Події, що стосуються вишиванки
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-08-03, 12:08 PM | Повідомлення # 181 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| ТМК, дякую, додамо в афішу
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
ТМК | Дата: Субота, 2010-08-21, 10:47 PM | Повідомлення # 182 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Фотозвіт про Сорочинський ярмарок тут.
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Elis | Дата: Четвер, 2010-08-26, 0:16 AM | Повідомлення # 183 |
відвідувач
| Дівчатка 20 вересня відкриття моєї персональної виставки Адреса: Галерея “Митець” Київ, вул. Велика Васильківська, 12 (колишня Червоноарміська) Буду рада Вас бачити.
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-08-26, 10:47 AM | Повідомлення # 184 |
Мудра людина
| Вітаємо і просимо додаткову інформацію з годинамо роботи, годиною відкриття і телефонами
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Elis | Дата: Четвер, 2010-08-26, 11:21 AM | Повідомлення # 185 |
відвідувач
| http://globalinfo.com.ua/cultura/Galereja-Mistec.html про час відкриття повідомлю пізніше.
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Неділя, 2010-08-29, 7:12 PM | Повідомлення # 187 |
маніяк графічних ліній
| Kaluna, краса! Оце рукотворчісь... Правда, трошки налякав зеленоликий Шевченко )))) Та я просто схиляю голову перд людьми, що роблять квітами такі лендарти
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Субота, 2010-09-04, 3:00 PM | Повідомлення # 189 |
маніяк графічних ліній
| Kaluna, ви б одразу додавали то на нашу головну сторінку Я потім дам добро (поставлю галочку) щоб було видно всім. Ви у нас уже стаєте журналістом потроху
|
|
| |
Kaluna | Дата: Субота, 2010-09-04, 8:47 PM | Повідомлення # 190 |
Мудра людина
| Bullet, Дякую! Мабуть таки точно мрії збуваються! Ще в пятому класі мріяла стати журналістом, правда бачила себе виключно як фото-журналіст... успішно розібрала на запчастини батьків ФЕД і на тому моя фото-журналістика закінчилась. Як і батьків фотоапарат Тож треба бути обережними з мріями Думаю, поки краще в цю тему буду добавляти новини або ж до себе в майстерню а Ви вже потім при потребі - на першу сторінку . Це ж передова стаття! Вона повинна бути красива, виважена, змістовна, поетична і т.д.... а в мене досвід написання текстів трішки іншоого формату - ділові папери, звіти, договора.. Тільки до формату форуму почала звикати, задумуюсь над словами і висловами, щоб мої повідомлення не мали вигляд статистичних данних
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-09-06, 6:36 PM | Повідомлення # 191 |
маніяк графічних ліній
| Затра перший день виставки МЕДВІН - рукоділля. Я буду там з 12.00 дня протягом 2 - 3 годин (якщо не захоплюсь побаченим)))). Всім, хто бажає відвідати захід, пропоную долучатись: http://www.medvin.kiev.ua/calendar/2010/75/
|
|
| |
Elis | Дата: Субота, 2010-09-11, 4:37 PM | Повідомлення # 192 |
відвідувач
| Повідомляю, що відкриття виставки відбудеться о 12 годині.
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-09-12, 0:28 AM | Повідомлення # 193 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Elis) Повідомляю, що відкриття виставки відбудеться о 12 годині. я не зразу зв"язала це повідомлення з вашою виставкою. А можна розказати докладніше7 І ми включимо цю інформацію у нашу розсилку і вивісимо афішкою на головній сторінці
|
|
| |
Elis | Дата: Неділя, 2010-09-12, 9:27 AM | Повідомлення # 194 |
відвідувач
| http://pachwork.com.ua/ думаю що з понеділка тут буде вся докладна інфа
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-09-12, 3:54 PM | Повідомлення # 195 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Elis) http://pachwork.com.ua/ думаю що з понеділка тут буде вся докладна інфа не ображайтесь, але якщо вам важливо, щоб і форумчанам було цікаво дізнатись про ваші роботи, то було б непогано написати про подію нормально, а не давати лінк на інший сайт.
|
|
| |
Elis | Дата: Неділя, 2010-09-12, 4:29 PM | Повідомлення # 196 |
відвідувач
| Quote (Bullet) не ображайтесь, але якщо вам важливо, щоб і форумчанам було цікаво дізнатись про ваші роботи, мої роботи на вашому форумі в відділі вишивки гладью, а організовує виставку пані Світлана Долеско з Українського центру культури і мистецтва. Мені здалося,раз я тут вже виставляла свои роботи, то не варта їх знову презентувати в Афіші. Виставка буде проходити в рамках третього міжнародного зїзду майстрів клаптикового шитва, тому і дала лінк з першоджерела.
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-09-12, 8:01 PM | Повідомлення # 197 |
маніяк графічних ліній
| Elis, у мене складається враження, що ви от навмисне не хочете, щоб до вас хтось туди прийшов : )))) Детально пояснила в приватному повідомленні Все ще чекаю.
|
|
| |
Nito4ka | Дата: Четвер, 2010-09-16, 1:00 AM | Повідомлення # 198 |
побратим
| Любі шанувальниці борщівських взорів, є добра новина! В інеті натрапила на інфу, що Віра Матковська невдовзі видасть свої схеми. Ось, як вони виглядатимуть "Незабаром у продажу ексклюзивні схеми борщівських сорочок та рушників, календар на 2011 р. з вишиванками з колекції Матковської Віри"
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-09-20, 0:08 AM | Повідомлення # 199 |
маніяк графічних ліній
| Увага активних форумчанок! Наш сайт включили до рейтингу сайтів мого міста, так як цей сайт створив житель мого міста (власне я). Тому ті, хто бажають підвищення нашого рейтингу усюди, можуть зайти на сторінку http://fastiv.com.ua/top/ , відшукати в короткому списку наш сайт і просто клікнути на його картинку - тобто перейти з сайту мого міста на наш сайт Вишиванка. Я не матиму жодних заохочень з того, просто особисто мені буде приємно, що веб-проект активний і створений недарма Буду вам дуже вдячна!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-09-20, 9:48 AM | Повідомлення # 200 |
Мудра людина
| Лізо! Яка історія! Я -історик в душі! Дякую за сайт твого міста. Колись зроблю підбірку про своє село Устя. Селу також 600 років, засноване монахами-василіанами, знаходиться на березі Дністра і має велику історію...
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |