Голосування: вишитий рушник (конкурс рушниковий 2010)
|
|
korali | Дата: Вівторок, 2010-12-14, 4:50 PM | Повідомлення # 61 |
друг
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Щиро вітаю переможців!!!
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-12-14, 7:26 PM | Повідомлення # 62 |
Мудра людина
| Фото призів переможців тут
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2010-12-14, 7:52 PM | Повідомлення # 63 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Фото призів переможців тут Супер
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Українка | Дата: Вівторок, 2010-12-14, 11:00 PM | Повідомлення # 64 |
Активіст форума
| Дівчата-переможиці,вітаю вас Але всі-всі рушники просто дивовижні,ви всі молодці!
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
Alisa5423 | Дата: Середа, 2010-12-15, 10:45 AM | Повідомлення # 65 |
перехожий
Група: Користувачі
| Хоча я тут новенька, але форум одразу припав до душі, а особливо - цей конкурс: дійсно, не можу не погодитись - всі роботи "просто дивовижні": 01. Рушничок "Сріблясті троянди" зваблює чистотою, класичною величністю, а особливо техніками виконання! 02. Рушник "Тернопільський" - дуже оптимістичний, радісний, теплий, хвала майстрині! 04. Рушник «Обрядовий» _ такий багатий , такий український, а яка охайна вишивка з іншого боку - класика жанру! Аще цікаво , обрядовий, - а для яких обрядів ? 05."Рушничок для мами" - можна голосувати було вже тільки за одну назву!, не кажучи вже про саму його красу! Молодець! 06. Рушник _ з бабусиної вишивки! - голова обертом від його величі та краси - символи оживають, кольори промовляють - відчуття причетності до великої таїни + плюс свій малюнок плетива - як продовження... +++ 07. Весільний рушник "Оберіг" - така краса не може не оберігати та допоможе закласти свій міцний здоровий та щасливий рід -родовід! Вітання та найщиріші побажання! 08. "Рушничок у великодній кошик" - не знаю як Вам, а мені пахне хлібом з печі, а обидві сторони роботи! - спершу подумала, що то нечітка світлина, - яка бездоганність! 09. Наддніпрянський рушник - як ріка життя, як святкова пісня , як спалахи щемливих почуттів!, та ще й вишито в такі рекордні строки! 10. Рушник "Синій льон" - щось неземне, з небесної блакиті, з усмішок льону, з солов"їних пісень кохання, це - вишиті радість і щастя! 11. Рушничок "Перші кроки" - це супер позитив - нема слів - емоції :)! 12. Рушник «Урочистий» - дійсно щедрий і багатий на вишивання, і на фарби , і на вкладену серце і душу! 13. Рушничок «Спасівський» - вперше побачила , що на Спаса може бути вишитий спеціальний рушничок, - чудова фруктова, по-літньому запашна ідея! 14. Бордюр для махрового рушничка "Мрії про весну" - я теж про неї мрію - Краса і свято! 15. Рушник "Мотіви Тернопілля" пісенна геометрія самого життя - щастя і розмаїття - душа радіє від такого рушника та ще й мереживне плетиво! 16. Рушник весільний "Краса і достаток" - страшенно сподобалась ідея вишивки приглушено-блідим кольором, що дає схожість мережки чи мережива, дісно краса і достаток! 18 Весільний рушник - спершу думала, що напишу, як шукала на ньому чоловічу і жіночу сторону :), або як можна одним кольором передати абсолютно ВСЕ!!! , або про те що хочу знайти таку схему, бо навесні у подруги весілля - все разом, ... це не просто рушник - це КОХАННЯ! Й ще раз дякую всім -всім за подароване нам і собі СВЯТО!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-12-15, 10:50 AM | Повідомлення # 66 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Alisa5423, прекрасний відгук
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Alisa5423 | Дата: Середа, 2010-12-15, 11:16 AM | Повідомлення # 67 |
перехожий
| Дякую Прекрасні Люди, які творять таке - варті теплих слів, як і органзаторки, - організаторки-натхненниці! Ви - молодці! Щира повага і аплодисменти!!!
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2010-12-15, 11:37 AM | Повідомлення # 68 |
Мудра людина
| Alisa5423, +18 Підписуюсь під кожним словом відгуків!
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-12-15, 2:39 PM | Повідомлення # 69 |
Мудра людина
| Дякую, Alisa5423, за такий розгорнутий відгук і як від учасника, і як від організатора. Сподіваюсь, в наступному конкрсі буде вже і Ваш рушник. Долучайтесь!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: Середа, 2010-12-15, 7:21 PM | Повідомлення # 70 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Дівчата! Ще раз дякую за привітання! Дуже приємно, коли твою роботу так високо оцінюють Та і призи просто супер - дуже гарний подаруночок до наступаючих свят Тут sovka питала, до якої нагоди рушничок у кошик. Трохи забарилася я з відповіддю. Але, якщо ще актуально, задовільню цікавість. У нас з кошиками, накритими рушничками, ходять до церкви, як мінімум два рази - на Паску і на Спаса. Так як паску святять вночі, то там не сильно то і видно, чим накритий кошик, хоч всі і стараються накрити гарними серветками. А от на Спаса яблука святять удень. Тоді вже, самі розумієте, всі бачать чим накритий і що в кошику Так от - ще ні разу не було, щоб на мою серветку (вишита полтавським візерунком з вирізуванням)не звернули увагу От моя кума і попросила мене вишити їй якогось рушника, так як вже заміжня і живе окремо від батьків і, як результат, окремий кошик І ось що з того вийшло.
|
|
| |
cherry | Дата: Четвер, 2010-12-16, 10:37 AM | Повідомлення # 71 |
побратим
| Goncha, можна, я трошки додам? У нас - в селі, звідки я родом, де живуть мої батьки - паску святять на Великдень, в неділю. Так гарно, таке розмаїття чудових вишитих рушничків - і давніх, і теперішніх. А на Спаса у Львові чомусь пішла мода святити гілочку із зілля-бадилля з одним приколотим яблучком. А вдома ми несемо яблука в маленькому кошичку до церкви, відповідно, знадобився маленький рушничок До цього часу накривали просто вишитою серветкою
Повідомлення відредагував cherry - Четвер, 2010-12-16, 10:39 AM |
|
| |
010101 | Дата: Четвер, 2010-12-16, 10:45 AM | Повідомлення # 72 |
майстер з вишивки
| cherry, точно, тільки кошика на Спаса ми несемо великого І то, цього року як пішли з моїми дівчатами яблука-груші-виноград святити... Туди ішли з повним кошиком, а додому принесли тільки 3 яблучка А у моєї бабуні в Тернопільській області на Спаса кошиків не несуть, а теж наколюють на палички і складають в букет, хоча там не одне яблучко, як у Львові... (Це вже такий махровий ОФФ )
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2010-12-16, 10:52 AM | Повідомлення # 73 |
Мудра людина
| Alisa5423, дякую за такий теплий відгук, про наші рушники, вони всі були вишиті з любов'ю, тому і так важко було обирати ( особисто мені ) А ви, або вже працюєте на літературній ниві, або пора Вам почати , чудово вмієте висловлювати свої думки, ще раз дякую!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2010-12-16, 8:56 PM | Повідомлення # 74 |
Мудра людина
| Дівчата, котрі приймали участь у рушниковому конкурсі, і не подали свого порядкового номеру учасника та домашньої адреси - мають часу ще 4 дні! Чекаю ваших адрес у приваті!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
just_Alice | Дата: П`ятниця, 2010-12-17, 12:06 PM | Повідомлення # 75 |
перехожий
| shtynka, Tana, lady-v, дякую за теплий прийом у своє товариство. Ваші роботи й такі конкурси дуже надихають! Мабуть, таки "почну" (бо перша і ! єдина! серйозна вишивка була давно - рушник собі на весілля) вишивати:) ! -- Вже купила рушникову тканину, - на Великодній рушничок для мами. Хочу чогось золотаво-жовтого, ще шукаю...
|
|
| |
|
lady-v | Дата: П`ятниця, 2010-12-17, 8:13 PM | Повідомлення # 77 |
Мудра людина
| ТМК, дякую
Моя майстерня
|
|
| |
Цветана | Дата: Субота, 2010-12-18, 9:40 PM | Повідомлення # 78 |
побратим
| Goncha, lady-v, cherry, поздоровляю з перемогою у Конкурсі! Рушникова галерея вийшла на славу! just_Alice, дякую за відгук!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2010-12-18, 10:48 PM | Повідомлення # 79 |
Мудра людина
| Цветана, дякую
Моя майстерня
|
|
| |
010101 | Дата: Вівторок, 2011-01-04, 5:16 PM | Повідомлення # 80 |
майстер з вишивки
| Цветана, дякую Додано (2011-01-04, 5:16 PM) --------------------------------------------- Дівчата, звітуюсь про отримання призів Сьогодні з пошти забрала аж два пакунки - один від Лізи Bullet з призами від магазину Е-коралі - комплектом "Вечірній" і карточкою на 10% знижку. А ще там лежала гарненька листівочка від Лізи - тепер я знаю, який у неї почерк Другий від інтернет-магазину Вишиваночка з футболкою з трипільським орнаментом - дуже гарна і приємна штука. Вже одягнула Фото по змозі викладу пізніше, коли будуть батарейки до фотоапарату.
|
|
| |