Голосування: вишитий рушник (конкурс рушниковий 2010)
|
|
Юстинка | Дата: Субота, 2010-12-11, 9:22 PM | Повідомлення # 41 |
друг
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ось рушники які мені найбільше сподобалися! 1- " Сріблясті троянди" 5- "Рушничок для мами" 16-" Краса і достаток"
|
|
| |
сяня | Дата: Неділя, 2010-12-12, 9:19 PM | Повідомлення # 42 |
побратим
| 1 місце - 12. Рушник «Урочистий» 2 місце - 06. Рушник 3 місце - 16. Рушник весільний "Краса і достаток"
|
|
| |
lakizka | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 0:23 AM | Повідомлення # 43 |
побратим
| 01. Рушничок "Сріблясті троянди" 07. Весільний рушник "Оберіг" 09. Наддніпрянський рушник
Повідомлення відредагував lakizka - Понеділок, 2010-12-13, 0:23 AM |
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 7:04 PM | Повідомлення # 44 |
Мудра людина
| Голосування закрито! Дивимось таблицю і бурхливими оплесками/коментарями вітаємо переможців: 1 місце -- 01. Goncha. Рушничок "Сріблясті троянди" (19 голосів); 2 місце -- 06. lady-v. Рушник (16 голосів); 3 місце -- 12. cherry. Рушник «Урочистий» (12 голосів). Дуже радію з того, що за всі(!) представлені роботи віддавали свої голоси форумчани; кожен рушник знайшов свою дорогу до сердець прискіпливого жюрі. Щиро дякую всім за участь і яскраві роботи! Бажаю нових і нових рушників! Спеціальні відзнаки від Bullet і Dmutrik09 отримуйте через РМ. Прошу переможців надіслати поштову адресу мені в приват (я їх маю, але для порядку, прошу, надішліть ще раз). Фото з призами викладу перед відправленням. Спонсорські призи та призи від форумчан тут Дякую за рушникове свято і піду вже оголошувати наступний рушниковий конкурс
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 7:24 PM | Повідомлення # 45 |
Мудра людина
| Увага ! Прохання до усіх учасників конкурсу! Надіслати усі свої адреси мені в приват.Будь-ласка, напишіть свій номер під яким ви брали участь у конкурсі і свою домашню адресу, щоб кожен міг отримати диск! Часу даю вам усім - тиждень.... Дякую за участь у конкурсі! Чекайте подарунків!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 7:28 PM | Повідомлення # 46 |
побратим
| Вітаю всіх із завершенням конкурсу. Goncha, lady-v, cherry, ви такі молодці. Справжні шедеври створили. Окрема подяка особисто від мен Сестрі_Юлії за Синій льон. І моє бажання своїм маленьким призом нагородити того, хто посів 4-те місце, залишилось в силі. Таnа, я правильно розумію, це ти? Капці твої.
Я не вишиваю, я просто дуже люблю вишивку. ;) Але я в'яжу. )))
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 8:00 PM | Повідомлення # 47 |
Мудра людина
| Ой, точно, це я, оце несподіванка (вже й призабула)! Ура! Дякую-дякую, nadiya_tsynaiko, але нам с тобою треба буде зустрітися
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 8:29 PM | Повідомлення # 48 |
Мудра людина
| nadiya_tsynaiko, Tana, Dmutrik09, дякую Goncha, cherry, вітаю вас
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 8:37 PM | Повідомлення # 49 |
побратим
| Quote (Tana) але нам с тобою треба буде зустрітися Та доведеться. ))) Пиши в приват чи на пошту, коли ти буваєш в Києві, і як тебе можна "перестріти".
Я не вишиваю, я просто дуже люблю вишивку. ;) Але я в'яжу. )))
|
|
| |
010101 | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 9:50 PM | Повідомлення # 50 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Дівчата!!! Всім велчезне спасибі!!! І тим, хто голосував за мою роботу, і тим, хто віддавав голоси за інші прекрасні рушники, і тим, хто це все створював!!! Ми всі такі молодці! УРА!!!
Повідомлення відредагував Goncha - Вівторок, 2010-12-14, 0:04 AM |
|
| |
|
nosiknata | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 10:37 PM | Повідомлення # 52 |
Мудра людина
| Goncha, lady-v, cherry - прийміть найщиріші вітання з перемогою!!!!Ви найкращі!!!! Усім учасникам бажаю нових, натхненних робіт, польоту фантазії і успішного втілення всіх задумів!!! Таня - дякую за стимул почати ( спочатку закінчились чорні муліне, потім закінчилось натхнення ) - виник новий довгобуд, але нічого, кожному рушнику - рушниковий конкурс!!! Постараюсь встигнути на наступний рік:)
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 11:27 PM | Повідомлення # 53 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Goncha, lady-v, cherry, щиро вітаю з перемогою!!! Конкурс був дуже емоційним, усім було важко голосувати, але оголошені результати показують, що ви, Goncha, lady-v, cherry, найкарще впорались Shtynka,я рада, що мій маленький приз, як виявилось, полетить саме до тебе! Щоправда, я не дуже зрозуміла, скільки голосів набрала таніна робота (Штинькина), але приз спакований, відправлю, щойно одужаю (апчхи!) Мої вітання!!! А також нагадую шановним форумчанкам, що виділення кольоровими шрифтами і супер-великими літерами - це привілеї адмінів і модераторів :) Прошу не зловживати!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 11:52 PM | Повідомлення # 54 |
Мудра людина
| Так так Лізо!и До порядку всіх! Дисципліна не має шкутильгати!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2010-12-14, 9:02 AM | Повідомлення # 55 |
Мудра людина
| Bullet, дякую за сюрприз! Обов"язково візьмусь за великий рушник в наступному році! І одужуй скоріше! Ми з тобою! Переможців вітаю, всі потрудились на славу! Дуже плідний конкурс і неймовірні рушники!
Моя майстерня
|
|
| |
Олька | Дата: Вівторок, 2010-12-14, 10:13 AM | Повідомлення # 56 |
побратим
| Дівчата, вітаю з перемогою! Tana, дуже дякую за організацію конкурсу!!!
|
|
| |
Alisa5423 | Дата: Вівторок, 2010-12-14, 10:17 AM | Повідомлення # 57 |
перехожий
Група: Користувачі
| Вітання всім переможцям, учасникам і !!! організаторам!!! Натхнення і нових творчих здобутків у Новому році! З наступаючими святами!
|
|
| |
cherry | Дата: Вівторок, 2010-12-14, 10:19 AM | Повідомлення # 58 |
побратим
| Дівчатонька! Дякую всім за добрі слова! Почути їх від таких майстринь - це справді велика честь і приємність! Дякую, що відзначили мою скромну працю, бо насправді ВСІ-ВСІ рушники дуже-дуже гарні!
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2010-12-14, 11:51 AM | Повідомлення # 59 |
Мудра людина
| Дівчата, всім велике спасибі за вітання! Це велика честь для мене!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
pars | Дата: Вівторок, 2010-12-14, 12:17 PM | Повідомлення # 60 |
побратим
| Дівчата вітаю! Goncha, lady-v, cherry, з заслуженою перемогою! а взагалі з таким конкурсом тре привітатих всіх учасників, так шо, творчої нам всім форумчанам наснаги )))))
всі люди як люди, а я - смайлик =) моя сторінка вконтакті =) parsokon
|
|
| |