Всеукраїнський зліт вишивальниць 2011
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-09-11, 9:25 PM | Повідомлення # 61 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (romantik) Ве не підкажете, деможназнайти книги "Священне ремесло Мокоші" і "Міф,символ, орнамент", про які розповідалось в даному відео? нажаль ні. Але підозрюю, що знати це можуть Тана і Яга
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Вівторок, 2012-09-11, 9:45 PM | Повідомлення # 62 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
| Quote (Bullet) Але підозрюю, що знати це можуть Тана і Яга От було б гарно. Але, наскільки я знаю, там невеличкі тиражі. Треба сходити до бібліотеки.
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
Zeta | Дата: Вівторок, 2012-09-11, 10:50 PM | Повідомлення # 63 |
Мудра людина
| які приємні спогади!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Ludmil@ | Дата: Неділя, 2012-09-23, 7:39 PM | Повідомлення # 64 |
перехожий
Група: Користувачі
| Дуже дякую за ваш фільм було дуже цікаво. Дуже жаль що в цьому році немає нічого подібного.
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2012-09-24, 0:30 AM | Повідомлення # 65 |
Мудра людина
| Хто ще не має відео,яке зробила бібліотека, маякуйте сюди. Zeta, olimpia, Оленка, Вам запишу днями диски
Також прошу Викладене раніше на форумі посилання на книгу Олександра Босого СВЯЩЕННЕ РЕМЕСЛО МОКОШІ. Традиційні символи і магічні ритуали українців (Типологія. Семантика. Міфоструктури) (формат: PDF, 881 КБ )
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2012-09-24, 11:48 AM | Повідомлення # 66 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Хто ще не має відео,яке зробила бібліотека, маякуйте сюди. Ви про що? Я щось пропустила?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
olimpia | Дата: Понеділок, 2012-09-24, 12:52 PM | Повідомлення # 67 |
мешканець сайту
| Tana, величезне ДЯКУЮ! Чекаю з нетерпінням! УРА! Додано (2012-09-24, 12:52 PM) ---------------------------------------------
Quote (lady-v) Ви про що? Я щось пропустила? Це той фільм, що записував оператор на зльоті, чи інший?
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-09-24, 6:10 PM | Повідомлення # 68 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Хто ще не має відео,яке зробила бібліотека, маякуйте сюди. Quote (lady-v) Ви про що? Я щось пропустила? olimpia, lady-v, Тана веде мову про відео, записане працівниками бібліотеки, паралельно з оператором знімалось (і безкоштовно!...)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2012-09-24, 6:58 PM | Повідомлення # 69 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Хто ще не має відео,яке зробила бібліотека, маякуйте сюди Quote (Bullet) Тана веде мову про відео, записане працівниками бібліотеки, паралельно з оператором знімалось Маякую, хочу, пересилка і запис за мій рахунок )))))
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Волиняночка | Дата: Вівторок, 2012-09-25, 10:49 AM | Повідомлення # 70 |
мешканець сайту
| Я теж хочу це відео! Також заплачу! )))
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
Jasjka | Дата: Вівторок, 2012-09-25, 1:27 PM | Повідомлення # 71 |
Мудра людина
| І я відео хочу ))) маякаю
Творча майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-09-25, 10:24 PM | Повідомлення # 72 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Волиняночка) Я теж хочу це відео! Також заплачу! ))) за оператора вже давно уплочено, з тим все Ок. З питань відео , що у Тани - звертатись до Тани Quote (Jasjka) І я відео хочу ))) маякаю попередня сторінка цієї теми!
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2015-03-12, 3:15 PM | Повідомлення # 73 |
Мудра людина
| Дівчата! Загубила весь свій архів за 2011 рік, і через бібліотеку відновлюю. І знайшлось відео. Тож буде що подивитись))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |