Вишиваємо довгобуди 2012
|
|
shtynka | Дата: Середа, 2012-01-25, 7:48 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ця тема покликана стати додатковим стимулом до вишивання великих картин, рушників, сорочок, тощо - які залежались у скрині і рідко звідти дістаються. список учасників на 2012 рік. 3. tanytryell - "Зимовий пейзаж" 4. An1t1K - "Ангел" 5. Тюша - "Оберіг"
Табличка з результатами
Отже, правила гри: 1. Норма вишивання за тиждень - 300 хрестиків (більше можна, менше - ні) 2. Раз на тиждень викладуємо фото-звіт "БУЛО" і "СТАЛО" із зазначенням кількості відшитих хрестиків. День звітності - четвер (чому? не знаю, просто мені так хочеться ). Раніше відзвітувати можна, пізніше - не бажано. 3. За пропуск звіту - ШТРАФ: 100 хрестиків понад норми. 5. Після трьох пропущених звітів - учасник вибуває з гри! 6. Кожна учасниця має право на відпустку протягом місяця раз на пів-року (менше - можна, більше - ні). 7. По завершенні довгобуду учасниця може вийти з гри, або продовжити вишивати з нами інший довгобуд, або нову роботу.[/color]
Галерея завершених робіт
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2012-01-25, 9:18 PM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
| Записуюсь, є в мене таке довгопобажання, називається "Ведмеді в садку. Пара ведмедиків Тедді" Схема в РМ До наступного звіту знайти тканину, розмітити і хоча б щось почати, це буде моє завдання, рівне нормі відшитого)))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2012-01-25, 9:27 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Tana, приймається!
Моя майстерня
|
|
| |
tanytryell | Дата: Субота, 2012-01-28, 1:34 PM | Повідомлення # 4 |
мешканець сайту
| Як тільки дошию сорочку на замовлення, приєднаюсь до вас зі своїм зимовим пейзажем, ось цим. Розмір - 300х400, вишиваю напівхрестиком. Поки що готова лише 7 листів - 1 смуга із 9. Майже готова... З початку літа до нього не підходила, вже й пилюкою почав припадати.....
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2012-01-28, 5:47 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Quote (tanytryell) Розмір - 300х400 Оце розмах! Чекаємо на завершення сорочки
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2012-02-01, 9:04 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Ймовірно завтра не зможу вийти в ефір, тому звітую: Тканину знайшла, аїду 16-ту, розмітила частково, попрала, з ниток знайшлись лише три кольори... нічого не вишила, але справа зрушилась. Офтоп. Замовлятиму нитки www.mirtvorchestva.com.ua, бо днями ціни в роздріб в найближчому магазині геть не радують...
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2012-02-02, 10:36 PM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| В мене вишито норму, фото поки не звітую за браком часу. Доведеться повірити )))
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2012-02-09, 7:51 PM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Не звітую, на жаль. Але виправлюсь.
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2012-02-09, 8:06 PM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Не звітую, на жаль. Але виправлюсь. +1, теж відкладаю на наступний тиждень
Моя майстерня
|
|
| |
tanytryell | Дата: Понеділок, 2012-02-13, 8:29 PM | Повідомлення # 10 |
мешканець сайту
| А я лишень з цього тижня почну... Правда, сорочку ще не закінчила - але трохи вже від неї стомилась, тому маю урізноманітнювати вишивання, інакше починаю припускатися помилок... Якщо у наступний четвер від мене не буде звіту - можна сміливо призначати штраф
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2012-02-17, 4:09 PM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Сиджу без ниток до роботи, тому беру відпустку з технічних причин. Дівчата, але я з вами, тримайтесь!
|
|
| |
An1t1K | Дата: П`ятниця, 2012-02-17, 4:33 PM | Повідомлення # 12 |
відвідувач
| може то до вас приєднатися)))) почала вишивати картинку з думкою що це буде довгобуд))
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2012-02-17, 4:36 PM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| An1t1K, долучайтесь.
Я цього тижня знову у штрафниках. На 24 лютого маю вишити 1100 хрестиків.
Моя майстерня
|
|
| |
An1t1K | Дата: П`ятниця, 2012-02-17, 4:40 PM | Повідомлення # 14 |
відвідувач
| на минулих вихідних почала...і більше не бралась.....ось поки що є... нитки докупляю по ходу діла)))
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2012-02-17, 6:29 PM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| An1t1K, так, полотно із великим розмахом! Вітаю в рядах довгобудівців ))) Готуйте на четвер +300 )))
Моя майстерня
|
|
| |
soncevuda | Дата: Субота, 2012-02-18, 1:49 AM | Повідомлення # 16 |
мешканець сайту
| хотіла б з вами, але ніяк поки не можу підібрати вишивку до душі. (
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
An1t1K | Дата: Середа, 2012-02-22, 7:01 PM | Повідомлення # 17 |
відвідувач
| Звітуюсь... вишито 600 з копійками хрестиків....
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2012-02-23, 1:40 AM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| An1t1K, молодчинка! Є на кого рівнятись!
Моя майстерня
|
|
| |
tanytryell | Дата: Четвер, 2012-02-23, 8:44 PM | Повідомлення # 19 |
мешканець сайту
| Моё продвижение за неделю - 300 полукрестиков... Вовка даёт слишком мало времени для вышивания... Но я постараюсь исправиться.... С меня 900 полукрестиков на следующей неделе! Прошу прощения, что на русском - только-только переустановили систему, ещё не всё настроено, в т.ч. языковая панель...
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-02-23, 10:38 PM | Повідомлення # 20 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| tanytryell, перепрошую за флуд, але мене страшенно здивувала раптом твоя російська мова ! Таня, вишивай так само швидко - переженеш усіх
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |