Шукаю схему
|
|
ganzya | Дата: Субота, 2009-05-23, 12:02 PM | Повідомлення # 1 |
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Очень часто встречаются просьбы помочь найти ту или иную схему, чтоб не засорять форум предлагаю все просьбы выкладывать здесь. Для того чтобы помощь была быстрой и эффективной как можно точнее давайте описание, указывайте название, если есть картинка, то обязательно покажите, и какой именно формат вам нужен, графика или электронный.
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.
Перед тим як запитувати ту чи іншу схему подивіться в інших розділах форуму
Рушники Символічна вишивка Ікони Вишиванки: чоловічі, жіночі, дитячі
Звичайно, значно простіше пропросити, але мені здається, що по нашому форуму розкидано дуже багато схем. Тому часто, запрошену схему хтось переносить з теми де вона була викладена, в цю. А ще цікавіше, коли Ви запрошуєте схему, яка уже була викладена в цій самій темі.
Знайомтесь з матеріалами нашого форуму - це не просто сховище або скринька безкоштовних схем, у на є дуже корисна інформація, яку не завадить знати не тільки вишивальницям, а і просто зацікавленим вишивкою.
Я помітила, що багато новачків, починають саме тут, але у нас є створені три, як на мій погляд, дуже корисні і цікаві для новачка теми Правила дописування у форумі. Будь ласка, читайте їх :) І тема де Ви можете ближче познайомитись з нами і розказати про себе тема де ви навчитесь прикріплювати фото
Будь ласка не забувайте їх відвідати. Бажаємо приємного спілкування і переглядів.
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
Ludmila | Дата: Неділя, 2009-11-15, 7:13 PM | Повідомлення # 41 |
мешканець сайту
| Дівчата, допоможіть знайти ось таку схему схему в РМ
|
|
| |
ganzya | Дата: Неділя, 2009-11-15, 7:30 PM | Повідомлення # 42 |
Активіст форума
| Quote (Ludmila) Дівчата, допоможіть знайти ось таку схему схему в РМ
Прикріплення:
32.rar
(168.4 Kb)
|
|
| |
Левчик | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 5:10 PM | Повідомлення # 43 |
перехожий
Група: Користувачі
| Добрий день!!! Я шукає схемки ведмедиків Тедді! Не могли б ви мені помогти з їхнім пошуком??? Дуже дякую
|
|
| |
Ludmila | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 5:37 PM | Повідомлення # 44 |
мешканець сайту
| Левчик, На попередній сторінці цієї теми було викладене це посилання Тедики
|
|
| |
loskutok | Дата: П`ятниця, 2009-11-20, 2:10 AM | Повідомлення # 45 |
перехожий
| Bullet, ось нещодавно знайшла підборку схем "EMS Babies" та інші схеми EMS Babies
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2009-11-23, 1:05 AM |
|
| |
pozitiv | Дата: Вівторок, 2009-11-24, 1:16 AM | Повідомлення # 46 |
побратим
| zozu, Підняла на ноги всі форуми, і таки випросила схемку. Ловіть сорочечку! http://s45.radikal.ru/i109/0911/d1/5d66fe86d0b0.jpg
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 8:05 PM | Повідомлення # 47 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Сподіваюсь тут знайти допомогу: шукаю схему цих і інших в такому стилі мініатюрних сердечок для колективної гри в коловорот (раунд-робін). Шукаю схему для погано зрячих, бо на приведеній схемі я майже нічого не бачу (перепрошую, давно неідеальний зір, а окуляри підібрати не дозволяють то гордість:) , то погані окулісти) Дякую.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 10:32 PM | Повідомлення # 48 |
Мудра людина
| Quote (Roksolanna) Якщо є можливість дайте , будь ласка, схему вишивки квітами Всі схеми для "хрестика" підходять і для бісеру. Я принаймні ними завжди користуюся.Додано (2009-12-01, 10:32 Pm) ---------------------------------------------
Quote (Bullet) шукаю схему цих і інших в такому стилі мініатюрних сердечок Такої, як ти показуєш, у мене нема, а деякі інші скину на пошту тобі. Там є з чого вибрати. у крайньому разі можна скомпонувати з кількох сердечок семплер.
|
|
| |
lovly_ulka | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 11:41 PM | Повідомлення # 49 |
відвідувач
| Bullet, ось тут є архівчик зі схемами. Все, що зі словом Heart - сердечка. Саме те, яке шукаєте - Heart of Hearts. Хорошого вишивання!
|
|
| |
Ludmila | Дата: Середа, 2009-12-02, 11:28 PM | Повідомлення # 50 |
мешканець сайту
| pozitiv, подивіться тут є багато схем і можна скачати Додано (2009-12-02, 11:28 Pm) --------------------------------------------- оформлення в рамку
|
|
| |
Олька | Дата: Четвер, 2009-12-03, 1:53 PM | Повідомлення # 51 |
побратим
| shtynka, есть вот такие
|
|
| |
|
pozitiv | Дата: Четвер, 2009-12-03, 11:59 PM | Повідомлення # 53 |
побратим
| галченя, якщо я помиляюся, то хай хтось з форумчанок мене виправить, але ікони Божої матері-годувальниці не існує. Це не канонічне зображення, є картини типу "Мадонна з немовлям" . Ось тут знайшла одненьку: http://www.xrest.ru/map/273425/
|
|
| |
ganzya | Дата: П`ятниця, 2009-12-04, 2:06 PM | Повідомлення # 54 |
Активіст форума
| Quote (pozitiv) галченя, якщо я помиляюся, то хай хтось з форумчанок мене виправить, але ікони Божої матері-годувальниці не існує. Це не канонічне зображення, є картини типу "Мадонна з немовлям" . Ось тут знайшла одненьку: http://www.xrest.ru/map/273425/ Ви маєте рацію, ікони , що годує немає, є картини на біблейську тему, але це велика різниця. З приводу викладеної схеми повинна вас засмутити, це «прогін», тобто картинку запустили через програму, як по мені, то не дуже добре відредагували. Quote (savvang) дівчата, шукаю маленьких ангелів схема в РМ схема в РМ
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2009-12-12, 12:51 PM | Повідомлення # 55 |
Мудра людина
| А хтось має схему такого тигрюлика? Мене спокушає кількість кольорів - 12... Аж захотілось вишити собі. Тим більше, з моєю любов"ю до кошачих Наперед дякую!
Моя майстерня
|
|
| |
pozitiv | Дата: Понеділок, 2009-12-21, 7:00 PM | Повідомлення # 56 |
побратим
| Допоможіть знайти цих працьовитих ведмедиків, або ще якісь вишивки на тему професій
|
|
| |
ganzya | Дата: Понеділок, 2009-12-21, 8:27 PM | Повідомлення # 57 |
Активіст форума
| Bears at work (Мишки разных профессий) - все схемы в РАТ (PCStitch Pro ) и одним архивом.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2009-12-26, 9:30 PM | Повідомлення # 58 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Вітання! Прошу допомгти мені знайти схему цієї вишивки, хтось з нашого форума давав лінк на якийсь рукодільний форум тех на основі укоз. Та я лінк загубила :((
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
юляв | Дата: Понеділок, 2009-12-28, 6:28 PM | Повідомлення # 59 |
відвідувач
| Bullet, ось найшла схемку http://www.fanstitch.ru/go/9786 http://depositfiles.com/files/ng4muqvzo
Повідомлення відредагував юляв - Вівторок, 2009-12-29, 1:53 AM |
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2009-12-29, 1:12 PM | Повідомлення # 60 |
Мудра людина
| Bullet, Лізо, невже РМ ще не освоєний? з РМ можна в будь-якому форматі вивести. Можу повісити джипег, чи пдф... - кинути в аську? Я вже і собі схемку захом"ячила... В якому вигляді зручніше користуватись? символи, кольорові квадратики, чи і те, й інше? інформація ще є до схеми, кольори ниток, але в rtf, можу вислати як треба.
Моя майстерня
Повідомлення відредагував shtynka - Середа, 2009-12-30, 8:04 AM |
|
| |