Кава-брейк
|
|
Bullet | Дата: Четвер, 2011-08-11, 11:29 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| ось тут про причини зльоту, про учасників і таке інше
Кава-брейки (перерва на каву) будуть ЛИШЕ для форумчан. безкоштовно.
Волонтери (дорогенькі, зголосіться, допоможіть нам!): 1. Тетяна (чай обох видів, розчинну каву, цукор, печиво, палички, якщо треба - серветки.) 2.Марімарфа -- кава-брейки до 13:30 3.
Готовність:
1. до кави-брейку ВСЕ ГОТОВЕ і чекає в бібліотеці
Робота волонтерів кава-брейків: 1. Слідкувати за чайниками, пластянками (стаканчиками), серветками, чистотою столика 2. розливати чайок-кавусю заздалегідь і на прохання форумчан 3. Розпаковувати цукерки і печиво 4. Закупити чай-каву-печиво-цукерки (кошти надає оргкомітет)
Необхідні матеріали: інструменти: - кава Тетяна - чай Тетяна - печиво Тетяна - цукерки - цукор Тетяна - чайник ( є в бібліотеці, перевірити скільки) - 5-ти літрові бутлі для води Tana - 10 л чайник на 2 краника з штепселем (надає добродій в тимч. корист) - пластяночки (стаканчики разові) - 100 шт Тетяна - серветки паперові (5 уп.) Тетяна - посуд для чукру та печива, маленькі ложечки, тарілки, підноси ( є в бібліотеці, перевірити скільки) - туалетний папір Tana - рушники паперові Zeta
В чому тут ще потреба? додаємо в коментарях, багато голів - краще за одну і за дві.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Вівторок, 2011-09-27, 0:43 AM |
|
| |
НаталиG | Дата: П`ятниця, 2011-08-12, 1:06 PM | Повідомлення # 2 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Думаю буде доречним, якщо в розпорядженні волонтерів по каві/чаю буде аптечка з мінімально необхідними ліками (то хоча й не їстівне, але теж побутові питання в межах заходу). І було б дуже не погано, аби серед цих волонтерів був медичний працівник - заход то масовий.
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-08-12, 1:14 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Мінімальна аптечка в бібліотеці є, НаталиG, дякую за цінну пораду.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Тетяна | Дата: Понеділок, 2011-08-15, 12:45 PM | Повідомлення # 4 |
Активіст форума
| Я тут проконсультувалась із людьми, які регулярно проводять подібні заходи, і спочатку хочу поділитись моментами, які для мене, наприклад, були несподіваними. Перше – на скільки осіб розраховано захід і скільки часу відводиться на каву-брейк? Щоб нормально все пройшло, треба, щоб на кожні 15-20 відвідувачів припадала одна людина, яка це все наливатиме-подаватиме. Друге – доступ до столів: дуже часто люди п’ють каву просто біля столу і решта не можуть підійти. Третє – основна проблема завжди – гаряча вода (окріп). Якщо очікується кілька десятків, а то й 100 людей, а час на каву обмежений – береться або кілька величезних термосів, або кілька чайників (скільки є розеток?). Тобто якщо чай\кава подаватимуться лише в час перерви, води треба заготувати багато (а як?). Тобто треба визначитись, на скільки приблизно осіб розраховувати? Якщо максимум 100 х на 2 перерви (день довгий!), то це буде не менше 200 порцій? Я готова хоч завтра закупити чай (у пакетиках, чорний і зелений, без добавок?) - але скільки? Якщо половина питиме чай - то 100 порцій? Чи є якісь побажання до марки, чи підійдуть звичайні сорти - "майський чай" тощо? Стосовно кави: простіший (і дешевший) варіант – купити розчинну каву не в порційних пакетиках, а кілька невеликих баночок. Як її подавати – залежить від часу: якщо треба швидко, то просто наперед насипаємо у стаканчики і подаємо, якщо людей мало – ставимо банки з ложками і кожен відміряє собі за смаком. З цукром – те саме – кілька посудин (хоча б мисочок) плюс ложечка. Для розмішування дешевше купити палички.Стосовно стаканчиків – ідеал (але дорожче) – картонні, вони не деформуються від гарячого, але треба хоча б дивитись на упаковку, чи воно витримує окріп (95 градусів). Також бажано купити якесь сухе дрібне печиво (якщо донесу, можу напередодні купити у «Метро» ящик простих крекерів, там десь 2-3 кг, цього вистачить з головою). Отже, у підсумку маємо такі потреби: стаканчики (200?), чай у пакетиках, кава в баночках, цукор-пісок (2 кг?)і посуд для цукру, палички для розмішування, ложечки для насипання, печиво, серветки. Теоретично я можу поступово це все купити (треба лише підкорегувати кількість і марку), але маю одне побажання – зробити це по можливості наперед і відвезти на місце якомога раніше (якщо є де зберігати). Тому що на останню мить залишаться крекери, а більше я не донесу. З технічних потреб: термоси, чайники, приміщення, де це все (гаряче!) стоятиме, робочі руки на роздачі. Чекаю на вашу думку і йду купувати. --------------------------------------------- /Відредаговано відмітками кольорами спеціально для зручності подальшого пошуку. Дякую. Адміністратор Bullet
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2011-08-15, 2:30 PM |
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-08-15, 12:57 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Тетяна, дякую за досвід, поради і допомогу. Але читаємо 1-ше повідомлення. Нам треба його наповнити і доповнити))) Стосовно води: я принесу пустих 5-тилітрових бутлів з-під дитячої води, їх наберемо, можливо, в бюверті, вони будут поряд, щоб не бігати до кранів. Слушне зауваження. Quote (Тетяна) Перше – на скільки осіб розраховано захід і скільки часу відводиться на каву-брейк? Кава-чай-печиво розраховані лише для форумчан, а скільки їх буде видно з опитування))) Кімната для перекусів-- маленька, моживе лише послідовне розпиття гарячих напоїв, тому планових кавв-брейків буде два, а так постійно впродовж дня, можливо, частково самообслуговування Для цукру та ін. посуд в бібліотеці є, уточнимо при найближчій зустрічі, сподіваюсь, долучитесь до нас, щоб хазяйським поглядом оцінити ситуацію.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-08-15, 2:32 PM | Повідомлення # 6 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| видалила свій же непотрібний флуд. Тетяна, лякую, внесла вас в список відповідальних за каву-брейк, ваше повідомлення розфарбувала, звиняйте, але то для моєї особистої зручності потім відшукувати необхідне, ви точно про дещо відмітили (наприклад, я про цукор забула)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
olimpia | Дата: Понеділок, 2011-08-15, 5:10 PM | Повідомлення # 7 |
мешканець сайту
| Bullet, куплю і вишлю одноразові стаканчики. Не зрозуміла з пунктом "рушник", може можна бумажні рушники?
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-08-15, 5:46 PM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| olimpia, дякуємо, так, мала на увазі паперові рушники.... взагалі такого витратного матеріалу багато не буває)))
|
|
| |
Тетяна | Дата: Понеділок, 2011-08-15, 9:16 PM | Повідомлення # 9 |
Активіст форума
| Quote (olimpia) куплю і вишлю одноразові стаканчик Може, все-таки тут куплю? Чи вони якісь особливі?
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-08-15, 9:22 PM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| Добре, дякую, дописуємо.
|
|
| |
Тетяна | Дата: Вівторок, 2011-08-16, 2:53 PM | Повідомлення # 11 |
Активіст форума
| Є все, крім печива (ще рано) і паличок-мішалочок (поки що не знайшла).
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-08-16, 3:19 PM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Тетяна, супер-оперативність, дякую! Це питання видохнули.
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2011-08-16, 9:41 PM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Не впевнена що моя порада буде актуальною, але попробую. Iснують пiдпри мцi з пересувними каво машинами. Запросити 1, це позбавить органiзаторiв вiд купи проблем, якi нажаль завжди виникають з гарячими напоями. Пiдпри миць, продасть напоi бажаючим гостям. А що стосуется форумчан, то покластись на самовiдповiдальнiсть. Кожний сам за собою прибирае,налива воду останнiй, хто ii використав. Чесно кажучи, як на мене, всю харчову програму я б довiрила пiдприемцю. Ну не золота ж та чашка кофе? ну а вже печиво i таке iше, особовоi турботи не потребуе. Вибачаюсь зарання якщо мiй досвiд не актуальний.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-08-16, 9:59 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Oленка, ніяким боком до підприємців не можемо прив'язуватись. Ні організаційно, ні фінансово. Власне, питання вже вирішили, кімната для форумчан є перекусити, попите гаряче. Не в тій країні живемо, не забувайте)))
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2011-08-16, 10:13 PM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| Так я i пiдозрювала.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-08-16, 10:35 PM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Oленка, така сувора правда! так воно є
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Марімарфа | Дата: П`ятниця, 2011-08-19, 11:16 AM | Повідомлення # 17 |
відвідувач
| Я хочу бути чайно-кавним волонтером! Але є одне "але" - я зможу бути на зльоті лише до 13:30, потім муситиму тікати до дитини. Так що, якщо хоча б один кава-брейк буде до цього часу, візьміть мене
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-08-19, 11:22 AM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| Марімарфа, дякую! Добре, пів-дня Ви з нами, як раз все встигнете на всю програму, що стосується форума і форумчан, вношу в перше повідомлення.
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 8:34 PM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| Я перечитувала кожну гілочку "підготовки". І зрозуміла, що формат нашої зустрічі нагадує більше паломницьку прощу. Ми прагнемо зустрічі. Нас об"єднує ідея, у нас є місце зустрічі, ми один одного майже не знаємо, не знаємо скільки нас буде. Уповання на провід Божий. Чому я тут пишу. Я про хліб. Напевне боюся лишитися голодна Шановні, у день Зльоту у мене маленький ювілей. Так я, хоча би в кінці, можу розраховувати на скромну увагу моїй персоні, щоб пригостити всіх вас шампанським, шматком торта іт. д.? Нам треба забратися з біблотеки до вісімнадцятої години? А схочеться, може, довше посидіти, і скільки нас буде?
ore et labore!
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 10:49 PM | Повідомлення # 20 |
Мудра людина
| Пасіонарія, дуже рада, що дописали і виявили бажання долучитися до зустрічі. Так, з огранізацією в нас є іQuote (Пасіонарія) Уповання на провід Божий. , але лише частково ))) Повірте, в рамках підготовки до зльоту прошов непоміченим і мій ювілей, але все заради загальної роботи. Тож не можу і не буду гарантувати окремий час і увагу для вшанування Вашого ювілею, бо час лімітований, і бібліотека здається під сигналізацію. Кілька хвилин привітання ,мабуть, вистачить. Quote (Пасіонарія) Нас об"єднує ідея, у нас є місце зустрічі, ми один одного майже не знаємо, не знаємо скільки нас буде Мені прикро таке читати. Оргтеми і особисто моя робота впродовж останніх двох місяців чітко виявила, хто працює, приблизно скільки нас буде і кому це цікаво, і хто як серйозно ставиться до спільної роботи. Тому сценарний план і регламент маємо зберігати. А особито знайома вже майже з учама активними учасниками підготовки зльоту. Сюрпризів не очикую. Адмін, можливо,іншої думки.
|
|
| |