Шукаю схему
|
|
ganzya | Дата: Субота, 2009-05-23, 12:02 PM | Повідомлення # 1 |
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Очень часто встречаются просьбы помочь найти ту или иную схему, чтоб не засорять форум предлагаю все просьбы выкладывать здесь. Для того чтобы помощь была быстрой и эффективной как можно точнее давайте описание, указывайте название, если есть картинка, то обязательно покажите, и какой именно формат вам нужен, графика или электронный.
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.
Перед тим як запитувати ту чи іншу схему подивіться в інших розділах форуму
Рушники Символічна вишивка Ікони Вишиванки: чоловічі, жіночі, дитячі
Звичайно, значно простіше пропросити, але мені здається, що по нашому форуму розкидано дуже багато схем. Тому часто, запрошену схему хтось переносить з теми де вона була викладена, в цю. А ще цікавіше, коли Ви запрошуєте схему, яка уже була викладена в цій самій темі.
Знайомтесь з матеріалами нашого форуму - це не просто сховище або скринька безкоштовних схем, у на є дуже корисна інформація, яку не завадить знати не тільки вишивальницям, а і просто зацікавленим вишивкою.
Я помітила, що багато новачків, починають саме тут, але у нас є створені три, як на мій погляд, дуже корисні і цікаві для новачка теми Правила дописування у форумі. Будь ласка, читайте їх :) І тема де Ви можете ближче познайомитись з нами і розказати про себе тема де ви навчитесь прикріплювати фото
Будь ласка не забувайте їх відвідати. Бажаємо приємного спілкування і переглядів.
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
ganzya | Дата: П`ятниця, 2009-09-11, 5:02 PM | Повідомлення # 21 |
Активіст форума
| Quote (Bullet) Добридень, шановні. Допоможіть знайти схему таких вишивок: эти цветы в PM и в PCS схемы
|
|
| |
Vikaho | Дата: П`ятниця, 2009-09-11, 9:48 PM | Повідомлення # 22 |
побратим
| Bullet, будь ласка я ж не знаю, для чого ті схемки потрібні. для прихваток підійде і дрібнота, а для картин, звісно, треба щось більше)) Олька, я хочу!!! Додано (2009-09-11, 9:48 Pm) --------------------------------------------- Bullet, ось готішна схемка: http://radikal.ru/F/s43.radikal.ru/i100/0904/6d/d138d3a12b8c.jpg.html
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2009-09-13, 1:59 AM | Повідомлення # 23 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Дякую, Вікуся! То - самоє то
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
ganzya | Дата: Понеділок, 2009-09-14, 5:19 PM | Повідомлення # 24 |
Активіст форума
| схема в РМ
|
|
| |
|
|
|
Ludmila | Дата: Субота, 2009-09-19, 1:36 AM | Повідомлення # 28 |
мешканець сайту
| скачати
|
|
| |
Ludmila | Дата: Вівторок, 2009-10-06, 6:25 PM | Повідомлення # 29 |
мешканець сайту
| В інеті знайшла ось таку мапу Потрібно буде її перенети в РМ і попрацювати, щоб була чіткість. Якщо Вам підходь, тоді спробую допомогти
Повідомлення відредагував Ludmila - Вівторок, 2009-10-06, 6:56 PM |
|
| |
Ludmila | Дата: П`ятниця, 2009-10-09, 2:22 AM | Повідомлення # 30 |
мешканець сайту
| шукаю цю серію, або схожих (маю таке зображення, але не можу завантажити його на радикал, можливо через те, що *.bmp) Додано (2009-10-09, 2:22 Am) --------------------------------------------- І ще ось таку схемку може хтось має
Повідомлення відредагував Ludmila - П`ятниця, 2009-10-09, 1:13 PM |
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2009-10-09, 9:37 AM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| Ведмедики Тедді знаходяться не такі, але різні схеми викладені тут
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Ludmila | Дата: Середа, 2009-10-14, 2:33 AM | Повідомлення # 32 |
мешканець сайту
| Tana, дякую Додано (2009-10-14, 2:33 Am) --------------------------------------------- скачати
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-10-22, 7:21 PM | Повідомлення # 33 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Аннета, вітаємо на форумі! Зазирніть в теми: "Адреси магазинів для рукодільниць" , "Інтернет-магазини для рукоділля" в пошуках адрес, де можна купити схеми. І у нас існує ціла гілка "РУШНИКИ" , де ви можете переглянути теми, можливо, вже там містяться відповіді на ваші питання (схеми весільних рушників тощо). Зі свахами і сватами допомогти не можу. Можливо, інші Успіху!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
Ludmila | Дата: Понеділок, 2009-10-26, 5:52 PM | Повідомлення # 35 |
мешканець сайту
| Ось обіцяна схема рукодільного приладдя з 61 повідомлення скачати Додано (2009-10-26, 5:52 Pm) --------------------------------------------- Схема в РМ
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2009-11-03, 12:43 PM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| А мені треба порада: як називаються квіти, зображені на схемах? І що із того росте у полі (окрім фіалки, яку я сама вдало ідентифікувала...)
Моя майстерня
Повідомлення відредагував shtynka - Вівторок, 2009-11-03, 12:47 PM |
|
| |
Ludmila | Дата: Вівторок, 2009-11-03, 5:43 PM | Повідомлення # 37 |
мешканець сайту
| На першому малюнку - братчики і троянди 2 - космея або хризантема 3 - як намене, це шипшина 4 - братчик, оранжева квітка не знаю як називається, але вона не є польовою квіткою На цих малюнках немає жодної польової квітки, пошукайте маки, волошки, ромашки, дзвіночки вони вже точно є польовими
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2009-11-03, 10:58 PM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| Матеріали по набируванню збиратимемо тут Стосовно фото, треба дивитись, не сьогодні
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
shtynka | Дата: Середа, 2009-11-11, 7:38 PM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| Quote (zozu) Доброго дня! Дівчата, допоможіть знайти схему до цієї блузки Точно бачила тут на форумі! Схоже зображення ще додане було користувачем Тана. http://radikal.ru/F/s52.radikal.ru/i136/0906/14/78776fce424b.jpg.html звідси
Моя майстерня
Повідомлення відредагував shtynka - Середа, 2009-11-11, 7:41 PM |
|
| |