Вишиваємо довгобуди 2012
|
|
shtynka | Дата: Середа, 2012-01-25, 7:48 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ця тема покликана стати додатковим стимулом до вишивання великих картин, рушників, сорочок, тощо - які залежались у скрині і рідко звідти дістаються. список учасників на 2012 рік. 3. tanytryell - "Зимовий пейзаж" 4. An1t1K - "Ангел" 5. Тюша - "Оберіг"
Табличка з результатами
Отже, правила гри: 1. Норма вишивання за тиждень - 300 хрестиків (більше можна, менше - ні) 2. Раз на тиждень викладуємо фото-звіт "БУЛО" і "СТАЛО" із зазначенням кількості відшитих хрестиків. День звітності - четвер (чому? не знаю, просто мені так хочеться ). Раніше відзвітувати можна, пізніше - не бажано. 3. За пропуск звіту - ШТРАФ: 100 хрестиків понад норми. 5. Після трьох пропущених звітів - учасник вибуває з гри! 6. Кожна учасниця має право на відпустку протягом місяця раз на пів-року (менше - можна, більше - ні). 7. По завершенні довгобуду учасниця може вийти з гри, або продовжити вишивати з нами інший довгобуд, або нову роботу.[/color]
Галерея завершених робіт
Моя майстерня
|
|
| |
romantik | Дата: П`ятниця, 2012-08-24, 11:21 AM | Повідомлення # 141 |
побратим
| Code оце в темі про вишивання сорочок для себе дочиталася, що спочатку треба вишивати рукави, а лиш потім перед сорочки Я вважаю що цей спосб був активний коли було мало ниток. От і вишивали спочатку рукави щоб були однакові, а перед з того що останеться. Я так роблю коли в*яжу світер з кількох кольорів і не впевнена що вистачить всіх кольорів на перед і рукави, то в*яжу спочатку спинку, потім рукави, а аж тоді вже перед.
|
|
| |
mykolaja | Дата: Четвер, 2012-08-30, 7:15 PM | Повідомлення # 142 |
побратим
| romantik, рушник прекрасний )))))))) мої вітання із завершенням роботи а ще подивилася на Вашу почату сорочку і виникло знову технічне питання: а коли шиються солов"їні вічка, то між вертикальними рядами треба залишати хоч одну нитку відступу для розрізання чи ні?
а в мене цього тижня жодно хрестика не склалося (((((( трохи їздили в гості на батьківщину чоловіка, то й не вишивала нічого, а ще старшого сина поки до школи зібрала... тож даю собі стусана і 600 хрестиків до наступного четверга
|
|
| |
romantik | Дата: Четвер, 2012-08-30, 10:53 PM | Повідомлення # 143 |
побратим
| Quote , рушник прекрасний )))))))) мої вітання із завершенням роботи mykolaja, дякую Code коли шиються солов"їні вічка, то між вертикальними рядами треба залишати хоч одну нитку відступу для розрізання чи ні?
я сама вперше виконувала солов*їні вічка і не лишала нитки. Як правильно,можливо, підкажуть більш досвідчені вишивальниці, тому що сама не знаю. Лише хочу сказати, що дуже треба додивлятися щоб не захопити сусідню нитку. Легше точно буде,коли залишете нитку для відступу. Code а в мене цього тижня жодно хрестика не склалося (((((( тож даю собі стусана і 600 хрестиків до наступного четверга Я за Вас вболіваю. Мене ця темка теж дисциплінує. Якби не звіт, то і не бралася за вишивання. Дякую адміністраторам. Завдяки Вам мій чоловік точно одіне вишиванку на Купала. Мої + 430 Це я не враховую випоронених. Що поробиш - "ҐАВА".
|
|
| |
tanytryell | Дата: Четвер, 2012-09-06, 1:35 PM | Повідомлення # 144 |
мешканець сайту
| Вибачаюся, що знові без звіту - хоч там зо 500 півхрестиків намучила за ці тижні, але показувати майже нічого... Має ж бути щонайменше 600 - і то, на світлині без попередньої не додивишся, де там що додалося... Але маю поважну причину, яку викладаю у темі "Наші роботи. Ділимося..." - заходьте помилуватися!
Повідомлення відредагував tanytryell - Четвер, 2012-09-06, 1:37 PM |
|
| |
romantik | Дата: Четвер, 2012-09-06, 7:58 PM | Повідомлення # 145 |
побратим
| +400
|
|
| |
mykolaja | Дата: Четвер, 2012-09-06, 10:53 PM | Повідомлення # 146 |
побратим
| таки вишила нарешті другий рукав а це більше 1000 хрестиків за тиждень ))) фотографію не виставлятиму, бо він геть такий самий, як і перший рукав, що вже тут виставлений тижневий план у +600 хрестиків виконано і перевиконано )))))) залишився комірець...
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-09-06, 11:09 PM | Повідомлення # 147 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| тихо заздрю вашій організованості
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2012-09-07, 0:01 AM | Повідомлення # 148 |
Мудра людина
| romantik, і я заздрю
я завдяки вам, дівчатка, вишила трохи своїх маків... небагато, та все ж... показати поки що нічим - фотоапарат в ремонті.
відчуваю, пора переписати правила, бо гетьь не вписуюсь у цей формат )))
Моя майстерня
|
|
| |
romantik | Дата: П`ятниця, 2012-09-07, 9:50 AM | Повідомлення # 149 |
побратим
| Code тихо заздрю вашій організованості
Bullet, shtynka, я сама собі заздрю, а все завдяки форуму. Якби не форум. то знов закинула б, а так згадола,що четвер, потрібно звітуватись. Сіла вишити мінімум, а ще сто хрестиків самі собогю вишились
|
|
| |
tanytryell | Дата: П`ятниця, 2012-09-07, 11:16 AM | Повідомлення # 150 |
мешканець сайту
| Браво! Так тримати, дівчатка! ...я вчора відписалась - та й не витримала, сіла трішки подлубати пейзаж... Хрестиків зробила, може, сотню - але так приємноооо.... Аж "попустило" трішки... Спати лягла із чистою совістю
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2012-09-07, 11:27 AM | Повідомлення # 151 |
Мудра людина
| romantik, tanytryell, добре, що комусь потрібна ця тема ))) я сама закінчила декілька вишивок виключно бо совість не спокійна була перед спільнотою ))) ось і на маки кожного дня дивлюсь, і обов"язково їх довишиваю.
Моя майстерня
|
|
| |
tanytryell | Дата: Четвер, 2012-09-13, 10:56 AM | Повідомлення # 152 |
мешканець сайту
| Я пропустила не один звіт, тому і "штраф" собі наклала трішки більший Ось, приймайте мій поступ - аж +1300 півхрестиків До кінця другого ряду листів схеми залишилося ще 1300 - думаю, може встигну до наступного звіту?
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2012-09-13, 11:11 AM | Повідомлення # 153 |
Мудра людина
| tanytryell, оце трудяжка! приклад усім нам на заздрість...
Моя майстерня
|
|
| |
tanytryell | Дата: Четвер, 2012-09-13, 1:55 PM | Повідомлення # 154 |
мешканець сайту
| Дякую, люба! Яка там трудяжка - по пять стібочків за раз роблю. Інша справа, що іноді за день по десять разів так "присідаю" Та ще й розпорошую увагу на кілька процесів водночас... А заздрити нема, чому - я заходжу до ваших "хатинок" і умліваю, бачачи всю ту красу, яку ви натворили своїми вмілими ручками, поки я тут малого чукикаю! А ви ж всі ще й на роботах, а потому - ще й хатні клопоти... А мене скоро курі загребуть
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2012-09-13, 3:00 PM | Повідомлення # 155 |
Мудра людина
| tanytryell, ну... на рахунок роботи ти загнула ))) я теж малого няньчу... він трохи старший за вашого, але теж іще геть не самостійний ))) якби і мені хоч по п"ять хрестиків за раз присідати щодня... уже і муляє очі на видному місці станочок із натягнутою вишивкою, але ніяк не доходять до нього руки... все якось то на одне, то на інше треба час... треба щось міняти у своєму тайм-менеджменті...
Моя майстерня
|
|
| |
romantik | Дата: П`ятниця, 2012-09-14, 0:45 AM | Повідомлення # 156 |
побратим
| Для звіту не висчило 25 хрестиків. Прийдеться вишивати штрафні 100.
|
|
| |
tanytryell | Дата: П`ятниця, 2012-09-14, 10:13 AM | Повідомлення # 157 |
мешканець сайту
| romantik, отже, з тебе на наступний звіт 275+100(штрафні)+300(звіт за період)=675..... Вигідніше встигати ...хоча... з якого боку дивитися - зі штрафом на 75 хрестиків за два тижні більше виходить, отже, робота просуватиметься швидше
|
|
| |
|
shtynka | Дата: Четвер, 2012-09-20, 1:26 PM | Повідомлення # 159 |
Мудра людина
| Jasjka, вітаю в нашому колі. Гарна буде композиція!
Моя майстерня
|
|
| |
romantik | Дата: Четвер, 2012-09-20, 7:50 PM | Повідомлення # 160 |
побратим
| мої +700
|
|
| |