Конкурс сорочок
|
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2009-10-26, 2:00 AM | Повідомлення # 41 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (Nitka) Я зрозуміла, що повинна вказати джерело, де я побачила елемент, з приміткою, що перекрутила історичну спадщину? саме так Quote (Nitka) Вже передчуваю, яке це буде розмаїття прекрасного на форумі дівчаток з золотими ручками!!! і кривими ручками теж. Присутність на конкурсі моїх кривульок гарантую Tana, все, мовчу. не оффтоплю. )**
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Nitka | Дата: Вівторок, 2009-10-27, 0:13 AM | Повідомлення # 42 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Quote (Bullet) Присутність на конкурсі моїх кривульок гарантую Не прибідняймося!
|
|
| |
fiery | Дата: Вівторок, 2009-10-27, 1:14 AM | Повідомлення # 43 |
побратим
| Ще раз дякую за конкурс. Нарешті почала вишивати манжетики, надіюсь, що вже скоро буде готова робота)))
Живу в ритмі щастя!!!
|
|
| |
lakizka | Дата: П`ятниця, 2009-10-30, 10:37 AM | Повідомлення # 44 |
побратим
| Дівчата, в мене є таке запитання. Моя знайома за цих півроку вишила вже 3 сорочечки для хлопчика (свого і для мого 1 за що їй щира подяка). В неї інтернету немає. Чи можу я запропонувати їй виставити тут роботи на конкурс, якщо вона не є користувачкою сайту.
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2009-10-30, 10:43 AM | Повідомлення # 45 |
Мудра людина
| Можна, звісно, підтримаємо. Будете її офіційним представником))) (Але приймати роботи від користувачів з 0 повідомленнями навряд чи будемо, лише за протекцією, як у Вас)
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lakizka | Дата: П`ятниця, 2009-10-30, 10:52 AM | Повідомлення # 46 |
побратим
| Дякую!!!!!!! Це для неї буде такий сюрпризик
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2009-10-31, 8:56 AM | Повідомлення # 47 |
маніяк графічних ліній
| Quote (lakizka) Дівчата, в мене є таке запитання. Моя знайома за цих півроку вишила вже 3 сорочечки для хлопчика (свого і для мого 1 за що їй щира подяка). В неї інтернету немає. Чи можу я запропонувати їй виставити тут роботи на конкурс, якщо вона не є користувачкою сайту. Лакізко, у мене таких знайомих - половина пед колективу. Щоб нікого не ображати, ви можете зареєструвати вашу знайому у нашому форумі. Мені б не хотілось якось диференціювати людей.. але ж правила є правила. Моя відповідь - ні. Вибачте. У конкурсі можуть брати участь лише зареєстровані користувачі.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2009-10-31, 9:07 AM | Повідомлення # 48 |
Мудра людина
| На інших форумах є ще необхідна кількість повідомлень на форумі. Дійсно, зареєструйте знайому, і всім буде добре.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lakizka | Дата: Субота, 2009-10-31, 10:46 AM | Повідомлення # 49 |
побратим
| Добре, я вас розумію.
|
|
| |
veronika | Дата: Вівторок, 2009-11-17, 9:57 AM | Повідомлення # 50 |
мешканець сайту
| Хотіла спитати про конкурс .Якщо в мене сорочечки тільки техніками соловіні вічка,лиштва,мережки.То можна 3 поставити.
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2009-11-17, 7:01 PM | Повідомлення # 51 |
Мудра людина
| Вероніко, ви така здібна і талановита майстриня!!! Куди нам, початківцям, в такій справі, як вишиті сорочки з вами змагатись - можна здогадатись, хто переможе!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-11-17, 7:08 PM | Повідомлення # 52 |
маніяк графічних ліній
| nosiknata, так, розумію ) Мені теж не по собі виставляти свої *творива* поруч з майстерними роботами ) Може, виділимо номінацію "для профі" окремо? Хоча, з іншого боку, голосування то така непередбачувана річ, я вам скажу...
|
|
| |
veronika | Дата: Середа, 2009-11-18, 8:57 PM | Повідомлення # 53 |
мешканець сайту
| А які призи будуть для переможців.
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2009-11-18, 10:03 PM | Повідомлення # 54 |
Мудра людина
| veronika, призовий фонд формуємо власними силами, але, дивлячись на Ваші роботи, точно заготовлені призи припадуть до смаку
|
|
| |
pozitiv | Дата: Вівторок, 2009-11-24, 1:26 AM | Повідомлення # 55 |
побратим
| Я вже скинула свою сорочечку. А як дізнатся ч вона відповіла всім вмогам конкурсу і ч пройшла "кастнг" для участі?
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
Ludmila | Дата: Вівторок, 2009-11-24, 9:38 AM | Повідомлення # 56 |
мешканець сайту
| pozitiv, прийдеться трошки почекати, організатор конкурсу Таня наразі у від"їзді, але як тільки вона повернеться вона вам відпише лист
|
|
| |
Пуфистік | Дата: Неділя, 2009-12-20, 5:59 PM | Повідомлення # 57 |
відвідувач
| чудовий конкурс.
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2009-12-21, 8:18 AM | Повідомлення # 58 |
Мудра людина
| Всі, хто надсилає сорочки, отримують повідомлення "прийнято", тому слідкуйте за своєю поштою. Дякую за уважність!
|
|
| |
Пуфистік | Дата: Понеділок, 2010-01-04, 10:22 PM | Повідомлення # 59 |
відвідувач
| допоможіть не можу надіслати роботу на конкус.пише що адреса електроної пошти не розпізнана
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-01-05, 8:31 AM | Повідомлення # 60 |
Мудра людина
| t_naumenko@ukr.net . Чекаю! Поки що зареєстрованих сорочок небагато, тому раджу не зволікати і після свят сідати за роботу.
|
|
| |