Сорочка, вишита бісером
|
|
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2011-11-11, 9:39 PM | Повідомлення # 381 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Іринулька, Ви наш бісерно-вишивальний ман"як! Ну просто намає слів!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Іринулька | Дата: Субота, 2011-11-12, 0:43 AM | Повідомлення # 382 |
побратим
| Це точно, стаю ман"яком, чим більше вишиваю - тим більше хочеться от хочу на нитки перейти, ніяк не виходить
|
|
| |
Zyzylka | Дата: Субота, 2011-11-12, 9:58 PM | Повідомлення # 383 |
перехожий
Група: Користувачі
| Сорочка просто СУПЕР!!!!! Мій кум вже давно мріє про таку, але я щось ніяк собі не могла уявити чоловічу вишиванку виконану бісером, але тепер бачу, що це можливо.... і авіть дуже гарно. В мене зразу кілька запитань: якого розміру бісер??? і бісер мабуть треба брати матовий?????
|
|
| |
Іринулька | Дата: Понеділок, 2011-11-14, 0:33 AM | Повідомлення # 384 |
побратим
| Бісер №10, я брала прозорий з дзеркальною серединкою, тільки чорний і білий - непрозорий, перламутровий Додано (2011-11-14, 0:33 Am) --------------------------------------------- До речі, десь на попередніх сторінках є ще одна чоловіча сорочка, я вишивала для свого чоловіка
|
|
| |
stella | Дата: Вівторок, 2011-11-22, 3:25 PM | Повідомлення # 385 |
відвідувач
| Дівчата, нарешті я з вами. Довго не могла зареєструватися, і спостерігала з боку. Час не дармувала, почала вишивати сорочку бісером.
|
|
| |
lyudakozar | Дата: Четвер, 2012-01-26, 8:10 PM | Повідомлення # 386 |
перехожий
| дівчатонка !допоможіть знайти схему цієї краси! http://s018.radikal.ru/i515/1201/2f/655a44a38d21.jpg
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2012-01-28, 11:01 AM | Повідомлення # 387 |
Мудра людина
| Іринулька, Ваші бісерні сорочки - суцільне захоплення, яка краса!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Іринулька | Дата: Понеділок, 2012-01-30, 1:15 AM | Повідомлення # 388 |
побратим
| lyudakozar, а ви добре нашу тему передивились? Я виставляла схему цієї краси, повідомлення 329 Додано (2012-01-30, 1:15 AM) --------------------------------------------- lady-v, дякую зараз вишиваю образ свекрусі на день народження, скоро виставлю
|
|
| |
stella | Дата: Четвер, 2012-02-16, 5:14 PM | Повідомлення # 389 |
відвідувач
| Дорогі вишивальниці, прошу, допоможіть зі схемою сорочки як у Катерини Ющенко, тієї, що від Богуцької. Можливо щось максимально схоже.
|
|
| |
кукуся | Дата: Субота, 2012-02-18, 2:29 PM | Повідомлення # 390 |
відвідувач
| Всім привіт! Давненько мене тут не було)) Моя нова робота має бути така а поки половина рукава
Відредагувала Ваше повідомленні для зручності перегляду . З повагою - lady-v
Повідомлення відредагував кукуся - Субота, 2012-02-18, 2:32 PM |
|
| |
Bukovinka | Дата: Середа, 2012-02-22, 7:15 PM | Повідомлення # 391 |
перехожий
| Привіт всім вишивальницям! Шановна, lyudakozar, хочу вас трошки розчарувати, а саме :схему сорочки, яку ви зараз шукаєте на сайтах не реально знайти, тому що з вашого фото видно, що це є Буковинська сорочка з Кіцманського району (Чернівецька обл.) Розказую детальніше- нині в цьому регіоні в моді два типи сорочок:квіткова з трояндами та квіткова з маками.Майстрині, які їх виготовляють- це переважно жінки пенсійного віку, які не знають користуватися програмою Патен Маркер і до цього часу кожна з них має цілі сувої намальованої схеми.Тому при великому бажанні і вільному часі можна зробити добре діло і перенабрати в програмі схему.Схема з повідомлення 329 дійсно красива і теж буковинська.Я сама маю таку, але вона абсолютно інша ніж на вашому фото, можете навіть оприділити по синіх квітах.І ще до цих сорочок там тчуть горботки (запаски) теж з квітковим орнаментом, а також на тканих запасках розшивають бісером квіти(це дуже гарно, але так як тканина чорна і дуже товста, то це "адська праця", бо пальці в декого дійсно кроваві, бо дуже важко витягати голку.)От так. І ще дивіться уважніше, бо я сама захоплююся вишивкою і нещодавно "лоханулася" -купила журнал в кіоску не буду зазначати який, в якому було фото цієї сучасної сорочки, а коли вдома відкрила схему, то просто очманіла, схема зовсім інша(старий узор), тож дивіться добре.
|
|
| |
Bukovinka | Дата: Середа, 2012-02-22, 7:18 PM | Повідомлення # 392 |
перехожий
| Шановна, кукуся! Виходить сорочка дуже гарно, тож вперед! Успіхів!
|
|
| |
РыжикЛиса | Дата: Четвер, 2012-02-23, 11:20 AM | Повідомлення # 393 |
перехожий
| Bukovinka, в мене є така сорочка перенабрана. тільки я неможу виставляти схеми.
|
|
| |
Bukovinka | Дата: Четвер, 2012-02-23, 11:33 AM | Повідомлення # 394 |
перехожий
| РыжикЛиса, це чудово, що ви маєте схему.Значить хтось таки зробив добре діло й набрав.А яка причина, що ви не можете виставити її?
|
|
| |
РыжикЛиса | Дата: Четвер, 2012-02-23, 11:57 AM | Повідомлення # 395 |
перехожий
| все ж таки трішечкі не така http://i069.radikal.ru/1202/c8/9c6b4e722615.jpg але кому потрібно, пишіть - вишлю.
|
|
| |
РыжикЛиса | Дата: Четвер, 2012-02-23, 12:02 PM | Повідомлення # 396 |
перехожий
| ось схема, перенабирала сама, але на схемі хрест, я думаю, що бісер можна підібрати. http://narod.ru/disk....95%D0%A 0%D0%95%D0%94.xsd.html
|
|
| |
Bukovinka | Дата: Четвер, 2012-02-23, 1:29 PM | Повідомлення # 397 |
перехожий
| РыжикЛиса, ваша зсилка на схему у мене відкривається порожньою .Перевірте будь-ласка.
|
|
| |
Bukovinka | Дата: Четвер, 2012-02-23, 1:41 PM | Повідомлення # 398 |
перехожий
| З власного досвіду стосовно вишивання.У вишивці немає нічого неможливого, було б тільки бажання творити.У мене це бажання таке велике, що напервно й за 200 років не справилася зі своїми планами та задумами.Тому спішімо творити прекрасне й тим приносити задоволення й для інших людей!
|
|
| |
Іринулька | Дата: Четвер, 2012-02-23, 5:05 PM | Повідомлення # 399 |
побратим
| РыжикЛиса, якщо ви хочете виставляти схеми, то напишіть листа до адміністратора і попросіть про це кукуся, яка молодчинка!
|
|
| |
Іринулька | Дата: Четвер, 2012-02-23, 5:08 PM | Повідомлення # 400 |
побратим
| РыжикЛиса, схема, яку ви виставили також на форумі, але в іншій темі - там, де схеми. Таку ж саму і я вишивала, але будьте з нею обережні, для цього узору потрібно брати рідке полотно, бо я взяла густе і в мене сталася проблема з горловиною - дуже вузька, довелось ще фантазувати.
|
|
| |