Вишиваємо довгобуди 2012
|
|
shtynka | Дата: Середа, 2012-01-25, 7:48 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ця тема покликана стати додатковим стимулом до вишивання великих картин, рушників, сорочок, тощо - які залежались у скрині і рідко звідти дістаються. список учасників на 2012 рік. 3. tanytryell - "Зимовий пейзаж" 4. An1t1K - "Ангел" 5. Тюша - "Оберіг"
Табличка з результатами
Отже, правила гри: 1. Норма вишивання за тиждень - 300 хрестиків (більше можна, менше - ні) 2. Раз на тиждень викладуємо фото-звіт "БУЛО" і "СТАЛО" із зазначенням кількості відшитих хрестиків. День звітності - четвер (чому? не знаю, просто мені так хочеться ). Раніше відзвітувати можна, пізніше - не бажано. 3. За пропуск звіту - ШТРАФ: 100 хрестиків понад норми. 5. Після трьох пропущених звітів - учасник вибуває з гри! 6. Кожна учасниця має право на відпустку протягом місяця раз на пів-року (менше - можна, більше - ні). 7. По завершенні довгобуду учасниця може вийти з гри, або продовжити вишивати з нами інший довгобуд, або нову роботу.[/color]
Галерея завершених робіт
Моя майстерня
|
|
| |
Jasjka | Дата: Четвер, 2012-09-20, 8:56 PM | Повідомлення # 161 |
Мудра людина
| shtynka, дякую!)))Але завтра свято...не впевнена,що я за суботу встигну свою норму вишити.Буду пробувати
Творча майстерня
|
|
| |
tanytryell | Дата: Четвер, 2012-09-20, 9:29 PM | Повідомлення # 162 |
мешканець сайту
| Вибачте за кепьке фото - щойно зняла, й одразу сюди... У мене +1300
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2012-09-20, 11:42 PM | Повідомлення # 163 |
Мудра людина
| tanytryell, ох, тезко, коли ти встигаєш... мене зараз полонила грошова робота... до вишивання довгобудів не лежить душа... ото хіба що в коловорот побавитись ))) між мозковою діяльністю
Моя майстерня
|
|
| |
tanytryell | Дата: П`ятниця, 2012-09-21, 11:06 AM | Повідомлення # 164 |
мешканець сайту
| А у мене якраз грошової роботи нема, а душа просить голочки ))) Але і крім вишивання, дечого встигаю - я на цьому тижні ще й аджику варила, і у гості двічі їздила... А встигаю, коли малий спить. Засне о 9 вечора - і до 12 ночі я вільна!
|
|
| |
romantik | Дата: П`ятниця, 2012-09-21, 11:13 AM | Повідомлення # 165 |
побратим
| tanytryell, гарний темп, а я трошки притормозила
|
|
| |
mykolaja | Дата: П`ятниця, 2012-09-21, 10:22 PM | Повідомлення # 166 |
побратим
| ой, дівчата, я вже два звіти пропустила ((( мала вишити комірець сорочки і завершити її і так його ще й навіть не почала ( можна ще з вами вишивати, чи мені вже не місце в цій компанії?
|
|
| |
tanytryell | Дата: Субота, 2012-09-22, 1:55 PM | Повідомлення # 167 |
мешканець сайту
| mykolaja, не лише можна, а й треба! Якраз те саме місце Пригнись, од мене тобі летить тапок
|
|
| |
mykolaja | Дата: Неділя, 2012-09-23, 1:43 AM | Повідомлення # 168 |
побратим
| tanytryell, от же ж дякую за тапок беруся до роботи
|
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2012-09-23, 8:31 AM | Повідомлення # 169 |
Мудра людина
| Quote (mykolaja) можна ще з вами вишивати, чи мені вже не місце в цій компанії? + 1 тапочок )))
Quote (tanytryell) А встигаю, коли малий спить. Засне о 9 вечора - і до 12 ночі я вільна! ох, як це знайомо... тільки я в цей час гроші заробляю..
Моя майстерня
|
|
| |
mykolaja | Дата: Неділя, 2012-09-23, 3:30 PM | Повідомлення # 170 |
побратим
| ууууууууххх, якби не неділя, то б вже сиділа за вишиттям ))) аж руки засвербіли від "тапків" таки помічна ця тема
мені теж для вишивання залишається лиш пізній вечір та ніч влітку був ще обідній сон меншого синочка, а тепер цей час іде на моніторинг виконання старшим сином домашніх завдань а ще ж намагаюся книжки читати про українське народне вбрання та техніки вишивання... хочеться побільше нового спробувати
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2012-09-23, 5:27 PM | Повідомлення # 171 |
Мудра людина
| Дічата, на всіх тапків не назбираєш)))молодці, що рухаєтесь.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
romantik | Дата: Неділя, 2012-09-23, 7:09 PM | Повідомлення # 172 |
побратим
| Code а ще ж намагаюся книжки читати про українське народне вбрання та техніки вишивання... хочеться побільше нового спробувати
А я лінива. Все черпаю із форуму
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Неділя, 2012-09-23, 8:42 PM | Повідомлення # 173 |
мешканець сайту
| romantik, Quote (romantik) Все черпаю із форуму Так, а книжок на форумі стільки....Ого-го...
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
mykolaja | Дата: Неділя, 2012-09-23, 11:33 PM | Повідомлення # 174 |
побратим
| Quote (Andrew_Yer) а книжок на форумі стільки....Ого-го... smile отож я їх поназавантажувала і читаю по трохи ще й чоловікові цитую про історію вишивки, техніки шиття... то вже маю однодумця ))) він мені навіть на день народження подарував книгу Білана і Стельмащука "Український стрій" то ми з ним по черзі її почитуємо )))
|
|
| |
tanytryell | Дата: Середа, 2012-09-26, 3:49 PM | Повідомлення # 175 |
мешканець сайту
| mykolaja, щастить же декому! Мiй цього всього не сприймає, i не розуміє - добре, хоч не противиться... А зате вiн перебрав на себе клопоти з прибиранням, частиною кухонних робiт i часом навiть сидить з малим, тож маю час на себе та рукодiлля А у мене невеличкий поступ у роботі - +800 Викладаю сьогодні, бо не впевнена, що завтра матиму змогу це зробити...
Повідомлення відредагував tanytryell - Середа, 2012-09-26, 4:59 PM |
|
| |
sjana_if | Дата: Середа, 2012-09-26, 11:41 PM | Повідомлення # 176 |
мешканець сайту
| tanytryell, з нетерпінням слідкую за просуванням роботи. Особливо мене жахає кількість різних ниточок, які стирчать з тканини. Я б точно давно заплуталась в тому, яка ниточка якому номеру нитки і значку схеми відповідає
|
|
| |
mykolaja | Дата: Четвер, 2012-09-27, 0:48 AM | Повідомлення # 177 |
побратим
| ось і мій комірець ))) + 749 хрестиків ще залишилось чорних ниток додати і буде готово
Quote (tanytryell) перебрав на себе клопоти з прибиранням, частиною кухонних робiт i часом навiть сидить з малим, тож маю час на себе та рукодiлля це вже не аби що я точно знаю, бо й мені з таким пощастило )))
|
|
| |
tanytryell | Дата: Четвер, 2012-09-27, 8:31 PM | Повідомлення # 178 |
мешканець сайту
| sjana_if, я б теж заплуталась, якби не склала для себе два правила, яких завжди дотримуюсь: виводити ниточку тільки у те місце, де буде вишиватись наступний хрестик такого кольору і 2 - відмічати на схемі, куди саме я вивела ниточку... Я вишиваю майже паркуванням :), дещо його модифікувавши на свій смак. Наприклад, шити строго по рядочках мені терплячки не вистачає - я використовую змішаний метод, вишиваючи кілька рядків підряд одним кольором, потім іншим, і так далі, аж поки заповниться вся площина. І ще - я не дотримуюсь якихось чітких меж - вишиваю не стовпчик на 10 або 20 хрестиків, а фрагмент, на якому зустрічаються однакові відтінки. А потім - сусідній, контрастний. Тільки коли фрагмент аж занадто великий - водночас можу вишивати кількома ниточками одного кольору, але теж не розмежовую чітко... mykolaja, можна нас обох привітати! Хай і іншим так щастить! А комірець яскравий такий, гарненький - аж не хочеться туди чорного...
|
|
| |
mykolaja | Дата: Четвер, 2012-09-27, 10:26 PM | Повідомлення # 179 |
побратим
| Quote (tanytryell) можна нас обох привітати! Хай і іншим так щастить! Quote (tanytryell) А комірець яскравий такий, гарненький - аж не хочеться туди чорного... та вже мусить бути з чорним, бо ж і манішка, і обидва рукави вже червоно-чорні
|
|
| |
mykolaja | Дата: Вівторок, 2012-10-02, 9:07 PM | Повідомлення # 180 |
побратим
| все, я завершила вишивати сорочку останній мій звіт - це +800 хрестиків до комірця ще залишилося зубцювання з підгинами
і вже маю собі на умі новий вишивальний проект навіть схема вже є
Повідомлення відредагував mykolaja - Вівторок, 2012-10-02, 9:10 PM |
|
| |