Конкурс "Декор столу і приміщення до зимових свят"
|
|
nosiknata | Дата: Вівторок, 2011-12-06, 11:26 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Конкурс включає в себе всі можливі види оздоблення інтер"єру і столу приурочені до зимових державних і релігійних свят, вишиті і не тільки.
До участі приймаються фотографії оздоблення будинків, приміщення чи святкового столу (загальна) і елементи декору створені власноруч (крупним планом).
Кількість робіт від одного учасника необмежена. Адреса - nosiknata@gmail.com
Умови подання світлин:
Розмір світлин не повинен перевищувати 500 пікселів по меншій стороні,1000 по більшій стороні. Вага фотографії не повинна перевищувати 250 Кб. Допускається 4 фото з різних ракурсів!
Само собою зрозуміло, що фото з обличчями гостей чи наполовину з"їденим святковим столом до конкурсу я не прийму, тому постарайтесь фотографувати святковий декор ДО поїдання чи дарування!
Оформлення листа: тема "Конкурс декору" або "Декор столу і помешкання до зимових свят". В листі - нік на форумі, короткий опис світлин, використаних матеріалів, техніки виконання. Оскільки зимові свята тривають не один день(завжди хтось закінчує роботу в останню годину, або останню ніч ), а фото буде зроблено "в реалі", збиратиму роботи від початку свят до 20 січня.
Голосуватимемо до кінця січня.
Оголошення переможця 1 лютого.
Призовий фонд: диплом переможця, матеріали для декору, диски зі сканами книг, роздрукована новорічна схема з ключем, приємна мініатюра для заохочення. Якщо виявляться бажаючі допомогти з призами, чи відзначити особистим сувеніром чиюсь роботу - буду тільки рада!
Спасибі за банер, Лізо - свято наближається!!
п.с. З огляду на те, що деякі форумчани вперто ігнорують правила подання фотографій на конкурс чим додають роботи організатору, попереджаю - подане зевелике, перевернуте, будь-яке фото, що не відповідає правилам - роботу не прийму! Ризикую втратити конкурсантів? - після минулорічних трьох робіт мені вже нічого не страшно!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-12-07, 1:34 AM | Повідомлення # 2 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (nosiknata) Прошу красивий банер повісити, зробиш, Лізо? Повісила, який змогла :)*
Не втратиш конкурсантів, не турбуйся про то. Нам всім треба бути уважнішими до своїх листів Не хочу загадувати на перед і смішити бога, як кажуть. Але гадаю, що цього разу я маю шанс зробити вдома різдвяний стіл Буду сподіватись, він буде таким, що несоромно показати у форумі.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2011-12-07, 1:41 AM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) зробити вдома різдвяний стіл wink Буду сподіватись, він буде таким, що несоромно показати у форумі.
Присим! Просим!!Буду давати тобі "пенделі" якщо потрібно!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-12-07, 1:42 AM | Повідомлення # 4 |
маніяк графічних ліній
| nosiknata, я їх дуже потребую, цих пенделів, чесно.
Нато, я тобі додала в підпис дещо, звиняй, що без попередження, та гадаю, це корисна поправочка.
осьще знайшла з кліпарту, мені здається, що це в тему!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2011-12-07, 9:41 AM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Quote (nosiknata) Голосуватимемо до кінця січня.
Оголошення переможця 1 березня. Перепрошую, а чому голосування не в лютому а аж у березні? Через місяць після закінчення голосування
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2011-12-07, 10:37 AM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Oленка, дякую вам! Виправила - одне малось на увазі, друге писалось
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2011-12-08, 11:17 AM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| nosiknata, дякую за конкурс, за оргроботу!
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2011-12-20, 8:49 AM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| nosiknata, Наталочка! я тут полазила по інтернету, знайшла чужих ідейок підігріти темку. Свої ж не можу, бо хочу на конкурс сюди
Повідомлення відредагував Oленка - Середа, 2011-12-21, 0:29 AM |
|
| |
vecna | Дата: Вівторок, 2011-12-20, 11:40 PM | Повідомлення # 9 |
друг
| nosiknata, наталю!декор домівки мається на увазі своїми руками чи просто декор. Додано (2011-12-20, 11:40 PM) --------------------------------------------- наталю!забула.якщо треба допомогти з призами кажи що хочеш щоб зробити.завжди рада допомогти.
Самовидалена з 22 січня 2014 року.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-12-28, 1:52 AM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| Quote (vecna) nosiknata, наталю!декор домівки мається на увазі своїми руками чи просто декор. у мене зустрічне питання: а чим ще можна декорувати, окрім як руками...?
всім для натхнення минулорічне голосування в цьому ж конкурсі!
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2011-12-28, 9:40 AM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| У мене таке питання: можна тільки декор в своєму будинку, чи якщо мій декор у чужому будинку, або організації то теж можна?
|
|
| |
|
vecna | Дата: Середа, 2011-12-28, 12:37 PM | Повідомлення # 13 |
друг
| Bullet, я мала на увазі декор виготовлений власними руками (від а до я) чи декор купований і обєднаний в композицію Додано (2011-12-28, 12:37 PM) --------------------------------------------- nosiknata, наталю це ти вже встигла цього року прикрасити оселю
Самовидалена з 22 січня 2014 року.
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2011-12-28, 5:36 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Дівчата, а елементи костюму святкового теж в декор? Або може фото в костюмі в інтер'єрі?
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2011-12-28, 7:04 PM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| Таню, мабуть виділимо окрему номінацію - "новорічний костюм власними руками" або що? Чому хенд мейд ? не бачу сенсу фотографуватись у купованому костюмі - ризикуємо мати 3-4 однакових Діди Морози. Зрозуміла річ, коли мама шиє дитині в садок на новорічний ранок костюм казкового героя - проявляється власна фантазія, творчий пошук - як з нічого зробити лялю.
думайте - чи треба таку номінацію чи ні, чекаю на пропозиції та обговорення!
|
|
| |
НаталиG | Дата: Середа, 2011-12-28, 8:45 PM | Повідомлення # 16 |
побратим
| О, Наталю, в таких рукодільниць, як ми, мабуть і не найдеш купованого костюму (але це моя думка) Якщо буде така номінація, то я точно братиму участь (бо з моїм пролонгованим ремонтом мені нема чим похизуватися в "Декор столу і приміщення")
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2011-12-28, 9:11 PM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| nosiknata, який класний декор...Супер!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2011-12-28, 9:12 PM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| nosiknata, Наталю сподіваюся цього року ти також приймеш участь в конкурсі!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-12-28, 10:49 PM | Повідомлення # 19 |
маніяк графічних ліній
| Quote (vecna) Bullet, я мала на увазі декор виготовлений власними руками (від а до я) чи декор купований і обєднаний в композицію так я ж зрозуміла питання Але ж навіть якщо ви купуєте декор, все одно жне чужа тьотя, а ми самі прикрашаємо оселю
Quote (Oленка) У мене таке питання: можна тільки декор в своєму будинку, чи якщо мій декор у чужому будинку, або організації то теж можна? ... а я і не питала, а просто хотіла сфотографувати свою школу... Бо моя квартира настільки маленька, що годі якось і прикрашати її. Мені інді здається, що найкраща прекраса моєї квартири - повне звільнення її від моїх речей : )))))
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2012-01-02, 2:33 AM | Повідомлення # 20 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) повне звільнення її від моїх речей : ))))) Це дуже сумне речення....Додано (2012-01-02, 2:33 AM) ---------------------------------------------
Quote (nosiknata) Розмір світлин мінімум 500 пікселів по меншій стороні,1000 по більшій стороні. Хотіла відправляти, але тут у мене недорозуміння: Справді мінімум, чи все ж таки максимум? Чекаю відповіді не відправляю.
|
|
| |