Голосування: вишитий рушник (конкурс рушниковий 2010)
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-01-04, 5:59 PM | Повідомлення # 81 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (Goncha) А ще там лежала гарненька листівочка від Лізи - тепер я знаю, який у неї почерк Невже щось незрозуміло? )))))))))))))))))))) Quote (Goncha) Сьогодні з пошти забрала аж два пакунки - один від Лізи Bullet з призами від магазину Е-коралі - комплектом "Вечірній" і карточкою на 10% знижку. Quote (Goncha) Другий від інтернет-магазину Вишиваночка з футболкою з трипільським орнаментом - дуже гарна і приємна штука. Вже одягнула Буду вдячна за фото!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-01-04, 6:55 PM | Повідомлення # 82 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Сьогодні, нарешті, відправила всім переможцям листи, ще раз перепрошую за затримку. Такого більше не повториться.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-01-04, 7:11 PM | Повідомлення # 83 |
Мудра людина
| Сьогодні забрала на пошті посилочку від Лізи Bullet з призами від магазину Е-коралі[/b] - [b]"Коралі бірюзові з бісером" і карточкою на 10% знижку. А також різдвяно-новорічну листівку від Bullet, таку теплу і приємну, дякую, Лізо
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: Вівторок, 2011-01-04, 8:08 PM | Повідомлення # 84 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Це я - вся в призах
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-01-04, 9:25 PM | Повідомлення # 85 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (lady-v) Сьогодні забрала на пошті посилочку від Лізи Bullet з призами від магазину Е-коралі - "Коралі бірюзові з бісером" і карточкою на 10% знижку. А також різдвяно-новорічну листівку від Bullet, таку теплу і приємну, дякую, Лізо Прошу! Дякуємо спонсорам і вам особисто за такі чудові роботи-переможці! Quote (Goncha) Це я - вся в призах Дякую за фото! Воно чудове
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
cherry | Дата: Середа, 2011-01-05, 2:19 PM | Повідомлення # 86 |
побратим
| А я також сьогодні отримала призи! (Фото завтра) Сережки "Шоколадні серця" і сертифікат на 10%-у знижку - від магазину е-Коралі, ниточки і тканинку, прегарну "фірмову" листівку від Лізи і ще одну чудову і веселу штучку, яку зможу показати пізніше, бо зараз вона приймає участь у конкурсі Дякую!
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2011-01-05, 2:20 PM | Повідомлення # 87 |
Мудра людина
| Quote (Goncha) Це я - вся в призах Днями чекайте поповнення, а фото прекрасне, тобто Ви!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: Четвер, 2011-01-06, 4:39 PM | Повідомлення # 88 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Гарно звучить Можна на ТИ? І дякую за компліменти Додано (2011-01-06, 4:39 PM) --------------------------------------------- Ось сьогодні прийшов пакуночок і від Tana Книжка просто шикарна!!! Поки не можна вишивати, то буду читати В органайзері вже поселилися перші гудзички, а зелене муліне дуже доречне, бо буду розпочинати зелену роботу А ще прийшла отака маленька і дуже гарненька лялечка-мотаночка з довгою косою. Буде тепер жити у мене в кошику з рукоділлям Таня, дякую за такий різдвяний подарунок!!!
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-01-06, 10:07 PM | Повідомлення # 89 |
Мудра людина
| Goncha, рада, що конкурс добігає кінця, і призи переможця дісталися, нарешті, до власника. Хороші призи від хороших людей, хай будуть корисними і допомагають, і надихають на нове шиття-вишиття! Насолоди від книжечки!
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2011-01-07, 9:32 AM | Повідомлення # 90 |
Мудра людина
| Отримала вчора після обіду бандерольку від Tana, з призами за рушниковий конкурс і поштою щастя разом Призи показую тут: блакитна канва від Сестра Юлія, і розкішна схема сорочки з ромашками від Українка Дякую дівчата
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
cherry | Дата: Понеділок, 2011-01-10, 2:16 PM | Повідомлення # 91 |
побратим
| Я також звітую- сьогодні отримала призи за рушниковий конкурс від Тані Тana - журнал Бісер, схеми вишивок, шикарну чорну канву+ гарненька маленька ляля-мотаночка! Дякую щиро! (з фото поки що не складається )
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-01-10, 3:01 PM | Повідомлення # 92 |
Мудра людина
| Дякую, cherry, за звіт про отримання. Можемо тему закривати, переносити в архів і оголошувати наступний конкурс.
|
|
| |
korali | Дата: Вівторок, 2011-02-08, 10:55 PM | Повідомлення # 93 |
друг
| Goncha, дякую за фото у призах. lady-v та cherry, а ви нам покажетесь?
Повідомлення відредагував korali - Вівторок, 2011-02-08, 10:56 PM |
|
| |
Цветана | Дата: Четвер, 2011-02-10, 11:42 AM | Повідомлення # 94 |
побратим
| От Леси Dmutrik09 мне пришел поощрительній приз за участие в Рушниковом конкурсе (даю скан): Это СД с Лесиными Скарбами (супер!), вафельный рушничок с канвовой вставкой для вышивки (я о таком мечтала, Лесюнь!), выпуск "Узори вишивок" (уже приглянулись "Укр. Коляда" и кошик з фруктами - на рушничок до Спаса) и юморная открытка с Львовскими видами (цьом!). Все это было щедро сдобрено искренними и теплыми Лесиными пожеланиями в письмеце. Спасибо тебе большое, Леся!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2011-02-11, 9:46 AM | Повідомлення # 95 |
Мудра людина
| Цветана, на здоров"ячко! Надсилала від щирого серця!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2011-02-11, 10:04 AM | Повідомлення # 96 |
Мудра людина
| Цветана, який гарний приз! Вітаю з отриманням!
Моя майстерня
|
|
| |