Шукаю схему
|
|
ganzya | Дата: Субота, 2009-05-23, 12:02 PM | Повідомлення # 1 |
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Очень часто встречаются просьбы помочь найти ту или иную схему, чтоб не засорять форум предлагаю все просьбы выкладывать здесь. Для того чтобы помощь была быстрой и эффективной как можно точнее давайте описание, указывайте название, если есть картинка, то обязательно покажите, и какой именно формат вам нужен, графика или электронный.
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.
Перед тим як запитувати ту чи іншу схему подивіться в інших розділах форуму
Рушники Символічна вишивка Ікони Вишиванки: чоловічі, жіночі, дитячі
Звичайно, значно простіше пропросити, але мені здається, що по нашому форуму розкидано дуже багато схем. Тому часто, запрошену схему хтось переносить з теми де вона була викладена, в цю. А ще цікавіше, коли Ви запрошуєте схему, яка уже була викладена в цій самій темі.
Знайомтесь з матеріалами нашого форуму - це не просто сховище або скринька безкоштовних схем, у на є дуже корисна інформація, яку не завадить знати не тільки вишивальницям, а і просто зацікавленим вишивкою.
Я помітила, що багато новачків, починають саме тут, але у нас є створені три, як на мій погляд, дуже корисні і цікаві для новачка теми Правила дописування у форумі. Будь ласка, читайте їх :) І тема де Ви можете ближче познайомитись з нами і розказати про себе тема де ви навчитесь прикріплювати фото
Будь ласка не забувайте їх відвідати. Бажаємо приємного спілкування і переглядів.
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
010101 | Дата: Вівторок, 2010-09-14, 11:50 AM | Повідомлення # 181 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Дівчаточка, прошу вашої допомоги у пошуку схеми цих троянд. Обдивилася все, що мені було доступно, але все не те. Потрібні саме ці Буду дуже вдячна!!!
|
|
| |
Українка | Дата: Вівторок, 2010-09-14, 12:34 PM | Повідомлення # 182 |
Активіст форума
| Goncha, а в книжці "Полтавська традиційна вишивка" дивились?В бібліотеці,здається,є там багато троянд наприклад Додано (2010-09-14, 12:34 PM) --------------------------------------------- ще знайшла
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2010-09-14, 8:05 PM | Повідомлення # 183 |
Мудра людина
| Goncha, може такі підійдуть?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Ira_sun | Дата: Субота, 2010-09-18, 1:53 PM | Повідомлення # 184 |
перехожий
Група: Користувачі
| Допоможіть знайти цю схему до чоловічої сорочки
|
|
| |
Яга | Дата: Понеділок, 2010-09-27, 1:57 AM | Повідомлення # 185 |
побратим
| Ira_sun, ось схема хрестиком схожа дуже відносно, але по своєму гарна Схема Кольорову гаму, якщо захочете, зможете зменшити до чорно-червоної. Та я б Вам радила низинки не боятися, техніка не складна, базується на шві "вперед голку". Інформація про низинку є в цьому повідомленні і взагалі в цій темі. Потрібно лише знайти схему розводу узору з вивороту. Тоді вишивати не складно, проте попереджаю, ДОВГО. Я передивилась, шукаючи Ваш узор низинкою, обидві книги Свйонтек, схожого не знайшла. Може хтось деінде знайде?
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2010-10-05, 9:03 PM | Повідомлення # 186 |
Мудра людина
| Дівчата і я туди ж! потрібна схемка: Червоно- чорний узір для жіночої сорочки. Головне: Узір по рукаві має йти з верху до низу і має бути дуже забитий, інтерпритація низинки, людина низинкою вишивати не вміє, але хоче густо забиту дврма кольорами сорочку.... Все ,що хто має поділться будь-ласка! Шукаю будь- які варіанти, будь-які ідеї, допомога потрібна конче, для дуже хорошої людини! дорога моя,спільното, чекаю від вас допомоги!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2010-10-05, 9:13 PM | Повідомлення # 187 |
Мудра людина
| Лесю, може ця підійде - вроді узор непоганий, можна щось вигадати? Я сфотографувала цю жіночку в Шешорах через цю кольорову гаму - хочу собі щось таке, подібне...
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
ganzya | Дата: Середа, 2010-10-06, 8:05 AM | Повідомлення # 188 |
Активіст форума
| а може таку? теж густо зашите схема схема в графіці та РМ
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-10-06, 9:19 AM | Повідомлення # 189 |
Мудра людина
| Dmutrik09, так з теми "Занизування, заволікання" можна взяти схеми двоколірні, вон йдуть суцільними смугами, може, щось згодиться.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
ТМК | Дата: Середа, 2010-10-06, 10:20 AM | Повідомлення # 190 |
Мудра людина
| Такі викладала Яга в Пм в розділі Жіноча сорочка. Схеми вишивки. Теж рукава добре зашиті.
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
okuhar | Дата: Вівторок, 2010-10-12, 6:08 PM | Повідомлення # 191 |
відвідувач
| Добрий день, Дівчата!!!! Допоможіть знайти ключ до цієї схеми!! дуже вдячна!!!
|
|
| |
ТМК | Дата: Середа, 2010-10-13, 3:24 PM | Повідомлення # 192 |
Мудра людина
| В мене є тільки в ПМ. Можливо згодиться тут
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
ganzya | Дата: Середа, 2010-10-20, 1:48 PM | Повідомлення # 193 |
Активіст форума
| допоможіть знайти орнамент с церковною символікою, треба вишити рушник у церкву , червоний та в орнаменті має бути хрест. можна фото щось подібного , допоможіть бо в мене вже мізки киплять.
|
|
| |
Українка | Дата: Середа, 2010-10-20, 10:28 PM | Повідомлення # 194 |
Активіст форума
| ganzya, знайшла на торенті ось таку книжку Вышивка икон, рушников, покровцов. Секреты церковных мастеров може корисне знайдетеДодано (2010-10-20, 10:28 PM) --------------------------------------------- ще поки шукала,натрапила ось на таке посилання http://rukodelnitsa.info/rushniki 11 архівів всіляких рушників може б вам ось цей рушник підійшов би,але я не маю схеми. Щоправда може вона і є на сайті нашому
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
ganzya | Дата: Середа, 2010-10-20, 10:30 PM | Повідомлення # 195 |
Активіст форума
| Dmutrik09, Tana дякую і чекаю схем. Українка книжку таку маю, на жаль там дуже мало про рушники для церкви.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2010-10-21, 1:21 AM | Повідомлення # 196 |
Мудра людина
| Спочатку дам ось щось таке:
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
|
|
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2010-10-21, 1:58 AM | Повідомлення # 200 |
Мудра людина
| І ще дві... Надіюся допомогла! Якщо ні, тоді пишіть будемо ще щось шукати....
Моя майстерня ®
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Четвер, 2010-10-21, 2:12 AM |
|
| |