Події, що стосуються вишиванки
|
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-09-20, 10:36 AM | Повідомлення # 201 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Dmutrik09, ого, хороша історія села, дійсно! А моєму Фастову лише офіційно 620 років. Історично відомо, що ці землі Ярослав Мудрий віддав комусь зі своїх "підопічних", щоб були буфером від нападів ворогів... Якщо він князював у Києві на початку 11 ст, то нам явно більше 6-ти століть. Не менше 18-ти.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-10-04, 6:22 PM | Повідомлення # 202 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Отримала ось такі запрошення:
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-10-04, 8:34 PM | Повідомлення # 203 |
Мудра людина
| Таню, як цікаво! Поїдеш?
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-10-04, 8:55 PM | Повідомлення # 204 |
Мудра людина
| На вихідні слінгопарад в Києві, можливо, з Сашунею виїдемо, а в Бобрицю без приватного авто не дістатися з малою дитиною.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-10-06, 3:29 PM | Повідомлення # 205 |
маніяк графічних ліній
| а все ж дуже добре, що в країні такі традиції підтримуються! Шкода, я не зможу бути на том святі.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
олюнька | Дата: Четвер, 2010-10-07, 2:10 PM | Повідомлення # 206 |
відвідувач
| Не знаю, чи в тій темі пишу, але напрапила на таку новину, думаю, що це вартує нашої уваги: Quote Відомий майстер художньої вишивки, Герой України Віра РОЇК померла 3 жовтня в Сімферополі (Крим) у віці 99 років, повідомив УНІАН представник організації «Всеукраїнський інформаційно-культурний центр». «Віра РОЇК померла у неділю. Ми одержали інформацію від її сина. Похорон планується на середу», - сказав співбесідник. РОЇК народилася у квітні 1911 року. Вона організувала понад 140 персональних виставок, брала участь у більш як 280 загальних художніх виставках в Україні і за кордоном. РОЇК створила музей декоративного мистецтва народних умільців, салон живопису самодіяльних художників і школу української вишивки в Криму. Роботи вишивальниця зберігаються в 43 музеях світу. УНІАН-Крим
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-10-07, 2:41 PM | Повідомлення # 207 |
маніяк графічних ліній
| Quote (олюнька) Відомий майстер художньої вишивки, Герой України Віра РОЇК померла 3 жовтня в Сімферополі (Крим) у віці 99 років, повідомив УНІАН представник організації «Всеукраїнський інформаційно-культурний центр». світла пам"ять Великі Людині олюнька, взяла на себе ризик від вашого імені оформити матеріал на головній сторінці тутечки , тому що ви нам повідомили про це. Дякую.
|
|
| |
ТМК | Дата: Четвер, 2010-10-07, 3:09 PM | Повідомлення # 208 |
Мудра людина
| Світла пам"ять...
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
олюнька | Дата: Четвер, 2010-10-07, 3:42 PM | Повідомлення # 209 |
відвідувач
| Quote (Bullet) олюнька, взяла на себе ризик від вашого імені оформити матеріал на головній сторінці тутечки , тому що ви нам повідомили про це. Дякую. ризик виправданий, бо це ж дійсно велика Людина. Цінуємо, коли втрачаємо. Пропоную всім форумчанкам продовжити пошукову роботу і зібрати максимум матеріалів. Може в окрему тему?
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-10-07, 4:00 PM | Повідомлення # 210 |
маніяк графічних ліній
| Quote (олюнька) Пропоную всім форумчанкам продовжити пошукову роботу і зібрати максимум матеріалів. Може в окрему тему? будь ласочка
|
|
| |
Kaluna | Дата: Четвер, 2010-10-07, 11:04 PM | Повідомлення # 211 |
Мудра людина
| Новини мовою оригінала з :http://www.tnf.com.ua/ 13 октября 2010 состоится открытие 18 Международной специализированной выставки в Украине «Ткани. Нитки. Фурнитура. Интерьерный и Домашний текстиль» В этом году представлены новинки от ведущих производителей текстиля, гамма всевозможных швейных товаров, широкий ассортимент фурнитуры, а также свои удивительные экспозиции этой осенью Вашему вниманию предлагают компании стран Турции, Польши, Литвы, Беларуси и Молдовы, а также специальная экспозиция из Китая. Как всегда, жемчужиной станет уже традиционная для нас выставка авторских товаров «Вышивка. Рукоделие. Ремесла». Здесь Вы сможете порадовать глаз и потешить фантазию шедеврами человеческого мастерства. Найти бизнес-партнеров, наладить долгосрочные предпринимательские отношения, наполнить новыми идеями и направлениями свою деятельность – все это Вы сможете реализовать только у нас, 13 – 16 октября, на выставке «ТНФ. Интерьерный и Домашний текстиль» Ждем Вас по адресу: г.Киев, пр-т Броварской, 15, Международный выставочный центр на м. Левобережная, 13 – 16 октября с 10:00 – 18:00( 16 октября до 15.00). Также обратите внимание на раписание семинаров, которые будут проводиться в рамках выставки.
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: П`ятниця, 2010-10-08, 10:03 AM | Повідомлення # 212 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Kaluna, ну чому я не в Києві живу?... Стільки виставок цікавих і різних подій... І тільки почитати можна, а хочеться походити, помацати, щось купити...
|
|
| |
pars | Дата: П`ятниця, 2010-12-03, 7:03 PM | Повідомлення # 213 |
побратим
| Для тих хто у львові, проїздом чи постійно )) Сьогодні була на виставці вишитих картин львівских рукодільниць. З 1 по 7 грудня в приміщенні Марійського товариства, вул. Руська,10 (бічна пл.Ринок) відбудеться виставка рукодільних виробів (вишиті картини). Відкриття - 1 грудня о 17год. Виставка працює щоденно з 12 до 17год. А 10,11,12 грудня в приміщенні Палацу естетичного виховання молоді (пл. Петрушевича,2) відбудеться виставка-ярмарок рукоділля (вишиті роботи, роботи з бісеру, валяння та ін.). Отже про виставку: Маю трошки фотозвіту) Картин багато, але я фотографувала лише деякі отут є дві роботи, що відшити просто на різного кольору канві з різним обрабленням, але виглядає все геть по-різному! Ну дивлячись на ту, що на чорному, то видається, що там ніч, я синя - більш наче вечір Дивно.. ) а ці роботи мене просто вразили: а ще посередині стоїть столик, а на ньому різні деревця з бісеру:
всі люди як люди, а я - смайлик =) моя сторінка вконтакті =) parsokon
Повідомлення відредагував pars - П`ятниця, 2010-12-03, 8:38 PM |
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-12-03, 7:27 PM | Повідомлення # 214 |
маніяк графічних ліній
| pars, дякую за інофрмацію, з вашого дозволу, викорситаю її на головній сторінці нашого сайта (з вашими копірайтами до фото)
|
|
| |
pars | Дата: П`ятниця, 2010-12-03, 7:42 PM | Повідомлення # 215 |
побратим
| так, звісно, то для всіх, там є гарні роботи і є цікаві оформлення, є на шо подивитися )
всі люди як люди, а я - смайлик =) моя сторінка вконтакті =) parsokon
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2010-12-03, 8:19 PM | Повідомлення # 216 |
Мудра людина
| pars, Дякую за звіт! надзвичайно люблю вишивати картини.Ось і зараз маю дві в процесі!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-01-13, 1:10 PM | Повідомлення # 217 |
Мудра людина
| Уважаемые мастера и любители прикладного искусства! Рады сообщить Вам, о том, что 9-11 марта 2011 г, в Международном выставочном центре (ст.м. «Левобережная», Броварской пр-т, 15, г.Киев, 2-й павильон (вход со стороны метро) в рамках 19-oй Международной специализированной выставки «ТНФ. Технологии и средства производства» будет проходить всеукраинская выставка «Вышивка.Рукоделие.Ремесла». Это уникальное мероприятие предоставляет возможность мастерам и любителям выставить свои авторские работы на всеобщее обозрение. Вы получите возможность продать свои работы или получить заказы на копии (если Вы не хотите расставаться с оригиналами). На выставке Вы сможете пообщаться с другими талантливыми людьми (ведь именно на нашей выставке встречаются мастера со всех регионов Украины), получить новые творческие импульсы, обменяться опытом, узнать мнение профессионалов. Также, в рамках весенней выставки, традиционно, состоится Конкурс Авторских работ. www.tnf.com.ua Про конкурс докладніше тут
Повідомлення відредагував Tana - Четвер, 2011-01-13, 1:13 PM |
|
| |
010101 | Дата: Четвер, 2011-01-27, 10:55 AM | Повідомлення # 218 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Видано монографію "Вишивка Чернігівщини" Наприкінці 2010 року всі шанувальники народної вишивки отримали чудовий новорічний подарунок – монографію “Вишивка Чернігівщини”. Книга створена спільними зусиллями Чернігівського історичного музею імені В.В. Тарновського, видавництва “Родовід” та друкарні “Майстер книг”. Дівчата, хто вже бачив цю книгу?
|
|
| |
Жанна | Дата: Неділя, 2011-03-06, 3:01 PM | Повідомлення # 219 |
мешканець сайту
| Quote (Tana) Рады сообщить Вам, о том, что 9-11 марта 2011 г, в Международном выставочном центре (ст.м. «Левобережная», Броварской пр-т, 15, г.Киев, 2-й павильон (вход со стороны метро) в рамках 19-oй Международной специализированной выставки «ТНФ. Технологии и средства производства» будет проходить всеукраинская выставка «Вышивка.Рукоделие.Ремесла». ось тут можна скачати запрошення - і роздрукувати
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
tanytryell | Дата: Вівторок, 2011-03-15, 0:07 AM | Повідомлення # 220 |
мешканець сайту
| Надійшло до мене ось таке запрошення : "Рады пригласить Вас на II Межрегиональную выставку-ярмарку "Золотые ручки" 20 21 22 мая 2011 года Место проведения - Одесский дворец спорта, пр. Шевченко 31а (под выставку предоставляется весь ДС) Регистрация уже открыта!Все подробности тут http://vkontakte.ru/club17508299 ( или тут http://www.od.com.ua/forumdisplay.php?f=105 . где описаны все условия и процесс регистрации) Мы сейчас привлекаем новичков,чтобы они смогли раскрыть свой талант, рассказать о своей работе( раздать визитки), и попасть в среду общения рукодельниц Одессы, Од. области, других городов Украины (Донецк, Днепропетровск, Киев, Харьков и др)., а также Молдовы, России...а также иметь возможность продать свои работы!Рукодельницы, постоянно участвующие в наших мероприятиях, приобрели уверенность в себе, в своих силах, и теперь с удовольствием участвуют в ярмарках и получают удовольствие от продаж своих изделий! Ведь всегда хочется, чтобы твой труд оценили по достоинству! На выставке будут конкурсы, сюрпризы, показ мод Одесских дизайнеров и многое-многое другое! или +38 063 497 74 85 Вероника ася 568462210 или скайп veronkaiveronka или скайп katushka20091 Екатерина или можно писать мне прямо в личку!:-) Присоединяйтесь, будем рады общению!" Якщо хто зможе там побувати, було б дуже цікаво.
|
|
| |