Тоніс мав надіслати мені посилання щоб подивитися цю передачу поки що нічого.Завтра зателефоную до Аліни і буду просити щоб скинула нам ролик. Моя майстерня ®
хороші новини, віде давно вже є, тепер лишилось записати і розіслати дисками, або - ваш варіант.. я не уявляю, як таке велике відео залити на ютьюб... Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Tana, я не жаліюсь на свій інтернет, але і я не уявляю, як важке велике відео викласти в мережу... нічого, будемо думати:) Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
ви в моєму списку зі Зльоту є, тож дочекайтеся свій диск.
викласти його тут, в цій темі, щоб всі бачили. Всі хто згодний на те щоб заплатити за пересилку, підтвердять своє бажання отримати диск. Справді, я думаю що бажаючих отримати диск багато, і диски, і їх пересилка коштує грошей. А також час щоб їх записати.Я за те щоб купляти диск, або хоча б платити за пересилку. (якщо хтось не згодний з моєю пропозицією і знаходить її образливою або безпідставною, прошу висловлюватись в приваті. Дякую за розуміння). "Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
я ще почекаю, поки більше голосів форумчанок буде... Щоб скласти цільну картину. Переможці конкурсів, яким я надсилатиму призи, в будь-якому випадку отримають диск в конверті з призом. Чи це не образить інших фоурмчанок не-призерок, яким доведеться виклсти зайвих 10 гривень за доставку? Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Чи це не образить інших фоурмчанок не-призерок, яким доведеться виклсти зайвих 10 гривень за доставку?
Ліза, приз це приз, заохочування для участі в конкурсі. А якщо не переміг, то ще більший стимул - хочеш диск старайся на наступний конкурс.
Додано (2012-01-23, 11:57 AM) --------------------------------------------- але невже 10 гривень, чи це так примірна ціна? Наче такий легенький диск... Мені то без різниці... Так для власного знання
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
Zeta, olimpia, ви в моєму списку зі Зльоту є, тож дочекайтеся свій диск.
- будемо чекати ,скільки треба , аде якось незручно вас.дівчата.обтяжувати фінансово,тому моя пропозиція щодо оплати пересилки залишається у силі,якщо зручніше це вирішувати у приватному порядку - то теж згодна
Господи, дякую! Нарешті! (останні пів року у мене з ютьюбом був один суцільний психоз: то не підтримується мій формат, то формат підтримується і раптом ютьюб не дозволяє великі файли заливати, потім дозволив, але треба підтвердження по телефону.. капець просто
Зато я тепер вмію декодувати відео-файли, трясця!
Дівчата, на носі - річниця Зльоту, і от нарешті я допетрала, як викласти відео (нарізане на шматочки тепер - викладається), тепер викладатиму по шщматках, бо суцільне відео постійно зривається з заливкт на ютьюб. ПРОБАЧТЕ МЕНІ ТАКУ НЕЙМОВІРНУ ЗАТРИМКУ...
Bullet, дякую за відео. Завдяки йому я заочно побувала на зльоті. Ве не підкажете, деможназнайти книги "Священне ремесло Мокоші" і "Міф,символ, орнамент", про які розповідалось в даному відео?
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.