юлія,LDII, Lyubov, намисто, olgavasilevskia, Mtv, Irina_SV, Киянка, НаташаО, дівчата, дякую вам дуже за дуже приємні і зворушливі компліменти! Аж якось ніяково, їй Богу! З іншого боку це справа, якою займаюсь і в професії і в творчості, тому приємно, що глядачам подобається те, що я роблю ДЯКУЮ! Зараз подумала, що можливо такі міні-картини комусь могли би бути в Пошті Щастя?
Цитата НаташаО ( ) Ви, напевно, знаєте, що деякі майстрині вишивають по декупажу стрічками ( атласними чи шовковими), то ваші роботи можна застосовувати і там, бо вони дивляться чарівно. НаташаО, я друкую на холсті, лакую. Але ваша ідея теж подобається!!
Цитата LDII ( ) З привеликим задоволенням розглядаю світлини-зараз не впевнена чи варто мені взагалі щось знімати,ви профі LDII, обов*язково треба знімати!!!! Всі ми з чогось починаємо, розвиваємось! Технічну сторону освоїти пів науки, головне розвивати своє авторське бачення. Всі ми бачимо по-своєму, відчуваємо по-своєму - тому Ви вже як автор унікальні!!!
Ще раз вам всім дякую за теплі слова!
Повідомлення відредагував Afinna - Середа, 2014-01-15, 11:37 PM |
|
| |
Zeta | Дата: Четвер, 2014-01-16, 12:08 PM | Повідомлення # 182 |
Мудра людина
| Цитата Afinna ( ) я друкую на холсті непогана ідея!!! бо деякі фото нагадують картини "малих голандців"
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2014-01-16, 11:48 PM | Повідомлення # 183 |
Мудра людина
| Інно, ваші роботи можуть стати чудовими вітальними листівками, візитівками вашої кафедри, або подарунковим набором ваших та студентських світлин оформленим у вигляді настінного календаря ( як подарунок ректору, наприклад), або авторськими магнітами на холодильник, обкладинками для тижневиків на подарунок вашим подругам, і навіть сумками.... коротше список речей які ними (світлинами) можна прикрасити можна продовжувати до безкінечності!!
Натхнення вам! Хорошого світла( у фотосенсі)навіть у самі похмурі дні!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Окс0832 | Дата: П`ятниця, 2014-01-17, 0:47 AM | Повідомлення # 184 |
побратим
| нема слів.... ковтнула язика, а рука ледве добралася до клавіатури..... КРАСА!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2014-01-17, 1:22 AM | Повідомлення # 185 |
Мудра людина
| Цитата nosiknata ( ) ваші роботи можуть стати чудовими вітальними листівками, візитівками вашої кафедри, або подарунковим набором ваших та студентських світлин оформленим у вигляді настінного календаря ( як подарунок ректору, наприклад), або авторськими магнітами на холодильник, обкладинками для тижневиків на подарунок вашим подругам, і навіть сумками.
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-01-17, 1:51 AM | Повідомлення # 186 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Afinna, дуже гарно, просто вражає. Чесно кажучи, я не дружу з фотографуванням, думаю, мені просто не дано! Я в захваті від натюрмортів , алепрошу на майбутнє заливати на сайта те, що стосується вишивки, крою, шиття, навколовишивальних та навколоетнічних подій. А фото персонального типу вивішувати на сторонні ресурси з кодами у нас. Місце у нас не гумове Додавати будь-які фото на форум через кнопку "вибрати файл" без жодних обмежень можуть лише модератори.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2014-01-17, 9:34 AM | Повідомлення # 187 |
Мудра людина
| Afinna, приєднуюсь до слів про Ваше фотомистецтво, бажаю прикладного продовження і фотовиставку в недалекому майбутньому!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Afinna | Дата: П`ятниця, 2014-01-17, 12:24 PM | Повідомлення # 188 |
побратим
| Tana, Сестра_Юлія, Окс0832, nosiknata, Zeta, дякую! Сподіваюсь прийде час, буде можливість, то зроблю ще щось з Ваших ідей
Цитата Tana ( ) бажаю прикладного продовження і фотовиставку в недалекому майбутньому! Tana, Таню, саме це є регулярним на протязі останніх років в Україні і за її межами Зараз готуюсь до чергової персональної.
Цитата Bullet ( ) прошу на майбутнє заливати на сайта те, що стосується вишивки, крою, шиття, навколовишивальних та навколоетнічних подій. Bullet, прошу вибачення, я зрозуміла. Виправляюсь. Надалі буду користуватись сторонніми ресурсами.
|
|
| |
ТМК | Дата: П`ятниця, 2014-01-17, 1:47 PM | Повідомлення # 189 |
Мудра людина
| Іночко, краса неймовірна! Приєднуюсь до всіх "ахів" і "охів", бо важко слова підібрати. Нехай натхнення супроводжує тебе завжди!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
НаташаО | Дата: П`ятниця, 2014-01-17, 2:42 PM | Повідомлення # 190 |
Активіст форума
| Afinna, такі гарні речі, так акуратненько зроблені, мені ще вчитись і вчитись.
|
|
| |
Afinna | Дата: Субота, 2014-04-05, 7:53 PM | Повідомлення # 191 |
побратим
| Потрохи починаю готуватися до свят І приготування приємні і собі настрій створюю... Нашилися такі пташечки. А ще спробувала текстильні писанки робити. Згодом покажу все, а поки що маленька частинка:
Повідомлення відредагував Afinna - Субота, 2014-04-05, 7:54 PM |
|
| |
Ганнуся | Дата: Субота, 2014-04-05, 8:09 PM | Повідомлення # 192 |
побратим
| Afinna, яка чудова ідея до свята! Дуже-дуже гарно і ніжно. Як зроблена пташечка, я розумію. А писанки - це всередені синтепон, чи обтягнуті заготовки?
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-04-05, 8:24 PM | Повідомлення # 193 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Afinna ( ) Нашилися такі пташечки. А ще спробувала текстильні писанки робити. Згодом покажу все, а поки що маленька частинка: З нетерпінням чекатиму на наступні фото! Пташка просто-таки весняна-весняна, але писанки ще красивіші
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Afinna | Дата: Субота, 2014-04-05, 9:35 PM | Повідомлення # 194 |
побратим
| Цитата Ганнуся ( ) Як зроблена пташечка, я розумію. А писанки - це всередені синтепон, чи обтягнуті заготовки Ганнуся, синтепон. Хтось з наших форумчанок МК викладав (чи тут, чи в ФБ...не пам"ятаю). Шиється яєчко з 4 пелюсточок, а потім наповнюється синтепоном. Оздоблення вже за бажанням
|
|
| |
вишивалочка | Дата: Субота, 2014-04-05, 9:51 PM | Повідомлення # 195 |
побратим
| Цитата Afinna ( ) І приготування приємні і собі настрій створюю... Гарнесеньке! Пташечка з поповненням, творчим.
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2014-04-05, 10:00 PM | Повідомлення # 196 |
Мудра людина
| Цитата Afinna ( ) Потрохи починаю готуватися до свят Які гарнюньки!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Ганнуся | Дата: Неділя, 2014-04-06, 1:43 AM | Повідомлення # 197 |
побратим
| Afinna, дякую за відповідь! Як це доречно, треба і собі таке зробити.
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Неділя, 2014-04-06, 11:47 AM | Повідомлення # 198 |
мешканець сайту
| Afinna, Інночко. Неперевершено!!! Світле свято, а з Вашими роботами ще світлішим буде!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Неділя, 2014-04-06, 6:35 PM | Повідомлення # 199 |
побратим
| И казалось бы...цвета "зверские"... А как же красиво и празднично соединено...Браво!
|
|
| |
sheva | Дата: Неділя, 2014-04-06, 8:39 PM | Повідомлення # 200 |
побратим
| Инна, получилась очень весенняя, светлая, свежая композиция. Как всегда - на высшем уровне!
моя майстерня
Повідомлення відредагував sheva - Неділя, 2014-04-06, 8:39 PM |
|
| |