"Afinna: різнобарвне шиття-буття"
|
|
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 11:56 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ласкаво прошу, Інночко, до своєї домівки.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Afinna | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 12:17 PM | Повідомлення # 2 |
побратим
| Запрошую до майстерні, тут буду ділитися враженнями від нашого різнобарвного буття. Щиро хочу щоб життя сяяло веселкою, а не було лише сірим, або смугастим. Я багатьом речам лише вчуся і цей форум стає і підтримкою, і надхненням, і порадником, і другом. Завжди рада приязному, теплому спілкуванню!
З вдячністю та повагою, Інна.
Повідомлення відредагував Afinna - Вівторок, 2013-07-30, 12:18 PM |
|
| |
LDII | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 12:39 PM | Повідомлення # 3 |
мешканець сайту
| Afinna, Інно! Вітаю із власним куточком! Приємних вражень від спілкування та гостей сторінки.А ще творчого натхнення.Діліться з нами своїми доробками і всім що вас надихає.Щасти
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 12:50 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| Afinna, вітаю Вас у Вашій майстерні!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 1:50 PM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (Afinna) Якщо можна, прошу відкрити куточок з назвою : "Afinna: різнобарвне шиття-буття" Дякую!! Отож! Вже давно час, щоб не замулювати тему чоловіка ))))
Інно, вітаю з власним куточком :)* Далі ви побачите вставлені ваші пости та коментарі до них перенесені мною з майстерні вашого чоловіка
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Afinna | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 1:50 PM | Повідомлення # 6 |
побратим
| Обкладинки для записничка і улюбленої книжки. Отак вирішувала проблему (хоча хіба це проблема??) подарунків Пошилися чотири штуки, дві вже вирушили до майбутніх власниць. А ці, принаймні хоч одна, буде моя, бо вона так пасує до Таніної закладинки
Отримання пошти Щастя від Лізи Bullet, надихнуло щось терміново шити-строчити. А «щось» в моєму випадку – чергова сумка Поки розглядала тканинки, зразу з*явилось кілька ідей! Візерунки на тканині самі підказували образ майбутнього «витвору». Першою реалізувався образ Венеції – венеційські дожі, карнавали, пишне вбрання…Напевне, п*ятниця так романтично впливає, бо дивним чином поєдналися в моїй голові «люди й коні» і, як наслідок цього, пошилась торбинка «Венеція». Вона простенька, м*якенька. Для ручок якраз спробувала науку Тані Zeta, про обробку пройми. Ще не вирішено долю торбинки, не знаю для чого вона слугуватиме, але ж для чогось згодиться. Даремно Ліза переживала, що якість тканини не згодяться! В цій сумці лише оті два ґудзики мої Тепер піду далі упорядковувати людей та коней, бо ще тканинки лишились, а відпустка потихеньку збігає…
|
|
| |
LDII | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 1:50 PM | Повідомлення # 7 |
мешканець сайту
| Afinna,вітаю із чудовими дарунками.Торбинка чудна-тільки уявляю ,яка вона на дотик.Форма теж подобається,а про самі фотографії зовсім мовчу-бракує слів.ГАРНО
|
|
| |
Afinna | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 1:50 PM | Повідомлення # 8 |
побратим
| Цитата (LDII) Торбинка чудна-тільки уявляю ,яка вона на дотик.Форма теж подобається LDII, Дякую! Такий собі експромт
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 1:50 PM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Afinna, дай Бог всім майстриням такого експромту, акуратності і смаку! За фото окрема дяка -- естетичне задоволення!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 1:50 PM | Повідомлення # 10 |
побратим
| Дуже гарна торбинка!! У мене з машинкою домовленність..."ти мене не чіпаєш,я тебе"....хіба що в єкстренних ситуаціях...Але бачу,шось у цьому вже пора міняти.... Дякую за ідейку!!!
|
|
| |
Zeta | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 1:51 PM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Цитата (Tana) Afinna, дай Бог всім майстриням такого експромту, акуратності і смаку! За фото окрема дяка -- естетичне задоволення! +100
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Afinna | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 1:51 PM | Повідомлення # 12 |
побратим
| Zeta, olgavasilevskia, Tana, дякую! Але по секрету скажу: фотограф я кращий, ніж кравчиня , бо в шитті ще до "путящого" далеко, ще є недосконалості...
Цитата (olgavasilevskia) У мене з машинкою домовленність..."ти мене не чіпаєш,я тебе"... Олюню, головне, що машинка Є! Нам син купив навесні, щоб вишиванки Андрій строчив, а я вже "хвостиком" долучилась Тепер я машинку прихватизувала і ось вчуся помаленьку. Часу лише не вистачає...Тепер жалкую, що в школі ми, дівчата, лише дощечки шліфували (заготовки, щоб хлопці з них стільці для доярок робили). А шити і іншим корисним речам нас, на жаль, не вчили
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 1:51 PM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Цитата (Afinna) А «щось» в моєму випадку – чергова сумка Цитата (Afinna) Обкладинки для записничка і улюбленої книжки. Інночко ваше шиття, немов вишивання. Очі дивилися б, а руки тягнуться погладити.Де черпаєте натхнення ? Само приходить чи десь " підсиджуєте" у якомусь блозі? Мабуть з вами і я перейду скоро до шиття. Витягнула свою машинку та оверлок, правда китайський, але є і вже подумую щоб це мені настрочити.... За фото окремий респект ! От що значить фотохудожник! Будь- яке фото в рамку і на стіну! Цитата (Afinna) Олюню, головне, що машинка Є! Нам син купив навесні, щоб вишиванки Андрій строчив, а я вже "хвостиком" долучилась Тепер я машинку прихватизувала і ось вчуся помаленьку. Часу лише не вистачає...Тепер жалкую, що в школі ми, дівчата, лише дощечки шліфували (заготовки, щоб хлопці з них стільці для доярок робили). А шити і іншим корисним речам нас, на жаль, не вчили Шкода що не вчили! А нас так вчили, що шила колись ( у скрутні часи та часи, що на роботу не ходила) собі та дітям майже все. Елементарні викрійки сама можу навіть побудувати, якщо щось складніше то беруся разом з пані Бурдою до роботи, або скачу до своєї Лілі.Але останнім часом все рідше і рідше шила. Треба за голову братися, тобто за машинку! Особливо мене дратують базарні речі. Глянеш, шви розпорюються, нитки стирчать - а коштує ого-го! Таки наш форум надихає! Надихає і спонукає до роботи!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 1:51 PM | Повідомлення # 14 |
мешканець сайту
| Afinna, з превеликим задоволенням спостерігаю, як одна за другою народжуються ваші чудові і стильні сумочки. Ваші фотографії дають не тільки естетичне задоволення а й потужне натхнення! Як тонко ви відчуваєте кольори і форму. Враховуючи те, що на праці вас не вчили рукоділь, ви велика розумничка. Швидко і результативно вчитеся собі самі! Мені напевне повезло більше ніж вам, і на праці нас вчили шити-варити, і в будинку дитячої творчості гурток в"язання шпицями відвідувала два роки з превеликим задоволенням, але в"язати гачком навчилася сама по книжці, так як і шити по Бурді, може не знаю всіх тонкощів портняжої справи, але на рівні домашнього побуту раду собі даю сама. Так і ви бачу, маєте велику здатність до самоосвіти! Яка марка машинки у вас і чи є оверлог? Цікаво...У мене машинка Бразер Стар 20Є і оверлог Жаном Т-34.
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Lyubov | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 1:51 PM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| Afinna, всегда восхищалась людьми, которые за материей видят и форму, и результат!
|
|
| |
Afinna | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 1:51 PM | Повідомлення # 16 |
побратим
| Цитата (Dmutrik09) Де черпаєте натхнення ? Само приходить чи десь " підсиджуєте" у якомусь блозі? Лесю, все від вільного часу Тут якийсь тиждень відпустки вийшов, є нарешті можливість зайнятися улюбленою на цей час справою, тому зразу купа ідей в голові - все що за тривалий час в пам*яті накопичувалось (щось на сайтах бачила, щось у людей, а щось своє "авторське"), все тепер і "вилазить", поєднуючись дивним для мене чином
Цитата (Dmutrik09) Витягнула свою машинку та оверлок Так це вже половину справи зроблено! Чекатиму на другу половину! А я буду ще надихати Сьогодні якоїсь чудненької дрібноти настрочила, все поспішаю подарунковими сюрпризами запастися, поки є можливість Завтра сфотографую...
Цитата (намисто) Яка марка машинки у вас і чи є оверлог? Цікаво... намисто, оверлогу не маю (поки що ), а машинка Janome 7524E. Трошки набувши досвіду вже хоч знати буду що саме мені потрібно. Бо поки берусь лише за дрібнички. Про одяг навіть і мріяти ще боюся...Але..колись...
Dmutrik09, намисто, Lyubov, , ДЯКУЮ вам дуже-дуже, дівчата, за теплі слова! Це неабияк надихає! А разом з тим, Ваші компліменти ще мене змушують більш охайно і сумлінно виконувати роботу (сьогодні навіть кривеньку строчечку переробляла, бо ж треба "марку тримати" )
Повідомлення відредагував Afinna - Понеділок, 2013-07-29, 0:26 AM |
|
| |
LDII | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 1:52 PM | Повідомлення # 17 |
мешканець сайту
| Afinna, трошки заздрю Вам,я сама з машинкою на Ви,але цей форум та й самі форумчани справді надихають і заставляють до праці.Каже моя мама:не вмію- руки не болять.Отож роблю висновки.А ви мололець.
|
|
| |
Afinna | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 1:52 PM | Повідомлення # 18 |
побратим
| Цитата (LDII) ,але цей форум та й самі форумчани справді надихають і заставляють до праці. LDII, оце вже чиста правда! Ну ніяк не виходить в мене вишивати, але я намагатимусь ще а ще й поруч такий чоловік, то щоби не так незручно себе почувати, взялася за машинку А ще страшенно люблю такі речі і донині витрачала на них купу грошей на ярмарках, а тепер я сама собі вдома "ярмаркую" А ще й друзі тепер зажди мають "ексклюзив" Є багато ідей поєднати в речах вишивку і пошиття, але це трохи далі...бо треба або самій таки навчитися (що виявляється для мене складним, саме головне через зір ), або Андрія вмовити в "компаньони" йти. Але в нього і так обмаль часу, лишається на улюблену справу, щоб я ще на свої дрібнички відривала, хай вже більш корисну справу робить LDII, дякую!!
|
|
| |
Afinna | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 1:52 PM | Повідомлення # 19 |
побратим
| Цитата (Afinna) Сьогодні якоїсь чудненької дрібноти настрочила, все поспішаю подарунковими сюрпризами запастися, поки є можливість
Ось Розмір приблизно 10х7х4
Повідомлення відредагував Afinna - Понеділок, 2013-07-29, 1:27 PM |
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 1:52 PM | Повідомлення # 20 |
Мудра людина
| Морська чудасія! Вочевидь, море, природа нікого не лишають байдужим, завжи є де кинути якіо в рукоділлі! Хороші вийшли швидкі дарунки!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |