Шукаю схему
|
|
ganzya | Дата: Субота, 2009-05-23, 12:02 PM | Повідомлення # 1 |
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Очень часто встречаются просьбы помочь найти ту или иную схему, чтоб не засорять форум предлагаю все просьбы выкладывать здесь. Для того чтобы помощь была быстрой и эффективной как можно точнее давайте описание, указывайте название, если есть картинка, то обязательно покажите, и какой именно формат вам нужен, графика или электронный.
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.
Перед тим як запитувати ту чи іншу схему подивіться в інших розділах форуму
Рушники Символічна вишивка Ікони Вишиванки: чоловічі, жіночі, дитячі
Звичайно, значно простіше пропросити, але мені здається, що по нашому форуму розкидано дуже багато схем. Тому часто, запрошену схему хтось переносить з теми де вона була викладена, в цю. А ще цікавіше, коли Ви запрошуєте схему, яка уже була викладена в цій самій темі.
Знайомтесь з матеріалами нашого форуму - це не просто сховище або скринька безкоштовних схем, у на є дуже корисна інформація, яку не завадить знати не тільки вишивальницям, а і просто зацікавленим вишивкою.
Я помітила, що багато новачків, починають саме тут, але у нас є створені три, як на мій погляд, дуже корисні і цікаві для новачка теми Правила дописування у форумі. Будь ласка, читайте їх :) І тема де Ви можете ближче познайомитись з нами і розказати про себе тема де ви навчитесь прикріплювати фото
Будь ласка не забувайте їх відвідати. Бажаємо приємного спілкування і переглядів.
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2010-04-27, 2:15 AM | Повідомлення # 121 |
Мудра людина
| Українка, Котики суперові! Шкода тільки, що не скачуються... Може хтось таки має схемочку, щось приблизно на таку темку...Ну дуже треба для однієї людини! Конче, допоможіть!!!!!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Вівторок, 2010-04-27, 2:15 AM |
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-04-27, 10:47 AM | Повідомлення # 122 |
Мудра людина
| Десь серед безкоштовних схем бачила, а де... ех, вдома тільки такі нічні коти
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Тетяна | Дата: Вівторок, 2010-04-27, 5:08 PM | Повідомлення # 123 |
Активіст форума
| Котики треба такі? Ой, вже бачу, що ні, але видалити повідомлення не вмію... Є ще такі:
Повідомлення відредагував Тетяна - Середа, 2010-04-28, 2:55 PM |
|
| |
Українка | Дата: Вівторок, 2010-04-27, 6:16 PM | Повідомлення # 124 |
Активіст форума
| Ой,а ось цей кіт так мене вразив,що я і всім принесла показати Колега наш
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
Eramida | Дата: Вівторок, 2010-04-27, 7:41 PM | Повідомлення # 125 |
перехожий
| А вот такой котик,картинка называется Отражение
|
|
| |
montan | Дата: Середа, 2010-04-28, 4:43 PM | Повідомлення # 126 |
побратим
| Dmutrik09, є ось така безкоштовна схемка на сайті http://www.magicstitch.ru/
|
|
| |
Sarril | Дата: П`ятниця, 2010-05-07, 4:10 PM | Повідомлення # 127 |
перехожий
Група: Користувачі
| Доброго дня. Допоможіть знайти ось цю ікону отца Блажейовського. Дуже, дуже потрібно. Спробувала "зняти" схему з малюнка, але це мабуть не для мого зору :-( http://s001.radikal.ru/i193/1005/55/ea306b5e0401.jpg
|
|
| |
pozitiv | Дата: Субота, 2010-05-08, 10:12 AM | Повідомлення # 128 |
побратим
| Дорогі рукодільниці, допоможіть, будь-ласка у пошуках цієї схеми. Ну дуже подобається робота, мрію десь на осінь прикрасити нею кімнату, а схемку ніяк не знайду... Наперед вдячна!
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
Повідомлення відредагував pozitiv - Субота, 2010-05-08, 10:12 AM |
|
| |
Vikaho | Дата: Субота, 2010-05-08, 9:41 PM | Повідомлення # 129 |
побратим
| Шукаю схему орангутанга! Серйозно Подобаються ці мавпочки. Отже, шукаю схему великого розміру (картину), на якій було би зображено до трьох орангутангів. Хочу не дитяче зображення, а більш наближене до натурального. Дякую
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2010-05-08, 11:35 PM | Повідомлення # 130 |
Мудра людина
| Vikaho, ти мене шокувала і розсмішила. Буду шукати в закромах своїх:-)Quote (Vikaho) Шукаю схему орангутанга Знайщла тільки таке http://photofile.com.ua/users/stitchhome-13/135120986/
Повідомлення відредагував Сестра_Юлія - Субота, 2010-05-08, 11:51 PM |
|
| |
ganzya | Дата: Неділя, 2010-05-09, 7:55 AM | Повідомлення # 131 |
Активіст форума
| Quote (Vikaho) Шукаю схему орангутанга! є така , якщо придивитися унизу сидить орангутанг схема в РМ є графіка, якщо треба
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2010-05-09, 2:39 PM | Повідомлення # 132 |
Мудра людина
| Сестра_Юлія, рушничок , схемка є у повідомленні №255, тут же на сорінці 13.Або, якщо я незрозуміла щось, тоді пиши в приват.Думаю порозуміємося!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Тетяна | Дата: Неділя, 2010-05-09, 7:46 PM | Повідомлення # 133 |
Активіст форума
| Кілька днів не була в інтернеті, сьогодні спробувала перевірити своє ж посилання - не знайшлось. Ставлю ще раз, на жаль, виробника чи автора не знаю, оскільки знайшла схему у вигляді РМ-файла (тобто вочевидь вже перероблену). XX Cats and Cheese Moon.xsd-блакитні котики. Поки що інші файлообмінники не освоїла - на dump з домашнього зайти не можу, на deposit -теж. Качайте хутенько!
|
|
| |
Kaluna | Дата: Понеділок, 2010-05-10, 8:23 PM | Повідомлення # 134 |
Мудра людина
| Знайшла в неті фото, на жаль, не зберегла з якого сайту: Підкажіть, будь-ласка, де можна знайти схеми таких рушників (що за скринею) і що означають ці взори?
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-05-12, 9:58 AM | Повідомлення # 135 |
Мудра людина
| Виклала тут
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Іруся | Дата: Понеділок, 2010-05-24, 7:05 PM | Повідомлення # 136 |
друг
| Допоможіть знайти таку схему.Вона найбільш наближена до борщівських візерунків. Дякую
|
|
| |
|
Іруся | Дата: Середа, 2010-05-26, 10:53 PM | Повідомлення # 138 |
друг
| Dmutrik09Величезне спасибі.А тепер ще покажу сорочку із колекції Роксолани Богуцької,яка мені дуже подобається.Планую і собі щось подібне створити.Ваші схеми мені пригодяться.А може ще щось із дрогобицьких візерунків можете викласти?
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2010-05-27, 7:42 PM | Повідомлення # 139 |
Мудра людина
| Іруся, Зайдіть до мене в творчі майстерні "Dmutrik09 Мої скарби " на сторінку №5.Там дещо є з тернопільських узорів, правда квіткові узори кольорові. Трошки пізніше га вихідні пошукаю дещо з квіткових узорів.
Моя майстерня ®
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Четвер, 2010-05-27, 7:43 PM |
|
| |
nosiknata | Дата: Неділя, 2010-05-30, 12:46 PM | Повідомлення # 140 |
Мудра людина
| Допоможіть знайти схему до цієї сорочки. Припав до душі цей орнамент, але не зустрічала подібної схеми. Чи може через те, що нечітко сфотографовано і я не можу роздивитись деталі.
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |