Всеукраїнський зліт вишивальниць 2011
|
|
ТМК | Дата: Вівторок, 2011-10-25, 8:31 PM | Повідомлення # 21 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Дякую!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-10-25, 9:04 PM | Повідомлення # 22 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Tana) Нарешті, дякую! Трішки дивний ролик, особливо в кінці, сподіваюсь, відео буде змістовніше і красивіше. На майбутнє занотуємо, що трейлер все-таки більше подій заходу має відображати Чекаю з нетерпінням повтоформатне відео. Наступного разу повноцінно координуватимеш захід і зробиш ролик, який влаштовуватиме по всіх параметрах А поки що маємо, те маємо ))))
Я задоволена роликом на 200%.
Відео маю на 2 години. і от до того великого відео я дійсно маю зауваження. Завтра намагатимусь вирішити проблемку. Але все одно: подивилась - і як знов на зустрічі побувала!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Жанна | Дата: Вівторок, 2011-10-25, 10:09 PM | Повідомлення # 23 |
мешканець сайту
| дуже дякую за ролик))) дійсно, одразу з усмішкою згадується той день :)))))) а щодо зауважень, то я думаю, що просто кожен по-своєму побачив і сприйняв Зліт; неможливо цілий день показати за три хвилини та ще й так, щоб усі були задоволені якби кілька людей знімали свої ролики, вони все одно б вийшли різні і до кожного були б у когось зауваження))) так що дякуємо за те, що зроблено! дуже освіжає приємні спогади
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Ролічок | Дата: Вівторок, 2011-10-25, 10:54 PM | Повідомлення # 24 |
Мудра людина
| Bullet, ВІТАЮ НАС ВСИХ З ПЕРШИМ ВІДЕО!!!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Zeta | Дата: Вівторок, 2011-10-25, 11:05 PM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| от і дочекались приємних спогадів бажаю всім нам побачити ще не одно наше відео!!!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
olimpia | Дата: Середа, 2011-10-26, 0:12 AM | Повідомлення # 26 |
мешканець сайту
| А дійсно, ніби знов на зльоті побувала! Клас!
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2011-10-26, 4:30 PM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| Бібліотека написала про Зліт тут
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-10-26, 6:52 PM | Повідомлення # 28 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Бібліотека написала про Зліт тут ура-ура-ура Дякую, Таня, дуже приємно написали! Що фото трохи незфокусовані - так то ще затишнішим виглядає наше свято ! Шкода, що ще про Малиновського не написали, нам пощастило з ним поспілкуватись, уже він *перехоплений* :)) іншими організаторами свят.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2011-10-26, 7:10 PM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| Насправді, в них текст на три сторінки, але на сайт не вліз, точно знаю, про Малиновського писали, бо уточнювали прізвище в мене. Класно, що пану Валерію тепер ширша дорога, ніж була на початку творчого життя. Сподіваюсь, і наша розширюватиметься. Тепер не можу дочекатися відео, що робить бібліотека... Ще треба їх фото забрати, може, 5-го.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-10-26, 7:19 PM | Повідомлення # 30 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Класно, що пану Валерію тепер ширша дорога, ніж була на початку творчого життя. Сподіваюсь, і наша розширюватиметься. Моя думка: чим більше ми підтримуватиме і просуватимемо людей, тим більше нас вони потім підтримають. А як не вони , то інші. Але буде таке обов"язково. Щодо відео від бібліотеки: самій цікаво!
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2011-10-26, 8:36 PM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| Але вони помилково Галину Дудар в Одесу поселили, а вона з Тернополя
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
НаталиG | Дата: Середа, 2011-10-26, 10:34 PM | Повідомлення # 32 |
побратим
| Quote (lady-v) Але вони помилково Галину Дудар в Одесу поселили, а вона з Тернополя так, переплутали малість
Прикольні фото/відео! Рада, що можемо зануритись в ту атмосферу заново!!!!! Чекаємо на розширене відео!!!!!!
|
|
| |
nazarnata | Дата: Четвер, 2011-10-27, 10:25 AM | Повідомлення # 33 |
відвідувач
| відео дуже класне! Я аж заплакала.Яка краса!!! Дуже сподобалась пісня у ролику! Дівчата дуже вам по доброму заздрю.Сподіваюсь що наступного року і в мене вийде приєднатися до вас!
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-10-27, 11:12 AM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| Quote (lady-v) помилково Галину Дудар в Одесу поселили, а вона з Тернополя Ех, вибачимо прикрість, тим більше всіх учасників зазначити неможливо, бо не було в нас офіційного листа з іменами, Слава Богу, були підписані роботи)), сподіваюсь, Галина не образиться, а підтримає ідею територіальної єдності форуму на Зльоті. Приємно, що ми зібралися з усіх усюд.
|
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2011-10-27, 8:27 PM | Повідомлення # 35 |
Мудра людина
| Не можу подивитись відео - написано "ето видео с ограниченим доступом", - допоможіть!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
olimpia | Дата: Четвер, 2011-10-27, 11:49 PM | Повідомлення # 36 |
мешканець сайту
| Quote (nosiknata) Не можу подивитись відео Дивно, все відкривається. Можливо треба зареєструватися на ютубі?Додано (2011-10-27, 11:49 PM) --------------------------------------------- Хоча, мабуть, я помиляюсь.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-10-28, 1:26 AM | Повідомлення # 37 |
маніяк графічних ліній
| Quote (nosiknata) Не можу подивитись відео - написано "ето видео с ограниченим доступом", - допоможіть! надішлю тобі напошту, якщо тобі влізе 25 мегабайтів.
|
|
| |
olimpia | Дата: Субота, 2011-10-29, 0:07 AM | Повідомлення # 38 |
мешканець сайту
| Bullet, я не помітила, а для тих хто не входить в координаційну групу є посилання на цей кліп?
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2011-10-29, 4:53 PM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| З розсилки пані адміністратора дублюю сюди: сьогодні, в суботу, 29 жовтня, дивіться телеканал ТОНІС о 16:15сюжет про наш зліт
Дяка за зв"язок з тележурналістами Лесі Демчук:)
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-10-30, 3:40 AM | Повідомлення # 40 |
маніяк графічних ліній
| olimpia, Quote (olimpia) Bullet, я не помітила, а для тих хто не входить в координаційну групу є посилання на цей кліп? Сонечко, цей кліп викладений по всьому сайту і форуму Він є на нашій головній сторінці :)****
|
|
| |