"Afinna: різнобарвне шиття-буття"
|
|
Afinna | Дата: Неділя, 2014-01-12, 0:08 AM | Повідомлення # 161 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ролічок, хай слугує і приносить радість! Дуже було приємно догодити!!!
|
|
| |
sjana_if | Дата: Неділя, 2014-01-12, 3:39 AM | Повідомлення # 162 |
мешканець сайту
| Afinna, питалась, бо мені подобається запах льону . От і стало цікаво, що ж із конопляними тканинками
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2014-01-12, 10:01 AM | Повідомлення # 163 |
Мудра людина
| Afinna,яка витончена краса,і справжня!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Leni | Дата: Неділя, 2014-01-12, 12:20 PM | Повідомлення # 164 |
побратим
| Afinna, ви з чоловіком творите неймовірно прекрасні речі! Дуже вдячна що надаєте можливість дивитися і надихатися! Бажаю вам натхнення і успіху у всьому і на кожному кроці. :))
|
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Неділя, 2014-01-12, 2:22 PM | Повідомлення # 165 |
побратим
| Afinna, а у мене є прохання, можете провести майстер-клас з облаштування Вашого предметного столика для фотографування))) Дякую)
http://vk.com/id201987262
|
|
| |
Afinna | Дата: Неділя, 2014-01-12, 5:37 PM | Повідомлення # 166 |
побратим
| Leni, Tana, дякую Вам за добрі слова! Цитата irinka-vitaminka ( ) Afinna, а у мене є прохання, можете провести майстер-клас з облаштування Вашого предметного столика для фотографування))) Дякую) irinka-vitaminka, у мене його не має як такого. Є багато готових майстер-класів по облаштуванню, по фотографуванню, по обробці в мережі. Я не знаю, чи можу я давати тут посилання,мабуть в ПП доречніше. Якщо треба.
Слід зауважити, що не тільки облаштування "робочого місця фотографа" має значення. В залежності від того, яку форму, фактуру має річ, яку будете фотографувати, від умов освітлення, від ракурсу та точки зйомки є свої певні особливості. Бо є відмінності в фотографуванні плетеного светра, дерев’яної поробки чи глиняного глечика. Навіть є відмінності в фотографуванні видів вишивки. Наприклад , біле по білому, або кольорова вишивка. Це в двох словах не пояснити. Головне в фотографуванні - освітлення (штучне чи природне, використання чи невикористання спалаху, використання фільтрів, лайтбоксів і т.д.).
Я фотографую, якщо чесно, так, як не слід. Бо, по-перше, часу не має почекати сонечка, яке потрібне, через це підбираю місце в хаті, де більш-менш є світло, тому де притулюсь, там і фотографую. На балконі, на підвіконні, посеред кухні і взагалі деінде куди саме в цей час потрапляє сонячний промінчик. Як такого постійного, обладнаного місця не маю. Якщо питання про побудову та використання імпровізованих софт, лайт боксів – то не використовую вдома. Для тої фотографії, якою я займаюся мені вистачає світла від вікна. Не було дотепер потреби будувати приладдя для зйомки предметів, але я вже замислююсь, що таки треба щось зробити власноруч, бо все частіше доводиться фотографувати «предметку» - свої поробки та знайомих. Але це поки ще лише плани.
А поки через те, що вдома буваю лише пізно ввечері та вночі, то і фотографувати приходиться вночі. Сонечко вже спить, тому для освітлення використовую звичайний побутовий ліхтарик. Технологію освітлення теж так просто не пояснити. Багато інформації, якщо поясняти від початку. Скажу, що основне в такому способі фотографування те, що в вашій фотокамері мають бути режими ручного налаштування. В вашому фотоапараті мають бути режими не тільки автоматичні, тобто ті, які запрограмовані і на які ви не можете впливати (регулювати, змінювати) – це, як правило, сучасні цифрові «мильнички» де виробники використовують технологію «P&S - Point & Shot: навів та сфотографував – це значить що фотоапарат сам підбирає параметри зйомки, сам фокусує і таке інше, від вас треба лише навести на предмет зйомки і натиснути спускову кнопку. А для зйомок таких, коли ви маєте використовувати не усереднені/автоматичні параметри, а ті, які регулює/ налаштовує сам фотограф потрібні камери з режимами ручного налаштування (як правило, полу професійні та професійні дзеркальні камери). Техніка безумовно важлива, але не менш важливі ще і знання по роботі з освітленням, по особливостям візуального сприйняття (композиція та інше). Чинників, які впливають на кінцевий результат, тобто вашу фотографію, багато. Тож мені простіше було би відповісти на конкретні питання, для конкретної камери при конкретних умовах зйомки.
Ось роботи, які зняті в ванній кімнати, за допомогою ліхтарика:
Повідомлення відредагував Afinna - Неділя, 2014-01-12, 5:48 PM |
|
| |
|
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2014-01-12, 6:21 PM | Повідомлення # 168 |
Мудра людина
| Afinna, Інно я впала від краси світлин. То просто справжнє мистецтво. Зараз приїде Юля - покажу! Хочу бути замість тих квіточок у руках справжнього майстра! Аплодую! Знімати з ліхтариком!!!!!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Неділя, 2014-01-12, 6:41 PM | Повідомлення # 169 |
Мудра людина
| Цитата Dmutrik09 ( ) Afinna, Інно я впала від краси світлин. То просто справжнє мистецтво. + 1000%
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Zeta | Дата: Неділя, 2014-01-12, 7:25 PM | Повідомлення # 170 |
Мудра людина
| Цитата Dmutrik09 ( ) Afinna, Інно я впала від краси свфтлин. То просто справжнє мистецтво. приєднуюсь до падаючих шанувальників!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Afinna | Дата: Неділя, 2014-01-12, 8:01 PM | Повідомлення # 171 |
побратим
| Zeta, Kaluna, Dmutrik09, дякую вам, мої любі! Дівчата, а я так не вмію вишивати, як ви!!! І з кожної вашої роботи просто млію і кожного разу дивуюсь як так можуть людські руки Красу робити! А фотографія - це моє улюблене хобі, яке тепер є і робота Навіть роботи, бо кілька напрямків маю, але все пов*язане з фотогрфією.
Повідомлення відредагував Afinna - Неділя, 2014-01-12, 8:11 PM |
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2014-01-12, 8:37 PM | Повідомлення # 172 |
Активіст форума
| Afinna, роботи справді чудові. Ви, напевно, знаєте, що деякі майстрині вишивають по декупажу стрічками ( атласними чи шовковими), то ваші роботи можна застосовувати і там, бо вони дивляться чарівно. Освітлення неймовірне, букети квітів підібрано не просто так, а зі смаком. Кожна пелюсточка, що вже відпала від квітки лежить так, наче її там постійне місце. Справді, ваші роботи зачаровують.
|
|
| |
Киянка | Дата: Неділя, 2014-01-12, 10:29 PM | Повідомлення # 173 |
мешканець сайту
| Цитата Afinna ( ) А фотографія - це моє улюблене хобі, Afinna, це не фото, це справжні картини для естетичного споглядання.
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Неділя, 2014-01-12, 11:21 PM | Повідомлення # 174 |
мешканець сайту
| Afinna, Неперевершена обкладиночка ! Ви з паном Андрієм молодці!
А фотографії!!!!!!!!!!!!!! Зомліти можна від краси! Чудо! Браво Вам!!!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Mtv | Дата: Неділя, 2014-01-12, 11:26 PM | Повідомлення # 175 |
друг
| Afinna, аплодую стоячи!!!
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Понеділок, 2014-01-13, 0:11 AM | Повідомлення # 176 |
побратим
| Ох яка краса! Браво,Інночко!
|
|
| |
намисто | Дата: Середа, 2014-01-15, 1:27 PM | Повідомлення # 177 |
мешканець сайту
| Afinna, я дуже зворушена вашими фотографіями. Це ж справжнє мистецтво! У вас така гарна душа, яку одразу видно на цих фантастично красивих світлинах!
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Lyubov | Дата: Середа, 2014-01-15, 3:55 PM | Повідомлення # 178 |
Мудра людина
| Afinna,
|
|
| |
LDII | Дата: Середа, 2014-01-15, 8:46 PM | Повідомлення # 179 |
мешканець сайту
| Afinna,Інно,приєднуюсь до армії Ваших шанувальників.З привеликим задоволенням розглядаю світлини-зараз не впевнена чи варто мені взагалі щось знімати,ви профі
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2014-01-15, 11:24 PM | Повідомлення # 180 |
Мудра людина
| Afinna, просто казкові фото! це як живопис... нереально красиво...
|
|
| |